Video Converter Ultimate: n usein kysytyt kysymykset

Tervetuloa Video Converter Ultimate UKK -sivulle. Täältä saat yksityiskohtaisia ​​ratkaisuja ongelmiin, joita olet kohdannut käyttäessäsi tätä videomuunninta.

WindowsIlmainen lataus MacIlmainen lataus

FAQ: Kuinka käytän Ultrafast Conversion -ohjelmaa?

Ultrafast Conversion on Video Converter Ultimate -sovelluksessa käytetty tekniikka. Se voi vaatia erittäin nopean videon muuntamisen ilman koodausta tai dekoodausta. Ottamalla käyttöön Ultrafast Conversion -muunnosnopeus kasvaa noin 60%. Seuraavassa ovat Ultrafast Conversionin tukemat tulo- ja lähtömuodot:

Tuetut tulomuodot: MP4, MKV, AVI, M2TS, MTS, MOV, MPG, TS, TRP, M4V, FLV

Tuetut lähtömuodot: MP4, MKV, AVI, MOV, M4V

Ota ultrafast-muunnos käyttöön siirtymällä kohtaan Muuntaa välilehti, napsauta Ota käyttöön ultranopea muunnos -kuvaketta alareunassa ja napsauta kehoteikkunassa Ota käyttöön.

Ota käyttöön ultranopea muunnos

Sitten, kun videotiedostosi täyttää Erittäin nopea muunnos, muunnosnopeus kiihtyy automaattisesti, kun aloitat videotiedoston muuntamisen.

FAQ: Voinko käyttää videoita Collage-ominaisuudessa?

Kyllä sinä voit. Collage-ominaisuus voi jakaa näytöt videoille ja valokuville. Sinun tarvitsee vain valita jaetun näytön tila ja lisätä sitten yksi video tai valokuva kummallekin puolelle. Sitten voit tuottaa vierekkäisen videon.

FAQ: Luo Video Converter Ultimate videoita?

Joo. Video Converter Ultimate -sovelluksen MV-välilehdellä voit luoda videoesityksen nopeasti videoilla, valokuvilla ja musiikilla. Se tarjoaa myös valmiita teemoja, kuten urheilu, joulu, uusi vuosi jne., Ja räätälöityjä teemoja, joiden avulla voit erikoistua videosi luomiseen.

FAQ: Muunnaako Video Converter Ultimate 8K- tai 5K-videoita?

Joo. Tällä hetkellä Video Converter Ultimate pystyy käsittelemään 8K- ja 5K-videoita MKV: ssä ja MP4: ssä.

FAQ: Viekö ilmainen kokeiluversio tiedoston, jossa on vesileima?

Ei. Ilmaisen kokeiluversion ja rekisteröidyn version välillä on toimintoja tai videotiedostojen pituuseroja, mutta lähtevässä videotiedostossa ei ole vesileimaa.

FAQ: Voinko säilyttää lähtövideotiedoston alkuperäiset asetukset muokkaamisen jälkeen?

Kyllä sinä voit. Sinun tarvitsee vain valita Sama kuin lähde Muunna kaikki - avattavasta vaihtoehdosta.

FAQ: Mistä löydän kaikki muunnetut tiedostot?

Muunnetut tiedostot löytyvät kahdella tavalla:

1. Vaihda Muunnettu välilehti sivun yläosassa Muunnin. Sitten löydät muunnetut tiedostot napsauttamalla Avaa kansio kuvaketta.

2. Avaa tulostuskansio napsauttamalla -kuvaketta Avaa tulostokansio alareunassa navigoidaksesi muunnetuissa tiedostoissa.