Vanlige spørsmål om Android Data Recovery

Hvis du har noen problemer når du bruker Android Data Recovery, kan du finne svar her fra FAQs-listen.

WindowsGratis nedlasting MacGratis nedlasting Spille

Enheten er tilkoblet, men kan ikke oppdages?HOT

Metode 1: Hvis du møter dette problemet, kan du bytte til en annen tilkoblingsmodus ved å klikke på rullegardinlisten. Og koble deretter enheten til datamaskinen på nytt. Det er tre tilkoblingsmoduser du kan velge, MTP, PTP og USB-masselagring. Du kan velge tilkoblingsmodus i henhold til introduksjonen nedenfor.

MTP: MTP står for "Media Transfer Protocol." Når Android bruker denne protokollen, fremstår den på datamaskinen som en "medieenhet". Medieoverføringsprotokollen ble bredt promotert som en standardprotokoll som brukes til å overføre lydfiler til digitale musikkspillere ved å bruke Windows Media Player eller lignende applikasjoner.

PTP: PTP står for "Picture Transfer Protocol." Når Android bruker denne protokollen, vises den på datamaskinen som et digitalkamera.

USB Mass Storage: USB-masselagring er vanligvis brukt av harddisker, eksterne, SD-kort, flash-stasjoner og noen andre USB-lagringsenheter. Stasjonen kan gjøre seg egnet til datamaskinen.

Metode 2: Sørg for at USB Debug er aktivert.

USB-feilsøking brukes ofte av utviklere eller IT-støttepersoner for å koble til og overføre data fra en Android-enhet til en datamaskin. Vanligvis er innstillingen slått av. Så du må aktivere denne funksjonen og la programvaren få tilgang til Android-telefonen din.

Metode 3: For å fikse problemer med enheter som ikke kan oppdages, må du også bekrefte om du har deaktivert AutoPlay på din Windows-PC eller ikke. Hvis ikke, fortsett å lese for å prøve.

For Windows 10, finn og klikk på "Windows"-ikonet i nedre venstre hjørne. Gå til "Innstillinger", og klikk på "AutoPlay" fra alternativet "Enheter". Deretter går du til venstre del av vinduet og slår på "Av" under alternativet "Bruk Autokjør for alle medier og enheter".

Vinduer

For Windows 7, finn "Start"-knappen og gå til "Kontrollpanel", trykk på "Maskinvare og lyd", og finn "AutoPlay". Fjern merket i boksen foran alternativet "Bruk Autokjør for alle medier og enheter" for å deaktivere Autokjør.

Deaktivert

Metode 4: Hvis metodene ovenfor ikke kan løse problemet ditt, kan du kanskje prøve nedenfor.

a. Vennligst bekreft at produktet du bruker er den nyeste visjonen. (Du kan laste ned fra vår offisielle nettside: Android Data Recovery)

b. Bekreft at USB-kabelen ikke er noe problem.

c. Hvis det fortsatt har problemer, vennligst kontakt vår kundeservice (support@apeaksoft.com).

For det første: Fortell vår kundeservice ditt detaljproblem og typen av enheten.

For det andre: send loggen din til vår kundestøtte. Du kan klikke på "Tilbakemelding" øverst til høyre på produktet vårt, og deretter åpne tilbakemeldingsvinduet for å importere e-postadresse og detaljert innhold, og til slutt klikke på "Send" for å sende problemet til vår kundeservice.

Hvorfor trenger jeg å åpne USB-feilsøkingsmodus?

a. USB-feilsøkingsmodus er relatert til utviklingsfunksjonen fra Android. Med åpning av funksjonen kan brukere kopiere og overføre data mellom datamaskin og Android-enheter, installere apper på Android-telefon, lese loggdata, etc.

b. Du må slå den på manuelt da USB-feilsøkingsmodus er slått av som standard.

c. Bare hvis du åpner USB-feilsøkingsmodus, kan den kablede forbindelsen opprettes.

Hvordan gå inn i USB-feilsøkingsmodus?

For Android 2.3 eller tidligere:
Finn "Innstillinger" på enheten> Klikk på "Program"> Klikk "Utvikling"> Sjekk "USB Debugging Mode".

For Android 3.0-4.1:
Finn "Innstillinger" på enheten> Klikk på "Utvikleralternativer"> Sjekk "USB-feilsøkingsmodus".

For Android 4.2 eller senere:
Finn "Innstillinger" på enheten > Finn "Byggnummer" og trykk på det 7 ganger kontinuerlig > Gå tilbake til "Innstillinger" og klikk på "Utvikleralternativer" > Sjekk "USB-feilsøkingsmodus".

Klikk for å vite mer om aktiverer USB-feilsøking på Android.

Android-telefonen må godkjennes

Det er noen Android-telefoner som må være autorisert når de kobles til datamaskinen. Du kan krysse av for «Tillat alltid fra denne datamaskinen» på enheten din. Hvis andre operasjoner fører til at ledetekstboksen forsvinner, kan du koble fra telefonen og deretter prøve å koble til på nytt.

Hvordan skaffe du tillatelser for å skanne Android-telefon?

