VinnaGratis nedladdning

Vanos av IOS Screen Recorder

Är du osäker på om enheten kan stödjas med den här programvaran? Kolla den detaljerade tekniksidan här och lär dig att vilket datorsystem och krav som behövs, och vilka iOS-enheter som kan användas för att spegla skärmen till datorn.

WindowsGratis nedladdning Spela

Behöver jag ansluta min iPhone med datorn eller projektorn?

Nej. Se till att datorn eller projektorn är i samma lokala nätverk som telefonen och ansluta trådlöst.

Har Apeaksoft IOS Screen Recorder stöd för jailbroken iOS-enheter?

Ja. Apeaksoft iOS Screen Recorder stöder både jailbroken och non-jailbroken iPhone, iPad eller iPod.

Hur aktiverar jag aktiveringskoden för iOS Screen Recorder för alla användare på en dator?

Öppna en förhöjd kommandotolk och kör det här kommandot för att aktivera aktiveringskod för alla användare: Gå till "C: \ Program Files (x86) \ Apeaksoft iOS Screen Recorder \ APActiveConsole.exe"

Klicka på den och aktivera aktiveringskoden för Apeaksoft iOS Screen Recorder.

Vad gör du om AirPlay-alternativet inte dyker upp?

Det finns vissa användare som klagar på att de inte kan hitta Airplay-alternativ efter att ha aktiverat AirPlay. Här erbjuder vi lösningar.

◆ Se till att din iOS-enhet och datorn är i samma Wi-Fi-nätverk. Gå till Inställningar> Wi-Fi, välj det nätverk som din dator ansluter till.

◆ Kontrollera om Apeaksoft iOS Screen Recorder är blockerad av brandväggen. När du startar iOS Screen Recorder för första gången kan din dator komma att dyka upp en säkerhetsvarning från din Windows-brandvägg. Klicka på knappen "Tillåt åtkomst" och låt datorn ge Apeaksoft iOS Screen Recorder åtkomst till privata nätverk och offentliga nätverk.