Usein kysyttyjä kysymyksiä USB-ohjaimen asentamisesta Android-laitteelle

USB-ohjain tarvitaan, jotta Android-käyttäjät voivat käyttää Android-laitetta Windows- tai Mac-tietokoneelta tietojen, kuten kuvien/videoiden/musiikin, juurtumiseen, tietojen varmuuskopiointiin tai palauttamiseen ja paljon muuta, siirtämistä varten. Tällä sivulla näytämme, kuinka voit ladata ja asentaa USB-ohjaimen Android-puhelimelle/tabletille manuaalisesti tietokoneeseen.

WindowsIlmainen lataus MacIlmainen lataus Pelaa

Kuinka ladata USB-ajureita mille tahansa Android-laitteelle

Android USB -ohjaimien lataamiseksi tässä luetellaan tapoja erilaisille Android-tuotemerkeille, kuten Samsung, Google, HUAWEI, HTC, LG, Xiaomi, ZTE, Motorola, SONY ja Lenovo. Jos valmistajaa ei ole lueteltu alla, voit ladata yleisen ADB-ohjaimen käymällä osoitteessa https://adb.clockworkmod.com/ ja napsauttamalla sitten Lataa-painiketta ladataksesi sen tietokoneellesi. Kun olet valmis lataamaan, asenna se tietokoneellesi noudattamalla asennusohjeita.

Samsung. Vierailla Samsungin virallinen verkkosivusto ja etsi laitteesi nimi hakukentästä ja napsauta sitten sen aloitussivua. Kun olet laitteeseesi liittyvällä sivulla, napsauta Tuki-välilehteä verkkosivun yläosassa ja napsauta sitten Hae lataukset -linkkiä. Sen jälkeen siirryt Samsung Download Centeriin. Napsauta "Ohjelmisto"-linkkiä kyseiseltä sivulta ja näet sitten linkin USB-ajureille, jotka voit ladata.

Google. Käy Google-kehittäjien verkkosivu ja lataa Google USB -ohjaimen zip-tiedosto noudattamalla ohjeita.

HUAWEI. Suunnata Huawein verkkosivu ja napsauta Lataa-painiketta saadaksesi USB-ohjaimet kaikille HUAWEI-laitteille.

HTC. Mene HTC-verkkosivu, ja lataa HTC Sync. Kun olet asentanut HTC Sync -paketin tietokoneellesi, löydät kaikkien HTC-laitteiden USB-ohjaimet.

LG. Suunnata LG: n verkkosivu ja etsi hakukenttää älypuhelimen tai tablet-laitteen hakuun. Kun laitteesi verkkosivu on latautunut, napsauta Resurssit-välilehteä verkkosivun yläosasta ja sitten linkit ohjaimiin ovat saatavilla seuraavalla sivulla.

Xiaomi. Voit ladata Xiaomi USB -ohjaimet virallisilta Xiaomi-verkkosivusto.

ZTE. Löydät ZTE USB -ohjaimet virallisilta verkkosivuilta. ZTE-verkkosivuston tukiosassa on ZTE Android USB-ohjain Microsoft PC -linkille asenna, jonka voit ladata.

Motorola. Mene Motorola-verkkosivusto ja lataa Motorola Device Manageri Windowsille tai Macille.

SONY. Vierailla Sony-verkkosivusto ja etsi sitten saatavilla olevat linkit ohjainten lataamiseksi.

Lenovo. Siirry Lenovon globaali tukisivusto, ja se avaa verkkosivun alueellesi. Vieritä sivua alaspäin, kunnes näet Resurssit-otsikon ja napsauta sitten Hanki lataukset -painiketta, jossa lukee Drovers and Software. Voit sitten käyttää hakukenttää selataksesi ohjaimia, jotka toimivat laitteellesi.

Kuinka asentaa Android USB-ajurit Windows 10 / 8.1 / 8/7 -käyttöjärjestelmään

Kun olet ladannut USB-ohjaimen Android-puhelimeesi, asenna se tietokoneellesi. Erityiset asennusmenettelyt vaihtelevat käyttöjärjestelmän mukaan.

