Veelgestelde vragen over het bijwerken van het stuurprogramma voor de grafische kaart op Mac en Windows

Het stuurprogramma voor de grafische kaart is een cruciaal onderdeel voor het goed functioneren van uw computerprestaties in afbeeldingen en video's. Om te genieten van een soepel en snel schermopnameproces, moet u ervoor zorgen dat het stuurprogramma van uw grafische kaart is bijgewerkt naar de nieuwste versie. Hier zijn de uitgebreide oplossingen voor het bijwerken van stuurprogramma's voor grafische kaarten op uw Mac/Windows.

Dakramen en raamkozijnenGratis download MacGratis download

Veelgestelde vragen: stuurprogramma voor grafische kaart bijwerken op Windows 11/10/8/7

Als Windows-gebruiker kunt u de update van het stuurprogramma van de grafische kaart controleren met de ingebouwde apparaatbeheerder. Zonder enige download stelt het u in staat om de duiker van de grafische kaart automatisch of handmatig te controleren en te selecteren.

Methode 1. Bezoek de officiële website van de driverfabrikant

Stap 1. Zoek jezelf op bij de VIND DE PLEK DIE PERFECT VOOR JOU IS pictogram in de menubalk onderaan. Klik erop en voer in apparaatbeheer.

Windows Zoek Apparaatbeheer

Stap 2. Ga in het volgende venster naar Gebruiker > Beeldschermadapters. Tik vervolgens op de apparaatnaam hieronder.

Windows Vind beeldschermadapters

Stap 3. Dan zie je alle informatie op Stuurprogramma's bijwerken. U kunt het apparaatstuurprogramma selecteren dat u voor de hardware wilt installeren op alle compatibele opties. Dan klikken Volgende verdergaan.

Selecteer het stuurprogramma

Stap 4. Volg de instructies op het scherm en wacht tot de melding zegt dat Windows uw stuurprogramma's met succes heeft bijgewerkt. En voer de knop Sluiten in om het proces te voltooien.

Veelgestelde vragen: stuurprogramma voor grafische kaart bijwerken op Mac

Voor Mac-gebruikers is wat u hoeft te doen de macOS-versie te controleren en deze bij te werken naar de nieuwste versie op uw Mac. Het nieuwste stuurprogramma voor de grafische kaart werkt standaard met het bijgewerkte systeem.

Stap 1. Beweeg uw muis naar de Apple pictogram in de linkerbovenhoek en voer in Over deze Mac pagina.

Mac Over deze Mac

Stap 2. Ga in het pop-upvenster naar Overzicht > Software-update. Zorg ervoor dat uw Mac is verbonden met een wifi-netwerk voor verdere updates.

Mac-software-update

Stap 3. Controleer of uw Mac het nieuwste macOS-systeem is of niet. Als er een update beschikbaar is voor uw computer, klikt u op Nu bijwerken en wacht u enkele minuten. Nadat u het nieuwste systeem hebt geïnstalleerd, krijgt u tegelijkertijd het bijgewerkte stuurprogramma voor de grafische kaart op uw Mac.

Mac-update nu

Veelgestelde vragen: stuurprogramma voor grafische kaart bijwerken via hulpprogramma's van derden

Als u een van degenen bent die liever afhankelijk zijn van een professioneel stuurprogramma voor de grafische kaart of als u het specifieke type voor gebruik hebt bepaald, wordt u aangeraden om het stuurprogramma van uw grafische kaart te upgraden met externe fabrikanten.

Methode 1. Bezoek de officiële website van de driverfabrikant

Stap 1. Open de officiële website van Nvidia en klik op het gedeelte Stuurprogramma.

Nvidia Driver

Stap 2. Zet de lijst neer voor alle basisinformatie die overeenkomt met een compatibele NIVID-stuurprogramma. Dan klikken Ontdek icoon om door te gaan.

Nvidia Selecteer een stuurprogramma

Stap 3. In het volgende venster kunt u de nieuwe driver op uw computer downloaden met de Downloaden knop.

Nvidia Download het stuurprogramma

Methode 2. Download een Personal Driver Manager-software

Stap 1. Download en installeer Driver Genius op uw computer.

Driver Genius-software

Stap 2. Kies dan Driver Update in de linker menubalk en doorloop de beschikbare stuurprogramma's voor update. Selecteer er een door op de te klikken bijwerken knop of voer in Alles bijwerken voor een batchconversie.

Driver Genius Selecteer Driver Update

Als er nog steeds een probleem is, neem dan contact op met onze klantenservice (support@apeaksoft.com).