For noen tredje programvare må du først rote Android-telefonen, og deretter kan du bruke funksjonen til programvaren. Etter rooting kan du få supertillatelsen til å administrere telefonen din, som er at du kan utføre alle operasjoner på Android-telefonen din. Etter å ha fullført rooting, vil en app for rooting-administrasjon bli installert på telefonen din. For forskjellige rotverktøy er denne appen (Super User, Super SU, KingUser, etc.) også annerledes. Men funksjonen til disse appene er den samme. For eksempel er FoneGo en av appene fra programvaren vår. Den vil be om tillatelse til telefonen din for å skanne dine slettede data på telefonen. For øyeblikket, hvis tipset som viser at skanneprosessen mislyktes, kan telefonen komme til en standardinnstilling og den vil avvise forespørselen fra FoneGo. I denne situasjonen kan det hende du må skaffe FoneGo-tillatelse for å fortsette følgende operasjoner. Nedenfor er detaljene:

a. Når du finner Super User på telefonen din, åpner du den, og deretter finner du FoneGo og faner den. Trykk deretter på ikonet øverst til høyre for å slette alle loggfiler.

b. Hvis du finner Super SU på telefonen, kan du åpne Super SU, og finne FoneGo, hip Access -> Grant -> Save.

c. Hvis du finner KingUser på telefonen, kan du åpne den, og kategorien "Tillat" fra rullegardinmenyen.

Hvordan håndtere Unntak?

Hvis du har åpen USB-feilsøkingsmodus, installert driveren og stolte på enheten, men Android-telefonen fortsatt ikke kan gjenkjennes, kan du kanskje prøve følgende måter:

1. Koble telefonen til datamaskinen.

2. Åpne Android-telefonen din, gå til "Innstillinger"> "Programmer"> "Utvikling", fjern merket for USB-feilsøkingsmodus, vent noen sekunder, sjekk den igjen.

3. Dobbeltkoble din Android-telefon til datamaskinen.

4. Hvis Android-telefonen din fortsatt ikke kan kobles til ved å følge fremfor alle operasjoner, må du kanskje kontakte vår servicestøtte: support@apeaksoft.com

Hvordan installere enhetsdriveren?

1. Når du kobler enheten til programmet, hvis det ikke er noen driver oppdaget, vil det være en popup-melding som minner deg om å installere driveren først. Klikk "Installer".

2. Hvis driveren er vellykket installert, men den fortsatt ikke kan kobles til, sjekk om driveren er deaktivert under "Enhetsbehandling". Du finner driveren i "Datamaskin" - "Egenskaper" - "Enhetsbehandling" - "Android-telefon".

Høyreklikk på den bestemte noden og sjekk om den er deaktivert. Hvis det er det, klikk på "Aktiver" og enheten kobles til datamaskinen.

Klikk for å vite mer om installere USB-driver for Android-enhet.

Hvorfor er det forskjellige begrensninger for 6-enheter? Og hva skal jeg gjøre?

For hver enhet er det en unik identifikasjon. Når du kobler til Android-telefonen din og gjenoppretter filer med programmet vårt, vil programmet registrere den unike identifiseringen av telefonen din.

Programmet vårt kan bare gjenopprette dataene for dine 6 forskjellige enheter. For samme enhet er det ingen begrensning.

Hvis du har nådd grensen på seks enheter og fortsatt ønsker å bruke denne programvaren til å gjenopprette flere enheter, må du kjøpe på nytt.

For ditt andre kjøp kan vi tilby deg 40 % rabatt. Du kan kontakte supportteamet vårt, og de vil sende deg en spesiell kjøpslenke. Eller du kan også kjøpe Volumlisensieringstjeneste her.

Ofte stilte spørsmål: Android Data Recovery oppdager andre mobiltelefoner? Hvordan håndtere det?

Hvordan slå av Windows Defender-brannmuren?

Det er tre måter du kan bruke for å deaktivere Windows Defender-brannmuren:

Vei 1. Gå til Kontrollpanel

a. I søkeboksen bør du søke etter "Kontrollpanel" og åpne det, og deretter klikke på "System og sikkerhet".

Klikk på System og sikkerhet

b. Deretter må du velge "Windows Defender-brannmur".

Velg Windows Defender -brannmur

c. Deretter kan du velge "Slå Windows Defender-brannmur på eller av" på venstre panel i vinduet.

Velg Slå på eller av

d. Til slutt, merk av to bokser for "Slå av Windows Defender-brannmur" og klikk på "OK"-knappen for å deaktivere Windows Defender-brannmur.

Slå av Defender

Vei 2. Deaktiver Windows Defender-brannmur for programvare

a. Gå til "Innstillinger", velg alternativet "Brannmur og nettverksbeskyttelse", og klikk deretter "Tillat en app gjennom brannmur".

b. Etter det kan du finne programmet du vil slå av Windows Defender-brannmur og merke av i boksen.

Vei 3. Bruk ledetekst

Først bør du søke etter "Ledetekst" i søkeboksen, deretter kan du skrive inn kommandoen som er "netsh advfirewall set allprofiles state off" for å slå av Windows Defender-brannmuren.