Vanliga frågor om att byta till Windows 7 System Aero Theme

Aero-tema är unikt tillsammans med Windows 7-systemet och det har gett användarna en transparent och cool visuell effekt på skrivbordet. Det här inlägget introducerar 3 metoder som hjälper dig att ställa in ditt Windows till Aero-tema med steg-för-steg-instruktioner.

WindowsGratis nedladdning MacGratis nedladdning

Vanliga frågor: Hur man ställer in Windows 7 System Aero Theme på Windows PC

Du kan aktivera Windows 7 Aero-tema med de ursprungliga inställningarna på din dator från tre aspekter. Följ instruktionerna nedan för att lära dig vad du kan göra med dessa funktioner.

Metod 1. Anpassa skrivbordstemat

Steg 1.Högerklicka på skrivbordet och öppna Våra Bostäder att fortsätta.

Steg 2.I följande gränssnitt kan du se Aero-teman när du drar och flyttar rullningslisten på höger sida. Klick Windows 7 och du kan ändra bakgrunden om du vill.

Välj Aero Aero-tema

Metod 2. Ställ in visuella effekter med avancerade inställningar

Steg 1.Flytta till Windows ikonen längst ner och Dator sektion. Klicka på den och öppna Våra Bostäder.

Öppna egenskaper

Steg 2.Kontrollpanelen Hem lista, öppna Avancerade systeminställningar och flytta till Advanced Open water avsnitt på toppmenyn. Klick Inställningar att fortsätta.

Steg 3.Då kan du se visuella effekter kanal i popup-fönstret. Välj det första alternativet för att låta Windows välja det som är bäst för din dator. Och klicka på OK knappen för att spara ändringarna.

Ställ in visuell effekt

Metod 3. Justera servicemodellen

Steg 1. Tryck på Sök ikonen längst ner och inmatning services.msc att gå in.

Steg 2. I Tjänster gränssnitt, flytta musen till Windows Management Service och högerklicka på den för att välja Våra Bostäder.

Windows Management Services-egenskaper

Steg 3.Sedan kan du rulla ner listan nedan Startmetod Och välj Automat. Justera Servicestatus genom att klicka på Start knapp. Sedan kan du klicka OK att tillämpa ändringarna.

Ändring av Windows-tjänster

Vid ytterligare tvivel är du välkommen att kontakta oss på support@apeaksoft.com när du vill.