Usein kysytyt kysymykset näytönohjaimen ohjaimen päivittämisestä Macissa ja Windowsissa

Grafiikkakortin ajuri on tärkeä osa tietokoneesi toimivuutta kuvissa ja videoissa. Jotta voit nauttia sujuvasta ja nopeasta näytön tallennusprosessista, sinun on varmistettava, että näytönohjaimesi ohjain on päivitetty uusimpaan versioon. Tässä on kattavat ratkaisut näytönohjaimen ohjaimen päivittämiseen Macissa/Windowsissa.

WindowsIlmainen lataus MacIlmainen lataus

UKK: Näytönohjaimen ohjaimen päivittäminen Windows 11/10/8/7 -käyttöjärjestelmässä

Windows-käyttäjänä voit tarkistaa näytönohjaimen ajurin päivityksen sisäänrakennetun laitehallinnan avulla. Ilman lataamista sen avulla voit tarkistaa ja valita näytönohjaimen automaattisesti tai manuaalisesti.

Tapa 1. Käy virallisella ohjainvalmistajan verkkosivustolla

Vaihe 1. Paikanna itsesi osoitteessa Löytää -kuvaketta alareunan valikkopalkissa. Napsauta sitä ja syötä laitehallinta.

Windows Etsi laitehallinta

Vaihe 2. Siirry seuraavassa ikkunassa kohtaan käyttäjä > Näyttösovittimet. Napauta sitten laitteen nimeä alla.

Windows Etsi näyttösovittimet

Vaihe 3. Sitten näet kaikki tiedot Päivitä ohjaimet. Voit valita laiteohjaimen, jonka haluat asentaa laitteistoon kaikissa yhteensopivissa vaihtoehdoissa. Napsauta sitten seuraava Siirtyä eteenpäin.

Valitse ohjain

Vaihe 4. Noudata näytön ohjeita ja odota, kunnes ilmoitus sanoo, että Windows on päivittänyt ohjaimet onnistuneesti. Ja viimeistele prosessi painamalla Sulje-painiketta.

UKK: Näytönohjaimen ohjaimen päivittäminen Macissa

Mac-käyttäjille sinun on tarkistettava macOS-versio ja päivitettävä se uusimpaan Mac-tietokoneeseen. Uusin näytönohjainohjain toimii päivitetyn järjestelmän kanssa oletuksena.

Vaihe 1. Siirrä hiiri kohtaan omena -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa ja kirjoita Tietoja tästä Mac osiossa.

Mac Tietoja tästä Macista

Vaihe 2. Siirry ponnahdusikkunassa kohtaan Yleiskatsaus > Ohjelmistopäivitys. Varmista, että Macisi on yhdistetty WiFi-verkkoon lisäpäivitystä varten.

Mac-ohjelmistopäivitys

Vaihe 3. Tarkista, onko Macisi uusin macOS-järjestelmä vai ei. Jos tietokoneellesi on saatavilla päivitys, napsauta Päivitä nyt ja odota useita minuutteja. Kun olet asentanut uusimman järjestelmän, saat päivitetyn näytönohjaimen ohjaimen Mac-tietokoneellesi samanaikaisesti.

Mac-päivitys nyt

UKK: Näytönohjaimen ohjaimen päivittäminen kolmannen osapuolen työkalujen kautta

Jos olet yksi niistä, jotka luottavat mieluummin ammattimaiseen näytönohjaimen ajuriin tai olet päättänyt tietyn tyypin käytettäväksi, sinun kannattaa päivittää näytönohjaimesi ajuri kolmannen osapuolen valmistajien kanssa.

Tapa 1. Käy virallisella ohjainvalmistajan verkkosivustolla

Vaihe 1. Avaa Nvidian virallinen verkkosivusto ja napsauta Ohjain-osiota.

Nvidia ohjain

Vaihe 2. Avaa luettelo kaikista perustiedoista, jotka vastaavat yhteensopivia tietoja NIVID-ohjain. Napsauta sitten Haku -kuvaketta jatkaaksesi.

Nvidia Valitse ohjain

Vaihe 3. Seuraavassa ikkunassa voit ladata uuden ohjaimen tietokoneellesi Lataa painiketta.

Nvidia Lataa ohjain

Tapa 2. Hanki Personal Driver Manager -ohjelmisto

Vaihe 1. Lataa ja asenna Driver Genius tietokoneellesi.

Driver Genius ohjelmisto

Vaihe 2. Valitse sitten kuljettaja päivitys vasemmassa valikkorivissä ja käy läpi saatavilla olevat ohjaimet päivitystä varten. Valitse yksi napsauttamalla Päivitykset -painiketta tai syötä Päivitä kaikki erämuunnokselle.

Driver Genius Valitse ohjainpäivitys

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (support@apeaksoft.com).