voittaaIlmainen lataus
suunnistus

IPhone Eraserin usein kysytyt kysymykset

Jos kohtaat enemmän sekaannuksia, kun käytät Apeaksoft iPhone Eraser -ohjelmaa, etsi vastaukset tästä FAQ-luettelosta.

WindowsIlmainen lataus

Laitetta ei voi tunnistaa, kun se on kytkettynä?KUUMA

1. Tässä tilanteessa sinun tulee tarkistaa, että oletko asentanut iTunesin tietokoneellesi, ja varmista, että iTunesin versio on uusin. Windows-käyttäjät voivat ladata iTunesin Applen viralliselta sivustolta. Asenna se Windows-tietokoneellesi.

2. Liitä iOS-laitteesi uudelleen tietokoneeseen toisella USB-kaapelilla. Ja varmista, että iOS-laitteesi ei ole palautus- tai DFU-tilassa. Jos yllä oleva vastaus ei ratkaise kysymystäsi, ota yhteyttä tukitiimiimme: support@apeaksoft.com

Voiko lukitun iOS-laitteen poistaa?

Jos iOS-laitteesi on lukittu, sitä ei ehkä ole yhdistetty tietokoneeseen. iPhone Eraser ei tunnista iOS-laitettasi, ellei laitteesi luota tietokoneeseen. Tässä tapauksessa sinun on ensin avattava iOS-laitteesi lukitus. Sitten iPhone Eraser voi tunnistaa iPhone iPadisi tai iPodisi automaattisesti ja poistaa iOS-tietosi onnistuneesti.

Voiko iOS-tiedot poistaa, kun laite ei käynnisty?

On olemassa kaksi mahdollisuutta, että iOS-laite ei käynnisty.

1. Laitteiston vika: parannat iOS-laitteesi paremmin.
2. Järjestelmävirhe: Yritä palauttaa iOS-laitteesi ja tyhjentää iOS-tietosi iPhone Eraserin avulla. Varmista, että iOS-laitteesi on auki ja iPhone Eraser tunnistaa sen, jotta voit poistaa iOS-laitteesi tiedot onnistuneesti.

Mitä laitetta iPhone Eraser tukee?

Tuetut iOS-laitteet ovat seuraavat:
• iPhone: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max
• iPad: iPad, iPad Pro, iPad Air, iPad mini
• iPod: iPod touch 7, iPod touch 6, iPod touch 5, iPod touch 4, iPod touch 3, iPod touch 2, iPod touch.
• Tuetut versiot: iOS 5 ja iOS 17

Voiko iPhone Eraser poistaa tiedot jailbroken-laitteesta?

iPhone Eraser tukee tietojen poistamista jailbroken iOS-laitteista. Ja poistamisen jälkeen laite pysyy jailbroken-tilassa.

Onko iTunes asennettava tietokoneeseen?

Jotta voit varmistaa, että iPhone Eraser tunnistaa iOS-laitteesi, sinun on asennettava iTunes. Ja iTunesin uusinta versiota suositellaan. Jos tietokoneessasi ei ole iTunesia, siirry osoitteeseen www.apple.com/itunes/ ladataksesi ja asentaaksesi iTunes tietokoneellesi.

Mitkä ovat tärkeimmät erot kolmesta pyyhkäisyasteesta?

Matala (yksi kerta): Korvaa kaikki laitteen tiedot nollatiedostoilla varmistaaksesi, että tiedostoja ei voida palauttaa.
Keskitaso (kaksi kertaa): Korvaa kaikki laitteen tiedot kahdesti ilman tiedostoja varmistaaksesi, että tiedostoja ei voida palauttaa.
Korkea (kolme kertaa): Tuhoa tiedot perusteellisesti korvaamalla tiedot kolme kertaa. Turvastandardi perustuu US DoD 5220.22-M -standardiin.