Ofte stillede spørgsmål om at skifte til Windows 7 System Aero Theme

Aero-temaet er unikt sammen med Windows 7-systemet, og det har bragt brugerne en gennemsigtig og cool visuel effekt på skrivebordet. Dette indlæg introducerer 3 metoder til at hjælpe dig med at indstille dit Windows til Aero-tema med trin-for-trin instruktioner.

WindowsGratis download MacGratis download

Ofte stillede spørgsmål: Sådan indstilles Windows 7 System Aero Theme på Windows PC

Du kan aktivere Windows 7 Aero-tema med de oprindelige indstillinger på din computer fra 3 aspekter. Følg instruktionerne nedenfor for at lære, hvad du kan gøre med disse funktioner.

Metode 1. Tilpas skrivebordstemaet

Trin 1 Højreklik på skrivebordet og åbn Ejendomme at fortsætte.

Trin 2 I den følgende grænseflade kan du se Aero-temaer mens du trækker og flytter rullepanelet til højre. Klik Windows 7 og du kan ændre baggrunden, hvis du vil.

Vælg Aero Aero Theme

Metode 2. Indstil visuelle effekter med avancerede indstillinger

Trin 1 Flyt til Windows ikonet nederst og Computer afsnit. Klik på den og åbn Ejendomme.

Åbn egenskaber

Trin 2 Kontrolpanel Hjem liste, åben Avancerede systemindstillinger og flytte til Avanceret afsnittet i topmenuen. Klik Indstillinger at fortsætte.

Trin 3 Så kan du se Visual Effects kanal i pop op-vinduet. Vælg den første mulighed for at lade Windows vælge, hvad der er bedst til din computer. Og klik på OK knappen for at gemme ændringerne.

Indstil visuel effekt

Metode 3. Juster servicemodellen

Trin 1 Tryk på ikonet Søg ikon nederst og input services.msc at gå ind.

Trin 2 I Tjenester interface, skal du flytte musen til Windows Management Service og højreklik på det for at vælge Ejendomme.

Windows Management Services-egenskaber

Trin 3 Derefter kan du rulle ned på listen nedenfor Starttype Og vælg Automatisk Ur. Juster Service Status ved at klikke på Starten knap. Så kan du klikke OK at anvende ændringerne.

Ændring af Windows-tjenester

Ved yderligere tvivl er du velkommen til at kontakte os på support@apeaksoft.com når du vil.