Veelgestelde vragen over iOS Unlocker

Als je meer verwarring ervaart bij het gebruik van Apeaksoft iOS Unlocker, vind je de antwoorden hier in de lijst met veelgestelde vragen.

Dakramen en raamkozijnenGratis download MacGratis download

Kan ik de iPhone ontgrendelen als ik de toegangscode ben vergeten?

Ja. U kunt de iPhone ontgrendelen met de modus Wis toegangscode in iOS Unlocker, zelfs als u de toegangscode bent vergeten. Als u de iPhone ontgrendelt, worden al uw gegevens en instellingen gewist. Tenzij u een back-up hebt gemaakt voordat u het apparaat ontgrendelde, kunt u geen gegevens op uw apparaat opslaan.

Mijn apparaat is verbonden maar kan niet worden gedetecteerd?

A. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iTunes hebt geïnstalleerd. Je kunt iTunes downloaden van de officiële website van Apple.
B. Koppel alle accessoires los van uw computer, behalve uw apparaat. Of sluit uw iOS-apparaat opnieuw aan op de computer met een andere USB-kabel.
C. Zorg ervoor dat uw iOS-apparaat niet in de herstel- of DFU-modus staat. Als alle oplossingen uw probleem niet kunnen oplossen, neem dan contact op met support@apeaksoft.com

Kan ik Apple ID omzeilen vanaf een vergrendelde iPhone?

Ja. Jij kan. Hoewel Apple je niet toestaat je Apple ID-account direct te verwijderen, kun je deze iOS-unlocker gebruiken om Apple ID van je iPhone te verwijderen en vervolgens een nieuwe Apple ID opnieuw in te stellen.

Hoe schakel ik het vergrendelscherm op de iPhone uit?

In veel gevallen wilt u het vergrendelscherm op de iPhone uitschakelen. Als u iPhone X of hoger gebruikt, gaat u naar Instellingen > Face ID & toegangscode. Als u eerdere iPhone-apparaten gebruikt, gaat u naar Instellingen > Touch ID en toegangscode om het vergrendelscherm op de iPhone uit te schakelen.

Kan provider mijn iPhone ontgrendelen?

Ja. U kunt uw iPhone ontgrendelen als u naar een andere provider wilt overstappen. Eerst moet u controleren of uw provider ontgrendeling aanbiedt. Vervolgens kunt u contact opnemen met uw provider en om ontgrendeling vragen. Nadat u het verzoek heeft ingediend, wacht u een paar dagen voordat u het ontgrendelt.

Welk apparaat ondersteunt iOS Unlocker?

De ondersteunde iOS-apparaten zijn als volgt:

• iPhone: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Pro

• iPad: iPad, iPad Pro, iPad Air, iPad mini

• iPod: iPod touch 7, iPod touch 6, iPod touch 5, iPod touch 4, iPod touch 3, iPod touch 2, iPod touch.

• Ondersteunde versies: iOS 5 naar iOS 17

Wat is activeringsslot?

Activatieslot is een functie in Zoek mijn. Zodra u Zoek mijn inschakelt op uw iPhone, iPad of iPod touch, wordt het activeringsslot automatisch ingeschakeld. Het is bedoeld om te voorkomen dat anderen uw apparaten gebruiken wanneer deze verloren of gestolen zijn. Deze functie kan voorkomen dat anderen uw apparaat zonder uw toestemming activeren, zelfs als u uw apparaat hebt gewist. Behalve dat uw apparaten beveiligd worden, kan Activeringsslot u ook helpen uw gegevens gemakkelijker te herstellen.

Wat is activeringsslot

Maar zodra u het Activeringsslot voor uw apparaat inschakelt, moet u uw Apple ID en wachtwoord in gedachten houden. Omdat u voor het activeren van uw apparaat en het uitschakelen van het activeringsslot de informatie moet invoeren. Als u de functie MDM verwijderen van iOS Unlocker gebruikt, moet u ook Zoek mijn uitschakelen door uw Apple ID en wachtwoord in te voeren.