Veelgestelde vragen over het overschakelen naar Windows 7 System Aero Theme

Aero-thema is uniek samen met het Windows 7-systeem en het heeft gebruikers een transparant en cool visueel effect op de desktop gebracht. Dit bericht introduceert 3 methoden om u te helpen uw Windows naar Aero-thema in te stellen met stapsgewijze instructies.

Dakramen en raamkozijnenGratis download MacGratis download

Veelgestelde vragen: Windows 7 System Aero-thema instellen op Windows-pc

U kunt het Windows 7 Aero-thema inschakelen met de oorspronkelijke instellingen op uw computer vanuit 3 aspecten. Volg de onderstaande instructies om te leren wat u met deze functies kunt doen.

Methode 1. Personaliseer het bureaubladthema

Stap 1.Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en open Properties te gaan.

Stap 2.In de volgende interface kunt u de Aero-thema's terwijl u de schuifbalk aan de rechterkant sleept en verplaatst. Klik Windows 7 en je kunt de achtergrond veranderen als je wilt.

Selecteer Aero Aero-thema

Methode 2. Stel visuele effecten in met geavanceerde instellingen

Stap 1.Ga naar de Dakramen en raamkozijnen pictogram onderaan en Computer sectie. Klik erop en open Properties.

Eigenschappen openen

Stap 2.Op de Control Panel Home lijst, openen Geavanceerde systeeminstellingen en ga naar de Geavanceerd gedeelte in het hoofdmenu. Klik Instellingen te gaan.

Stap 3.Dan zie je het Visual Effects kanaal in het pop-upvenster. Selecteer de eerste optie om Windows te laten kiezen wat het beste is voor uw computer. En klik op de OK Knop om de wijzigingen op te slaan.

Visueel effect instellen

Methode 3. Pas het servicemodel aan

Stap 1. Druk op Ontdek pictogram onderaan en invoer services.msc binnenkomen.

Stap 2. In het Diensten interface, beweeg uw muis naar Windows-beheerservice en klik er met de rechtermuisknop op om te kiezen Properties.

Eigenschappen van Windows Management Services

Stap 3.Dan kunt u de onderstaande lijst naar beneden laten vallen Startup Type En kies Automatisch. Pas de .... aan Service status door op te klikken Start knop. Dan kun je klikken OK om de wijzigingen toe te passen.

Windows-services wijzigen

Neem bij verdere twijfels gerust contact met ons op via support@apeaksoft.com wanneer je maar wilt.