Veelgestelde vragen over Schermrecorder

Welkom op de pagina met veelgestelde vragen over Screen Recorder. Hier vindt u gedetailleerde oplossingen om de problemen op te lossen die u ooit bent tegengekomen bij het gebruik van deze opnamesoftware.

Dakramen en raamkozijnenGratis download MacGratis download

FAQ: Wat moet ik doen als Screen Recorder niet kan opnemen?

Wanneer u video's of audio opneemt op uw computer, kan de opname mislukt optreden. Het probleem kan om verschillende redenen worden veroorzaakt en u kunt de volgende oplossingen bekijken om het op te lossen.

1. De geluidskaart is bezet door andere toepassingen.

Als u wordt gevraagd dat u niet kunt opnemen omdat uw geluidskaart door andere toepassingen wordt gebruikt, kunt u de volgende oplossing proberen:

Zoek en schakel de voicechat-applicaties, programma's voor het afstemmen van audio of andere opnameprogramma's uit.

Als u de specifieke toepassing niet kunt vinden, start u gewoon uw computer opnieuw op.

2. Stuurprogramma voor geluidskaart of stuurprogramma voor grafische kaart is incompatibel of verouderd.

Als het stuurprogramma voor de geluidskaart of het stuurprogramma voor de grafische kaart verouderd is of niet correct is geïnstalleerd, kan het zijn dat u het scherm niet opneemt. U kunt het gebruikte stuurprogramma voor de geluidskaart of grafische kaart verwijderen en de juiste stuurprogramma's van uw fabrikant van geluids- / grafische kaarten zoeken en installeren. Of werk het stuurprogramma van de grafische kaart bij door op te drukken Dakramen en raamkozijnen toets + X, selecteer Apparaatbeheer, zoek Display-adapters en vouw deze uit. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op uw grafische kaart om Stuurprogramma bijwerken te selecteren.

Update stuurprogramma's verwijderen

3. Geluidskaart of grafische kaart is gewijzigd.

Als u het bericht "Opname mislukt, voor enkele wijzigingen in uw grafische stuurprogramma of geluidskaartstuurprogramma. Start het programma opnieuw op en probeer opnieuw op te nemen." krijgt, kunt u deze recorder opnieuw opstarten om dit probleem op te lossen.

4. Camera- en microfoontoegang is uitgeschakeld.

Wanneer u de webcamopname of audio-opname start, moet u toegang tot uw camera en microfoon op uw computer verlenen. Als uw computer Windows 10 versie 1903 is, moet u navigeren naar Instellingen > Privacy > Microfoon, en vind Toestaan ​​dat apps toegang krijgen tot uw microfoon om hem in te schakelen. Voor de toegang tot de camera, zoek gewoon de camera onder Privacy en schakel dit in om apps toegang te geven tot uw camera.

Microfoontoegang inschakelen Windows 10

5. Compatibiliteitsmodus is aangevinkt.

Als u geen audio kunt opnemen met de schermopnamesoftware, moet u controleren of u dit programma als beheerder uitvoert, in plaats van het uit te voeren in de compatibiliteitsmodus.

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Schermrecorder, selecteer Eigenschappen en ga naar het tabblad Compatibiliteit. Schakel vervolgens Dit programma uitvoeren in de compatibiliteitsmodus uit voor: schakel in plaats daarvan Dit programma uitvoeren als beheerder uit.

Nu kunt u deze video-opnamesoftware opnieuw openen voor een audio-opname.

FAQ: Wat moet ik doen als Phone Recorder niet werkt in Screen Recorder?

Wanneer u Screen Recorder gebruikt om uw telefoon op te nemen, is het mogelijk dat u uw telefoon niet kunt detecteren in deze software. Er zijn drie manieren om het probleem op te lossen:

1. Sta mirrorrender toe via Windows Defender Firewall.

Stap 1. Media Windows + R en het type onder controle te houden te openen control panel.

Open Configuratiescherm

Stap 2. Klik Systeem en beveiliging.

Selecteer Systeem en beveiliging

Stap 3. Klik Windows Defender FirewallEn klik op Een app of functie toestaan ​​via Windows Defender Firewall.

Klik op Een app toestaan

Stap 4. Vind spiegelweergave in Toegestane apps en functies om te controleren Privé en Publieke om mirrorrender toe te staan ​​via Windows Defender Firewall.

Toegestane apps

2. Als de eerste manier niet werkt, kunt u Windows Defender Firewall uitschakelen.

Stap 1. Nog steeds open control panel en klik op Systeem en beveiliging.

Stap 2. OP DEZE WEBSITE VIND JE Windows Defender Firewall in het rechterdeelvenster.

Selecteer Windows Defender Firewall

Stap 3. Klik op Draaien Windows Defender Firewall in- of uitschakelen in de linkerzijbalk en selecteer het selectievakje Windows Defender Firewall uitschakelen (niet aanbevolen) onder het gedeelte van Instellingen voor privénetwerk en Openbare netwerkinstellingen.

