Ofte stillede spørgsmål om iOS Unlocker

Hvis du støder på flere forvirringer, når du bruger Apeaksoft iOS Unlocker, kan du finde svarene her fra listen over ofte stillede spørgsmål.

WindowsGratis download MacGratis download

Kan jeg låse iPhone op, hvis jeg har glemt adgangskoden?

Ja. Du kan låse iPhone op med Wipe Passcode-tilstanden i iOS Unlocker, selvom du har glemt adgangskoden. Oplåsning af iPhone vil slette alle dine data og indstillinger. Medmindre du har lavet en sikkerhedskopi før oplåsning, kan du ikke gemme data på din enhed.

Min enhed tilsluttet, men kan ikke registreres?

en. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iTunes. Du kan downloade iTunes fra Apples officielle hjemmeside.
b. Tag alt tilbehør ud af din computer undtagen din enhed. Eller tilslut din iOS-enhed til computeren igen med et andet USB-kabel.
c. Sørg for, at din iOS-enhed ikke er i gendannelses- eller DFU-tilstand. Hvis alle løsningerne ikke kan løse dit problem, bedes du kontakte support@apeaksoft.com

Kan jeg omgå Apple ID fra en låst iPhone?

Ja. Du kan. Selvom Apple ikke tillader dig at slette din Apple ID-konto direkte, kan du bruge denne iOS Unlocker til at fjerne Apple ID fra din iPhone og derefter nulstille et nyt Apple ID.

Hvordan deaktiverer jeg låseskærm på iPhone?

I mange tilfælde vil du deaktivere låseskærmen på iPhone. Hvis du bruger iPhone X eller nyere, skal du gå til Indstillinger > Face ID og adgangskode. Hvis du bruger tidligere iPhone-enheder, skal du gå til Indstillinger > Touch ID og adgangskode for at deaktivere låseskærmen på iPhone.

Kan operatøren låse min iPhone op?

Ja. Du kan låse din iPhone op for at skifte en anden operatør. Først skal du tjekke, om din udbyder tilbyder en oplåsning. Så kan du kontakte din udbyder og kræve en oplåsning. Når du har sendt anmodningen, skal du vente et par dage på oplåsning.

Hvilken enhed understøtter iOS Unlocker?

De understøttede iOS-enheder er som nedenfor:

• iPhone: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Pro

• iPad: iPad, iPad Pro, iPad Air, iPad mini

• iPod: iPod touch 7, iPod touch 6, iPod touch 5, iPod touch 4, iPod touch 3, iPod touch 2, iPod touch.

• Understøttede versioner: iOS 5 til iOS 17

Hvad er aktiveringslås?

Aktiveringslås er en funktion indeholdt i Find min. Når du aktiverer Find min på din iPhone, iPad eller iPod touch, aktiveres aktiveringslås automatisk. Det har til formål at forhindre andre i at bruge dine enheder, når de mistes eller bliver stjålet. Denne funktion kan forhindre andre i at aktivere din enhed uden din tilladelse, selvom du har slettet din enhed. Udover at lade dine enheder blive sikre, kan aktiveringslås også hjælpe dig med at gendanne dine data nemmere.

Hvad er aktiveringslås

Men når du først aktiverer aktiveringslås for din enhed, skal du huske dit Apple-id og din adgangskode. Fordi aktivering af din enhed og deaktivering af aktiveringslås kræver, at du indtaster oplysningerne. Brug af funktionen Fjern MDM i iOS Unlocker kræver også, at du deaktiverer Find My ved at indtaste dit Apple-id og din adgangskode.