Veelgestelde vragen van MobieTrans

Als u meer verwisselingen tegenkomt bij het gebruik van Apeaksoft MobieTrans, vindt u hier de antwoorden in de lijst met veelgestelde vragen.

Dakramen en raamkozijnenGratis download

Als MobieTrans uw iOS-apparaat niet kan vinden.

Om uw probleem te controleren met de volgende stappen:

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van MobieTrans gebruikt.

2. Controleer of er geen probleem is met uw USB-kabel en USB-poort, verander een andere USB-kabel en USB-poort om het opnieuw te proberen. (Als het de eerste keer is dat u uw iOS-apparaat op de computer aansluit, moet u op de knop "Vertrouwen" op uw apparaat klikken om de computer te vertrouwen)

3. Als er nog steeds hetzelfde probleem is, ga dan als volgt te werk:

• een. Start iTunes en verbind uw apparaat om te controleren of uw iTunes uw apparaat kan herkennen.

• b. Als iTunes uw apparaat herkent, sluit u het.

• c. Start MobieTrans opnieuw en sluit uw apparaat aan om te controleren of het uw apparaat op dit moment kan herkennen of niet.

Als MobieTrans uw Android-apparaat niet kan detecteren.

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van MobieTrans hebt geïnstalleerd.

2. Controleer of u uw Android-telefoon goed hebt aangesloten met de USB-kabel. Wijzig een andere USB-kabel en USB-poort om het opnieuw te proberen. (Als dit de eerste keer is dat u uw Android-telefoon met de computer verbindt, moet u op "Vertrouwen" klikken om de computer te vertrouwen.)

3. Zorg ervoor dat uw telefoon in de modus Bestanden overbrengen is in plaats van de oplaadmodus. Nadat u uw apparaat hebt verbonden, veegt u omlaag over uw scherm. Als u de melding 'Opladen via USB' ziet, vouwt u deze uit en raakt u deze aan. Klik op Bestanden overbrengen in het pop-upvenster.

4. Zorg ervoor dat u USB-foutopsporing hebt ingeschakeld. USB Debug Mode is een functie van Android-gebruikers. Hiermee krijgen Android-gebruikers meer toegang tot Android-telefoons, zoals gegevensbeheer op de computer via een app van derden.

5. Controleer of u MTP hebt toegestaan ​​op uw Android-telefoon.

Kan het vergrendelde iOS-apparaat worden gewist?

Volg de onderstaande stappen om uw probleem te controleren:

1. Op een Android-apparaat moeten er drie verbindingsmodi zijn - MTP, PTP en USB-massaopslag. Schakel over naar een andere modus om opnieuw te proberen uw apparaat opnieuw te verbinden.

Hieronder vindt u de inleiding tot deze drie modi.

• MTP (Media Transfer Protocol): de computer werkt als een "media-apparaat" terwijl u overschakelt naar deze modus. Als gestandaardiseerd protocol kan Media Transfer Protocol audiobestanden overbrengen naar muziekspelers via Windows Media Player en andere soortgelijke toepassingen.

• PTP (Picture Transfer Protocol): de computer werkt als een "digitale camera" terwijl u naar deze modus overschakelt.

• USB-massaopslag: als standaardprotocol dat wordt gebruikt door flashstations, externe harde schijven, SD-kaarten en andere USB-opslagapparaten, maakt USB Mass Storage de drive beschikbaar voor de computer.

2. Als het nog steeds niet werkt, volg dan de onderstaande stappen.

• een. Zorg ervoor dat u de nieuwste visie van MobieTrans gebruikt.

• b. Zorg ervoor dat er geen probleem is met uw USB-kabel en USB-poort, verander andere USB-kabels en USB-poorten om het opnieuw te proberen.

Opmerking: Als de bovengenoemde methoden u nog steeds niet kunnen helpen, neem dan contact op met de klantenservice, support@apeaksoft.com.