Luk
VindeGratis download

Ofte stillede spørgsmål om iOS Screen Recorder

Er du ikke sikker på, om din enhed kan understøttes med denne software? Tjek den detaljerede tech species side her, og få at vide, hvilket computersystem og krav der er brug for, og hvilke iOS-enheder kan bruges til at spejle skærmen til computeren.

WindowsGratis download Leg

Skal jeg forbinde min iPhone med computeren eller projektoren?

Nej. Sørg for, at computeren eller projektoren er på samme lokale netværk som din telefon og tilslut trådløst.

Apeaksoft IOS Screen Recorder understøtter jailbroken iOS-enheder?

Ja. Apeaksoft iOS Screen Recorder understøtter både jailbroken og non-jailbroken iPhone, iPad eller iPod.

Hvordan aktiveres aktiveringskoden til iOS Screen Recorder for alle brugere på en computer?

Åbn en forhøjet kommandoprompt og kør denne kommando for at aktivere aktiveringskode for alle brugere: Gå til "C: \ Program Files (x86) \ Apeaksoft iOS Screen Recorder \ APActiveConsole.exe"

Klik på den, og aktiver aktiveringskoden til Apeaksoft iOS Screen Recorder.

Hvad skal man gøre, hvis AirPlay-indstillingen ikke vises?

Der er nogle brugere, der klager over, at de ikke kan finde Airplay-muligheder efter at have tændt AirPlay. Her tilbyder vi løsninger.

◆ Sørg for, at din iOS-enhed og computeren er i det samme Wi-Fi-netværk. Gå til Indstillinger> Wi-Fi, vælg det netværk, din computer, der opretter forbindelse til.

◆ Kontroller, om Apeaksoft iOS Screen Recorder er blokeret af firewallen. Når du starter iOS Screen Recorder for første gang, kan din computer muligvis poppe en sikkerhedsadvarsel fra din Windows Firewall. Klik på knappen "Tillad adgang", og lad computeren give Apeaksoft iOS Screen Recorder adgang til de private netværk og offentlige netværk.