Vanliga frågor om Video Converter Ultimate

Välkommen till sidan för Video Converter Ultimate FAQ. Här kan du få detaljerade lösningar för att lösa de problem du någonsin har mött när du använder denna videokonverterare.

WindowsGratis nedladdning MacGratis nedladdning

FAQ: Hur använder jag Ultrafast Conversion?

Ultrafast Conversion är en teknik som används i Video Converter Ultimate. Det kan leda till en supersnabb videokonvertering utan kodning eller avkodning. Genom att aktivera Ultrasnabb konvertering kommer konverteringshastigheten att ökas med cirka 60 %. Vad som följer är de in- och utdataformat som stöds av Ultrafast Conversion:

Ingångsformat som stöds: MP4, MKV, AVI, M2TS, MTS, MOV, MPG, TS, TRP, M4V, FLV

Utgångsformat som stöds: MP4, MKV, AVI, MOV, M4V

För att aktivera Ultrafast Conversion, bör du gå till Konvertera fliken, klicka på Aktivera ultrafast konvertering ikonen längst ner och klicka på Aktivera i snabbfönstret.

Aktivera ultrafast konvertering

Sedan när din videofil uppfyller kraven från Ultrasnabb konvertering, kommer omvandlingshastigheten att accelereras automatiskt när du börjar konvertera en videofil.

FAQ: Kan jag använda videor i funktionen Collage?

Jo det kan du. Collage-funktionen kan dela skärmar för videor och foton. Du behöver bara välja läget för delad skärm och sedan lägga till en video eller ett foto på varje sida. Sedan kan du producera en video sida vid sida.

FAQ: Skapar Video Converter Ultimate videor?

Ja. På fliken MV i Video Converter Ultimate kan du snabbt skapa ett videobildspel med videor, foton och musik. Den erbjuder också färdiga teman som sport, jul, nyår, etc., och skräddarsydda teman för dig att specialisera din videoskapande.

FAQ: Konverterar Video Converter Ultimate 8K- eller 5K-videor?

Ja. För närvarande kan Video Converter Ultimate hantera 8K- och 5K-videor i MKV och MP4.

FAQ: Exporterar den kostnadsfria testversionen en fil med vattenstämpel?

Nej. Det finns skillnader i funktioner eller videofillängd mellan den kostnadsfria testversionen och den registrerade versionen, men det finns ingen vattenstämpel i utdatavideofilen.

FAQ: Kan jag behålla originalinställningarna för en utdatafil efter att ha redigerat den?

Jo det kan du. Du behöver bara välja Samma som källan från rullgardinsmenyn Konvertera alla till.

FAQ: Var hittar jag alla konverterade filer?

Det finns två sätt att hitta de konverterade filerna:

1. Byt till Konverterad fliken högst upp i avsnittet av omvandlare. Sedan kan du hitta de konverterade filerna genom att klicka på Öppna mapp ikonen.

2. Öppna utdatamappen genom att klicka på ikonen för Öppna utmatningsmappen längst ner för att navigera i de konverterade filerna.