Windows 10

1. Kytke laite tietokoneeseen USB-portin avulla.

2. Siirry Ohjauspaneeli-kohtaan, napsauta pienten kuvakkeiden luettelosta Hallintatyökalut ja kaksoisnapsauta sitten Tietokoneen hallinta -linkkiä.

3. Valitse Laitehallinta tietokoneen hallinnan vasemmasta reunasta.

4. Laajenna kannettavat laitteet tai muut laitteet Laitehallinnan oikeanpuoleisesta ruudusta.

5. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tietokoneeseen kytketyn Android-laitteen nimeä ja valitse sitten valikosta Päivitä ohjainohjelmisto.

6. Valitse ohjatusta laitteistopäivityksestä Selaa tietokoneeni ohjainohjelmistoa -vaihtoehto ja napsauta sitten Seuraava.

7. Napsauta Selaa-painiketta ja siirry sitten polulle, johon ohjaimet ladattiin File Explorer -sovelluksessa. Saatat esimerkiksi löytää ohjainpaketin latauskansiostasi.

8. Asenna ohjain napsauttamalla Seuraava-painiketta.

Windows 8.1

1. Kytke laite tietokoneeseen.

2. Avaa hakukenttä siirtämällä hiiren osoitin tietokoneen näytön oikealle puolelle, vierittämällä ylöspäin ja napsauttamalla hakukenttää.

3. Kirjoita Laitehallinta hakukenttään ja napsauta sitten tuloksia samalla nimellä.

4. Napsauta Ohjain-välilehteä, sitten Päivitä ohjain ja seuraa loput näytön ohjeet saadaksesi ohjaimet asennettuna.

Windows 8

1. Kytke laite tietokoneeseen USB-portin avulla.

2. Avaa hakukenttä siirtämällä hiiren osoitin tietokoneen näytön oikealle puolelle, vierittämällä ylöspäin ja napsauttamalla hakukenttää.

3. Kirjoita Laitehallinta hakukenttään ja napsauta sitten tuloksia samalla nimellä.

4. Napsauta Ohjain-välilehteä, sitten Päivitä ohjain ja seuraa loput näytön ohjeet saadaksesi ohjaimet asennettuna.

Windows 7

1. Kytke laite tietokoneeseen USB-portin avulla.

2. Avaa Windows Explorer ja napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella Oma tietokone / tietokone ja valitse valikosta Hallinnoi.

3. Napsauta vasemmalla sivulla olevaa Laitteet-linkkiä ja laajenna kohtaan, jossa sanotaan toinen laite oikeanpuoleisessa ruudussa.

4. Etsi laitteen nimi ja napsauta hiiren kakkospainikkeella sen nimeä ja valitse sitten Päivitä ohjainohjelmisto-linkki valikosta.

5. Valitse vaihtoehto, jonka mukaan Selaa tietokoneelta ohjainohjelmistoa, ja valitse Seuraava-painike.

6. Napsauta Selaa-painiketta ja selaa sitten mihin ohjaintiedosto on päättynyt kiintolevylle.

7. Kun olet ladannut ohjaintiedoston, asenna se napsauttamalla "Seuraava"-painiketta.

Kuinka asentaa Android USB-ajurit Mac-tietokoneelle

Android USB -ohjaimien asentaminen Maciin on melko helppoa. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on asentaa Android Data Backup & Restore Macillasi. Se yhdistää Android-laitteet ja Mac-tietokoneesi automaattisesti varmuuskopiovälineisiin ja kommenttitiedostoihin.

Kuinka käyttää Android-tietojen varmuuskopiointia ja palauttamista?

1. Lataa ja asenna sovellus Mac-tietokoneellesi.

Android Data Backup & Restore

2. Vedä Android-tiedostonsiirto sovelluksiin.

3. Käytä Android-laitteen mukana toimitettua USB-kaapelia ja kytke se Mac-tietokoneeseen.

4. Kaksoisnapsauta Android Data Backup & Restore.

5. Selaa Android-laitteen tietoja ja kopioi tiedostot Mac-tietokoneeseen.

Kun Android-tietojen varmuuskopiointi ja palautus on asennettu Mac-tietokoneellesi, voit varmuuskopioida ja palauttaa tiedostoja Androidille.