voittaaIlmainen lataus

IOS Screen Recorderin usein kysytyt kysymykset

Etkö ole varma, onko laitetta tuettu tämän ohjelmiston avulla? Tarkista yksityiskohtainen teknisen lajin sivu täältä ja tutustu siihen, mitä tietokonejärjestelmiä ja vaatimuksia tarvitaan, ja mitä iOS-laitteita voidaan käyttää peilinäyttöön tietokoneeseen.

WindowsIlmainen lataus Pelaa

Tarvitseeko minun liittää iPhonen tietokoneeseen tai projektoriin?

Ei. Varmista, että tietokone tai projektori on samassa lähiverkossa kuin puhelin ja muodosta yhteys langattomasti.

Onko Apeaksoft iOS Screen Recorder -ohjelma tukeva jailbroken iOS -laitteita?

Joo. Apeaksoft iOS Screen Recorder tukee sekä jailbroken että ei-jailbroken iPhone, iPad tai iPod.

Kuinka aktivoida iOS-näytön tallentimen aktivointikoodi kaikille tietokoneen käyttäjille?

Avaa korotettu komentokehote ja suorita tämä komento aktivointikoodin aktivoimiseksi kaikille käyttäjille: Siirry kohtaan "C: \ Program Files (x86) \ Apeaksoft iOS Screen Recorder \ APActiveConsole.exe"

Napsauta sitä ja aktivoi Apeaksoft iOS Screen Recorderin aktivointikoodi.

Mitä tehdä, jos AirPlay-vaihtoehto ei näy?

On joitakin käyttäjiä, jotka valittavat, että he eivät löydä Airplay-vaihtoehtoja sen jälkeen, kun AirPlay on kytketty päälle. Täällä tarjoamme ratkaisuja.

◆ Varmista, että iOS-laite ja tietokone ovat samassa Wi-Fi-verkossa. Valitse Asetukset> Wi-Fi, valitse verkko, johon tietokoneesi muodostaa yhteyden.

◆ Tarkista, onko palomuuri estänyt Apeaksoft iOS Screen Recorderin. Kun käynnistät iOS-näytön tallentimen ensimmäistä kertaa, tietokoneesi saattaa avata suojausvaroituksen Windowsin palomuurista. Napsauta "Salli käyttö" -painiketta ja anna tietokoneen sallia Apeaksoft iOS Screen Recorderin käyttää yksityisiä ja julkisia verkkoja.