Usein kysytyt kysymykset vaihtamisesta Windows 7 System Aero -teemaan

Aero-teema on ainutlaatuinen yhdessä Windows 7 -järjestelmän kanssa ja se on tuonut käyttäjille läpinäkyvän ja viileän visuaalisen tehosteen työpöydälle. Tämä viesti esittelee 3 menetelmää, jotka auttavat sinua määrittämään Windows Aero -teeman vaiheittaisten ohjeiden avulla.

WindowsIlmainen lataus MacIlmainen lataus

UKK: Windows 7 System Aero -teeman määrittäminen Windows PC:ssä

Voit ottaa Windows 7 Aero -teeman käyttöön tietokoneesi alkuperäisillä asetuksilla kolmesta näkökulmasta. Seuraa alla olevia ohjeita saadaksesi selville, mitä voit tehdä näillä ominaisuuksilla.

Tapa 1. Mukauta työpöytäteema

Vaihe 1.Napsauta työpöytää hiiren kakkospainikkeella ja avaa Kiinteistöt jatkaa.

Vaihe 2.Seuraavassa käyttöliittymässä voit tarkastella Aero-teemat kun vedät ja siirrät vierityspalkkia oikealla puolella. Klikkaus Windows 7 ja voit vaihtaa taustaa, jos haluat.

Valitse Aero Aero -teema

Tapa 2. Aseta visuaaliset tehosteet lisäasetuksista

Vaihe 1.Siirry Windows -kuvake alareunassa ja tietokonetta osio. Napsauta sitä ja avaa Kiinteistöt.

Avaa Ominaisuudet

Vaihe 2.On Ohjauspaneeli Etusivu lista, avaa Järjestelmän lisäasetukset ja siirry Lisää osio ylävalikossa. Klikkaus Asetukset jatkaa.

Vaihe 3.Sitten voit nähdä Visual Effects kanava ponnahdusikkunassa. Valitse ensimmäinen vaihtoehto, jos haluat antaa Windowsin valita, mikä sopii parhaiten tietokoneellesi. Ja napsauta OK Tallenna muutokset.

Aseta visuaalinen tehoste

Tapa 3. Säädä palvelumallia

Vaihe 1. Napauta Haku alareunassa oleva kuvake ja syötä services.msc päästä sisään.

Vaihe 2. In Palvelut käyttöliittymä, siirrä hiiri kohtaan Windowsin hallintapalvelu ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella valitaksesi Kiinteistöt.

Windowsin hallintapalveluiden ominaisuudet

Vaihe 3.Sitten voit avata seuraavan luettelon Startup Type Ja valitse automaattisesti. Säädä Palvelun tila napsauttamalla Aloita -painiketta. Sitten voit klikata OK soveltaa muutoksia.

Windows-palvelujen muutos

Jos sinulla on lisää epäilyksiä, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen support@apeaksoft.com milloin vain haluat.