Vanliga frågor om Screen Recorder

Välkommen till sidan med vanliga frågor om Screen Recorder. Här kan du få detaljerade lösningar för att lösa de problem du någonsin har mött när du använder denna inspelningsprogramvara.

WindowsGratis nedladdning MacGratis nedladdning

FAQ: Vad ska jag göra om skärminspelaren inte spelar in?

När du spelar in videor eller ljud på din dator kan det hända att inspelningen misslyckades. Problemet kan orsakas av olika skäl, och du kan kontrollera följande lösningar för att fixa det.

1. Ljudkortet upptas av andra applikationer.

Om du blir ombedd att du inte lyckades spela in eftersom ditt ljudkort upptas av andra applikationer kan du prova följande lösning:

Hitta och inaktivera röstchattprogram, ljudinställningsprogram eller andra inspelningsprogram.

Om du inte kan hitta den specifika applikationen är det bara att starta om datorn.

2. Ljudkortsdrivrutin eller grafikkortdrivrutin är inkompatibel eller föråldrad.

När ljudkortsdrivrutinen eller grafikkortdrivrutinen är föråldrad eller inte installerad ordentligt, kan det hända att du inte spelar in skärmen. Du kan avinstallera ljudkortsdrivrutinen eller grafikkortsdrivrutinen som används och hitta och installera rätt drivrutiner från din ljud- / grafikkortstillverkare. Eller uppdatera grafikkortdrivrutinen genom att trycka på Windows nyckel + X, välj Enhetshanterare, hitta skärmadaptrar och utvidga den. Sedan kan du högerklicka på ditt grafikkort för att välja Uppdatera drivrutin.

Uppdatera avinstallera drivrutiner

3. Ljudkort eller grafikkort har ändrats.

Om du får meddelandet "Inspelningen misslyckades, för vissa ändringar i din grafikdrivrutin eller ljudkortsdrivrutin. Starta om programmet och försök spela in igen.", kan du starta om den här inspelaren för att åtgärda problemet.

4. Kamera- och mikrofonåtkomst är inaktiverad.

När du startar webbinspelningen eller ljudinspelningen bör du ge åtkomst till din kamera och mikrofon på din dator. Om din dator är Windows 10 version 1903 måste du navigera till Inställningar > Integritetspolicy > Mikrofonen, och hitta Tillåt appar att komma åt din mikrofon för att slå på den. För åtkomst till kameran, hitta bara Kamera under sekretess, och aktivera den så att appar kan komma åt din kamera.

Aktivera mikrofonåtkomst Windows 10

5. Kompatibilitetsläget är markerat.

Om du inte kan spela in ljud med skärminspelningsprogramvaran måste du se till om du kör detta program som administratör istället för att köra det i kompatibilitetsläget.

Du kan högerklicka på ikonen Skärminspelare, välja Egenskaper och gå till fliken Kompatibilitet. Avmarkera sedan Kör det här programmet i kompatibilitetsläge för: istället, kolla Kör det här programmet som administratör.

Nu kan du öppna den här videoinspelningsprogramvaran så att den har en ljudinspelning.

Vanliga frågor: Vad ska jag göra om telefoninspelaren inte fungerar i skärminspelaren?

När du använder skärminspelare för att spela in din telefon kan det hända att du inte upptäcker telefonen i den här programvaran. Det finns tre sätt för dig att lösa problemet:

1. Tillåt mirrorrender via Windows Defender Firewall.

Steg 1. Presse Windows + R och typ kontroll att öppna kontrollpanelen.

Öppna Kontrollpanelen

Steg 2. Klicka System och säkerhet.

Välj System och säkerhet

Steg 3. Klicka Windows Defender FirewallOch klicka sedan på Tillåt en app eller funktion via Windows Defender Firewall.

Klicka på Tillåt en app

Steg 4. Hitta mirrorrender i Tillåtna appar och funktioner att kontrollera Privat och offentliga för att tillåta mirrorrender via Windows Defender Firewall.

Tillåtna appar

2. Om det första sättet inte fungerar kan du stänga av Windows Defender Firewall.

Steg 1. Fortfarande öppen kontrollpanelen och klicka System och säkerhet.

Steg 2. Navigera Windows Defender Firewall till höger.

Välj Windows Defender Firewall

Steg 3. Klicka på Vrid Windows Defender Firewall på eller av från vänster sidofält och markera kryssrutan Stäng av Windows Defender Firewall (rekommenderas inte) under avsnittet Privata nätverksinställningar och Inställningar för offentliga nätverk.

