Ofte stillede spørgsmål om opdatering af grafikkortdriver på Mac og Windows

Grafikkortdriveren er en afgørende del for, at din computers ydeevne i billeder og videoer fungerer. For at nyde en jævn og hurtig skærmoptagelsesproces skal du sørge for, at din grafikkortdriver er opdateret til den nyeste version. Her er de omfattende løsninger til grafikkortdriveropdatering på din Mac/Windows.

WindowsGratis download MacGratis download

Ofte stillede spørgsmål: Sådan opdaterer du grafikkortdriver på Windows 11/10/8/7

Som Windows-bruger kan du tjekke opdateringen af ​​grafikkortdriveren med den indbyggede enhedshåndtering. Uden at downloade, giver det dig mulighed for at kontrollere og vælge grafikkortdykkeren automatisk eller manuelt.

Metode 1. Besøg det officielle websted for driverproducenten

Trin 1 Find dig selv ved Finde ikonet på menulinjen nederst. Klik på den og indtast enhedshåndtering.

Windows Find Enhedshåndtering

Trin 2 I det følgende vindue skal du flytte til Bruger > Displayadaptere. Tryk derefter på enhedsnavnet nedenfor.

Windows Find skærmadaptere

Trin 3 Så vil du se alle oplysninger vedr Opdater drivere. Du kan vælge den enhedsdriver, du vil installere til hardwaren, på alle kompatible muligheder. Klik derefter Næste for at komme videre.

Vælg driveren

Trin 4 Følg instruktionerne på skærmen, og vent, indtil meddelelsen siger, at Windows har opdateret dine drivere. Og indtast knappen Luk for at fuldføre processen.

FAQ: Sådan opdaterer du grafikkortdriver på Mac

For Mac-brugere, hvad du skal gøre, er at tjekke macOS-versionen og opdatere den til den nyeste på din Mac. Den seneste grafikkortdriver fungerer som standard med det opdaterede system.

Trin 1 Flyt musen til Apple ikonet i øverste venstre hjørne og indtast Om denne Mac sektion.

Mac Om denne Mac

Trin 2 Flyt til i pop op-vinduet Oversigt > Softwareopdatering. Sørg for, at din Mac er tilsluttet et WiFi-netværk for yderligere opdatering.

Mac-softwareopdatering

Trin 3 Tjek, om din Mac er det nyeste macOS-system eller ej. Hvis der er en tilgængelig opdatering til din computer, skal du klikke på Opdater nu og vente i flere minutter. Når du har installeret det seneste system, får du samtidig den opdaterede grafikkortdriver på din Mac.

Mac Opdater nu

Ofte stillede spørgsmål: Sådan opdaterer du grafikkortdriver via tredjepartsværktøjer

Hvis du er en af ​​dem, der foretrækker at være afhængig af en professionel grafikkortdriver eller har besluttet den specifikke type til brug, foreslås du at opgradere din grafikkortdriver hos tredjepartsproducenterne.

Metode 1. Besøg det officielle websted for driverproducenten

Trin 1 Åbn Nvidias officielle hjemmeside, og klik på Driver-sektionen.

Nvidia driver

Trin 2 Drop down listen for alle grundlæggende oplysninger, der matcher en kompatibel NIVID driver. Klik derefter på Søg ikon for at fortsætte.

Nvidia Vælg en driver

Trin 3 I det følgende vindue kan du downloade den nye driver på din computer med Hent .

Nvidia download driveren

Metode 2. Hent en Personal Driver Manager-software

Trin 1 Download og installer Driver Genius på din computer.

Driver Genius-software

Trin 2 Vælg derefter driveropdatering i venstre menulinje og gå gennem de tilgængelige drivere for opdatering. Vælg en ved at klikke på Opdatering knap eller enter Opdatering Alle til en batchkonvertering.

Driver Genius Vælg Driver Update

Hvis der stadig er et problem, bedes du kontakte vores kundeservice (support@apeaksoft.com).