Navigatie
Sluiten
overwinningGratis download

Veelgestelde vragen van iOS Screen Recorder

Weet u niet zeker of uw apparaat met deze software kan worden ondersteund? Bekijk hier de gedetailleerde technische diersoortenpagina en ontdek welke computersystemen en -vereisten nodig zijn en welke iOS-apparaten kunnen worden gebruikt om het scherm naar de computer te spiegelen.

Dakramen en raamkozijnenGratis download Spelen

Moet ik mijn iPhone verbinden met de computer of projector?

Nee. Zorg dat de computer of projector op hetzelfde lokale netwerk als uw telefoon is aangesloten en draadloos verbinding maakt.

Ondersteunt Apeaksoft iOS Screen Recorder gejailbreakte iOS-apparaten?

Ja. Apeaksoft iOS Screen Recorder ondersteunt zowel gejailbreakte als niet-gejailbreakte iPhone, iPad of iPod.

Hoe activeer ik de activeringscode van iOS Screen Recorder voor alle gebruikers op een computer?

Open een verhoogde opdrachtprompt en voer deze opdracht uit om de activeringscode voor alle gebruikers te activeren: Ga naar "C:\Program Files (x86)\Apeaksoft iOS Screen Recorder\APActiveConsole.exe"

Klik erop en activeer de activeringscode van Apeaksoft iOS Screen Recorder.

Wat te doen als de AirPlay-optie niet verschijnt?

Sommige gebruikers klagen dat ze Airplay-opties niet kunnen vinden nadat AirPlay is ingeschakeld. Hier bieden we oplossingen.

◆ Zorg ervoor dat uw iOS-apparaat en de computer zich in hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden. Ga naar Instellingen> Wi-Fi, kies het netwerk waarmee uw computer verbinding maakt.

◆ Controleer of Apeaksoft iOS Screen Recorder wordt geblokkeerd door de firewall. Wanneer u de iOS-schermrecorder voor de eerste keer start, kan uw computer een beveiligingswaarschuwing van uw Windows Firewall weergeven. Klik op de knop "Toegang toestaan" en laat de computer Apeaksoft iOS Screen Recorder toegang geven tot de privénetwerken en openbare netwerken.