Schakel Windows Defender Firewall UIT

3. Andere manieren.

1. Schakel McAfee uit of verwijder het. Controleer of je McAfee – een bekend gratis antivirusprogramma – wel of niet op je computer installeert. Het onderscheppingsmechanisme en Windows Defender Firewall-mechanisme van McAfee is erg sterk, waardoor apparaten niet kunnen worden doorzocht, of apparaten offline gaan na projectiescherm, vooral IOS-apparaten. Het is dus noodzakelijk om McAfee uit te schakelen of te verwijderen als u Apeaksoft Screen Recorder stabiel wilt gebruiken.

2. Voer de Bonjour-service uit. Zorg ervoor dat u iTunes op uw computer hebt geïnstalleerd en druk vervolgens op Ctrl + Alt + Delete of klik met de rechtermuisknop taakbalk met de muis om te openen Task Manager, controleer later of er Bonjour Service is of niet in Diensten: als dat zo is en Bonjour Service wordt uitgevoerd, klik dan met de rechtermuisknop en kies Herstart; als Bonjour Service niet werkt, klik dan met de rechtermuisknop en kies Start.

Controleer Bonjour-service

3. Uitschakelen Bezoekersmodus van uw router. Als uw router de bezoekersmodus inschakelt, verbindt men het bezoekersnetwerk maar verbindt men het hostnetwerk, dan zal de verbinding tussen uw iPhone en computer niet werken. Dus, als Bezoekersmodus is ingeschakeld, logt u in op de achtergrond van de router en schakelt u deze uit. (Over het algemeen bevinden het inlogadres en de toegangscode zich aan de achterkant van de router.)

FAQ: Wat moet ik doen als het opnemen van het Taakschema mislukt?

Om het te repareren, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram Schermrecorder en selecteert u Als administrator uitvoeren om het te starten. Haal vervolgens de instellingen voor Taakplanning op. Sluit daarna de software en het taakschema werkt.

FAQ: Waarom kan mijn geluidskaart niet worden gedetecteerd?

Uw probleem wordt waarschijnlijk veroorzaakt door iets mis met de luidspreker. Als uw luidspreker niet correct is geplaatst, kan een specifieke geluidskaart niet worden gedetecteerd. U kunt het opnieuw aansluiten door de audio-aansluiting los te koppelen en opnieuw aan te sluiten op de computer.

FAQ: Wat zijn Schermopnamemodi in onze software?

We raden u aan om de te kiezen automobiel modus. Omdat het toepassen van deze modus het programma in staat zal stellen om verschillende Schermopnamemodi volgens uw computerprestaties.

Als het programma problemen heeft onder de automobiel modus, kunt u andere selecteren Schermopnamemodi.

Dit zijn er drie Schermopnamemodi in de voorkeuren:

1. Modus 1 (algemeen): Het is de standaardmodus van ons programma om schermen vast te leggen, en deze modus garandeert compatibiliteit en schermopnamekwaliteit.

2. Modus 2 (Windows 10 1903 en hoger) WinRT: Als u deze modus kiest, wordt de opnamekwaliteit verhoogd, maar uw computersysteem moet Windows 10 1903 en later zijn. Het is vermeldenswaard dat wanneer u deze modus gebruikt om schermen op te nemen, er een gele rand rond het opnamevenster zal zijn (bij een update naar Windows 11 kan deze rand worden verborgen).

3. Modus 3 (algemeen) DXGI: Als u deze modus kiest, wordt de opnamekwaliteit relatief lager. We raden u aan deze modus te overwegen wanneer de bovenstaande modi niet normaal kunnen worden gebruikt.

Wanneer uw computerprestaties de drie Schermopnamemodi hierboven normaal werkt, zal ons programma de . gebruiken GDI modus automatisch om de vloeiendheid van de opname te garanderen. In dat geval is de opnamekwaliteit mogelijk het laagst.

FAQ: Hoe kan ik Android-telefoonaudio naar de computer casten?

Stap 1. Je hebt een aux-kabel nodig om het geluid naar je computer te sturen.

Aux kabel

Stap 2. Als u een desktopcomputer gebruikt, zoekt u de blauwe aansluiting (line-in) aan de achterkant van uw computer en sluit u de aux-kabel aan. Sluit vervolgens het andere uiteinde aan op uw Android-telefoon.

Blue Jack-computer

Als je de laptop gebruikt om telefoongeluid op te nemen, moet je een externe geluidskaart voorbereiden. Sluit hem aan op de USB-poort. Sluit vervolgens de aux-kabel aan op de geluidskaart en de andere op de Android-telefoon.

Externe geluidskaart

Stap 3. Klik rechts op de Geluid pictogram in de rechterbenedenhoek en selecteer Open de volumemixer.

Open de volumemixer

Stap 4. Klik Systeem klinkt en navigeer naar Opnemen.

Systeem klinkt

In het Line In, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Enable .

Lijningang inschakelen

Stap 5. klik met de rechtermuisknop Line In opnieuw en selecteer Properties. Navigeren naar Listen in het hoofdmenu en vink het vakje ervoor aan Luister naar dit apparaat. Dan klikken OK.

Luister naar apparaat

Stap 6. De instellingen voor uw computer zijn klaar. Wanneer u video/audio opneemt met Apeaksoft Screen Recorder, vergeet dan niet om in te schakelen Microfoon. Vervolgens kunt u het geluid opnemen vanaf uw Android-apparaat.

Audio Recorder-interface