Luk
VindeGratis download MacGratis download

Ofte stillede spørgsmål om installation af USB-driver til Android-enhed

USB-driver er nødvendig for Android-brugere for at få adgang til Android-enhed fra en Windows- eller Mac-computer til overførsel af data såsom billeder/videoer/musik, rooting, sikkerhedskopiering eller gendannelse af data og mere. På denne side vil vi vise dig, hvordan du manuelt downloader og installerer USB-driver til Android-telefon/tablet på computeren.

WindowsGratis download MacGratis download Leg

Sådan downloades USB-drivere til enhver Android-enhed

Til download af Android USB-drivere viser vi her måderne til forskellige Android-mærker, såsom Samsung, Google, HUAWEI, HTC, LG, Xiaomi, ZTE, Motorola, SONY og Lenovo. Hvis din producent ikke er angivet nedenfor, kan du downloade den universelle ADB-driver ved at besøge https://adb.clockworkmod.com/ og derefter klikke på Download-knappen for at downloade den på din computer. Når du er færdig med at downloade, skal du følge installationsvejledningen for at installere den på din computer.

Samsung. Besøg Samsung officielle hjemmeside og søg på navnet på din enhed fra søgefeltet, og klik derefter på dens landingsside. Når du er på siden relateret til din enhed, skal du klikke på fanen Support øverst på websiden og derefter klikke på linket Hent downloads. Du vil derefter blive navigeret til Samsung Download Center. Klik på linket "Software" fra den side, og derefter vil du se linket til de USB-drivere, der er tilgængelige for dig at downloade.

Google. Besøg Google-udviklers webside og følg instruktionerne for at downloade zip-filen til Google USB Driver.

HUAWEI. Gå til Huawei webside og klik på knappen Download for at få USB-driverne til alle HUAWEI-enheder.

HTC. Gå til HTC webside, og download HTC Sync. Når du har installeret HTC Sync-pakken på din computer, finder du USB-driverne til alle HTC-enheder.

LG. Gå til LG webside og brug søgefeltet til at søge efter din smartphone eller tablet. Når din enheds webside er indlæst, skal du klikke på fanen Ressourcer øverst på siden og derefter vil linkene til driverne være tilgængelige på næste side.

Xiaomi. Du kan downloade Xiaomi USB-drivere fra officielle Xiaomi-websted.

ZTE Du kan finde ZTE USB-drivere fra det officielle websted. Support-afsnittet på ZTE-webstedet har en ZTE Android USB-driver til Microsoft PC-link opsæt, som du kan downloade.

Motorola. Gå til Motorola webside og download Motorola Device Management til din Windows eller Mac.

SONY. Besøg Sony webside og find derefter de tilgængelige links til download af driverne.

Lenovo. Gå til Lenovos globale supportwebside, og det åbner en webside for din region. Rul ned på siden, indtil du ser ressourceoverskriften, og klik derefter på knappen Hent downloads, hvor der står Drovers og software. Du kan derefter bruge søgefeltet til at søge efter de drivere, der fungerer til din enhed.

Sådan installeres Android USB-drivere på Windows 10 / 8.1 / 8/7

Når du har downloadet USB-driveren til din Android-telefon, skal du installere den på din pc. De specifikke installationsprocedurer varieres på grund af operativsystemet.

Windows 10

1. Tilslut enheden til computeren ved hjælp af dens USB-port.

2. Naviger til Kontrolpanel, klik på Administrationsværktøjer fra listen over små ikoner, og dobbeltklik derefter på linket Computeradministration.

3. Vælg Enhedshåndtering i venstre side af computerstyring.

4. Udvid bærbare enheder eller andre enheder fra højre rude i Enhedshåndtering.

5. Højreklik på navnet på den Android-enhed, der er sluttet til computeren, og vælg derefter Opdater driver-software fra menuen.

6. Fra guiden Hardwareopdatering skal du vælge indstillingen Gennemse min computer til driver-software og derefter klikke på Næste.

7. Klik på knappen Gennemse, og gå derefter videre til den sti, hvor dine drivere blev downloadet i File Explorer. Som eksempler kan du finde driverpakken i din download-mappe.

8. Klik på knappen Næste for derefter at installere driveren.

Windows 8.1

1. Slut enheden til computeren.

2. Åbn søgefeltet ved at flytte musemarkøren til højre side af computerens skærm, scrolle op og derefter klikke i søgefeltet.

3. Skriv Enhedshåndtering i søgefeltet, og klik derefter på resultaterne under samme navn.

4. Klik på fanen Driver, efterfulgt af Update Driver, og følg derefter resten af ​​instruktionerne på skærmen for at få driverne installeret.

Windows 8

1. Tilslut enheden til computeren ved hjælp af dens USB-port.

2. Åbn søgefeltet ved at flytte musemarkøren til højre side af computerens skærm, scrolle op og derefter klikke i søgefeltet.

3. Skriv Enhedshåndtering i søgefeltet, og klik derefter på resultaterne under samme navn.

4. Klik på fanen Driver, efterfulgt af Update Driver, og følg derefter resten af ​​instruktionerne på skærmen for at få driverne installeret.

Windows 7

1. Tilslut enheden til computeren ved hjælp af dens USB-port.

2. Åbn Windows Stifinder, og højreklik derefter på Min computer / computer, og vælg Administrer i menuen.

3. Klik på linket Enheder fra venstre rude, og udvid, hvor det står andre enheder i højre rude.

4. Kig efter dit enhedsnavn, og højreklik derefter på musemarkøren på det, og vælg derefter linket Opdater driver-software i menuen.

5. Vælg den indstilling, der siger Gennemse min computer efter driver-software, efterfulgt af knappen Næste.

6. Klik på knappen Gennemse, og naviger derefter videre til, hvor din driverfil er havnet på harddisken.

7. Når du har uploadet driverfilen, skal du klikke på knappen "Næste" for at installere den.

Sådan installeres Android USB-drivere på Mac

Det er ret let at installere Android USB-drivere på Mac. Alt hvad du skal gøre er at installere Android Data Backup & Gendan på din Mac. Det vil automatisk forbinde Android-enheder og din Mac-computer til backupmedier og kommentarfiler.

Hvordan bruger jeg Android Data Backup & Restore?

1. Download og installer appen på din Mac.

Android Data Backup & Gendan

2. Træk overførsel af Android-filer til applikationer.

3. Brug det USB-kabel, der fulgte med din Android-enhed, og tilslut det til din Mac.

4. Dobbeltklik på Android Data Backup & Restore.

5. Gennemse dataene på din Android-enhed, og kopier filer til din Mac.

Når Android Data Backup & Restore er installeret på din Mac, kan du frit sikkerhedskopiere og gendanne filer på Android.