Stäng av Windows Defender -brandväggen

3. Andra sätt.

1. Stäng av eller avinstallera McAfee. Kontrollera om du installerar McAfee - ett känt gratis antivirusprogram - eller inte på din dator. Avlyssningsmekanismen och Windows Defender -brandväggsmekanismen för McAfee är mycket stark, vilket gör att enheter inte kan sökas eller att enheter blir offline efter att ha projicerat skärmen, särskilt IOS -enheter. Därför är det nödvändigt att stänga av eller avinstallera McAfee om du vill använda Apeaksoft Screen Recorder stabilt.

2. Kör Bonjour Service. Se till att du har installerat iTunes på din dator och tryck sedan på Ctrl + Alt + Delete eller bara högerklicka Aktivitetsfältet fältet~~POS=HEADCOMP med musen för att öppna Task manager, senare, kontrollera om det finns Bonjour Service eller inte Tjänster: om det finns och Bonjour Service kör, högerklicka och välj Omstart; om Bonjour Service inte kör, högerklicka och välj Start.

Kolla Bonjour Service

3. Stäng av Besökarläge på din router. Om din router slår på besökarläge, ansluter en besökarnätverket men en ansluter värdnätverket, då fungerar inte anslutningen mellan din iPhone och dator. Alltså, om Besökarläge är påslagen, logga in routerns bakgrund och stäng av den. (Generellt sett finns inloggningsadressen och lösenordet på baksidan av routern.)

Vanliga frågor: Vad ska jag göra om inspelningen av uppgifter schema misslyckas?

För att fixa det bör du högerklicka på ikonen Screen Recorder och välja Kör som administratör för att starta den. Få sedan inställningarna för Aktivitetsschema. Efter det, avsluta programvaran, så kommer arbetsschemat att fungera.

Vanliga frågor: Varför kan mitt ljudkort inte upptäckas?

Ditt problem orsakas förmodligen av något fel med högtalaren. Om din högtalare inte är korrekt isatt kan inte ett visst ljudkort upptäckas. Du kan ansluta den igen genom att koppla ur ljuduttaget och ansluta det till datorn igen.

FAQ: Vad är Skärminspelningslägen i vår mjukvara?

Vi rekommenderar att du väljer Bil läge. Eftersom att tillämpa detta läge kommer att göra det möjligt för programmet att anta olika Skärminspelningslägen beroende på din dators prestanda.

Om programmet har problem under Bil läge kan du välja annat Skärminspelningslägen.

Här är tre Skärminspelningslägen i preferenser:

1. Läge 1 (vanligt): Det är standardläget för vårt program för att fånga skärmar, och detta läge garanterar kompatibilitet och skärminspelningskvalitet.

2. Läge 2 (Windows 10 1903 och senare) WinRT: Om du väljer detta läge ökar inspelningskvaliteten, men ditt datorsystem måste vara Windows 10 1903 och senare. Det är värt att notera att när du använder det här läget för att spela in skärmar, kommer det att finnas en gul kant runt inspelningsfönstret (uppdatering till Windows 11 kan dölja denna kant).

3. Läge 3 (vanligt) DXGI: Om du väljer detta läge kommer inspelningskvaliteten att bli relativt lägre. Vi föreslår att du överväger detta läge när dessa lägen ovan inte kan användas normalt.

När din dators prestanda inte kan stödja de tre Skärminspelningslägen ovan som körs normalt kommer vårt program att använda GDI läge automatiskt för att säkerställa flytande inspelning. I så fall kan inspelningskvaliteten vara den lägsta.

Vanliga frågor: Hur castar man Android-telefonljud till datorn?

Steg 1. Du behöver en aux-kabel för att överföra ljudet till din dator.

Aux-kabel

Steg 2. Om du är en stationär datoranvändare, leta reda på det blå uttaget (line-in) på baksidan av din dator och anslut aux-kabeln. Anslut sedan den andra änden till din Android-telefon.

Blue Jack dator

Om du använder den bärbara datorn för att spela in telefonljud måste du förbereda ett externt ljudkort. Anslut den till USB-porten. Anslut sedan aux-kabeln till ljudkortet och den andra till Android-telefonen.

Externt ljudkort

Steg 3. Högerklicka på ljud ikonen i det nedre högra hörnet och välj Öppna volymblandare.

Öppna volymblandare

Steg 4. Klicka Systemljud och navigera till Inspelning.

Systemljud

I Linje In, högerklicka på den och välj aktivera.

Aktivera Line In

Steg 5. Högerklicka Linje In igen och välj Våra Bostäder. Navigera till Lyssna i toppmenyn och markera rutan innan Lyssna på den här enheten. Klicka sedan OK.

Lyssna på enheten

Steg 6. Inställningarna för din dator är klara. När du spelar in video/ljud på med Apeaksoft Screen Recorder, kom ihåg att slå på Mikrofonen. Sedan kan du spela in ljudet från din Android-enhet.

Audio Recorder Interface