Vanlige spørsmål om installering av USB-driver for Android-enhet

USB-driver er nødvendig for Android-brukere for å få tilgang til Android-enheter fra en Windows- eller Mac-datamaskin for å overføre data som bilder/videoer/musikk, rooting, sikkerhetskopiering eller gjenoppretting av data og mer. På denne siden skal vi vise deg hvordan du laster ned og installerer USB-driver for Android-telefon/nettbrett manuelt på datamaskinen.

WindowsGratis nedlasting MacGratis nedlasting Spille

Hvordan laste ned USB-drivere for alle Android-enheter

For nedlasting av Android USB-drivere, viser vi her måtene for forskjellige Android-merker, for eksempel Samsung, Google, HUAWEI, HTC, LG, Xiaomi, ZTE, Motorola, SONY og Lenovo. Hvis produsenten ikke er oppført nedenfor, kan du laste ned den universelle ADB-driveren ved å gå til https://adb.clockworkmod.com/, og deretter klikke på Last ned-knappen for å laste den ned på datamaskinen din. Når du er ferdig med nedlastingen, følger du installasjonsinstruksjonene for å installere den på datamaskinen.

Samsung. Besøk Samsung offisielle nettsted og søk på navnet på enheten din fra søkeboksen og klikk deretter på landingssiden. Når du er på siden relatert til enheten din, klikker du på fanen Støtte øverst på nettsiden og klikker deretter på koblingen Hent nedlastinger. Du vil deretter bli navigert til Samsungs nedlastingssenter. Klikk på "Software"-koblingen fra den siden, og så vil du se lenken til USB-driverne som er tilgjengelige for nedlasting.

Google. Besøk Google-utviklers webside og følg instruksjonene for å laste ned zip-filen til Google USB Driver.

HUAWEI. Drar mot Huawei webside og klikk på Last ned-knappen for å få USB-driverne for alle HUAWEI-enheter.

HTC. Gå til HTC webside, og last ned HTC Sync. Etter at du har installert HTC Sync-pakken på datamaskinen din, finner du USB-driverne for alle HTC-enheter.

LG. Drar mot LGs webside og bruk søkefeltet til å søke etter smarttelefonen eller nettbrettet. Når enhetssiden har lastet inn, klikker du på Ressurser-fanen fra toppen av websiden og deretter vil koblingene til driverne være tilgjengelige på neste side.

Xiaomi. Du kan laste ned Xiaomi USB-driverne fra den offisielle Xiaomi nettsted.

ZTE. Du kan finne ZTE USB-drivere fra det offisielle nettstedet. Støtteseksjonen på ZTE-nettstedet har en ZTE Android USB Driver for Microsoft PC-kobling sett opp som du kan laste ned.

Motorola. Gå til Motorola webside og last ned Motorola Device Management for din Windows eller Mac.

SONY. Besøk Sony webside og finn deretter linkene som er tilgjengelige for å laste ned driverne.

Lenovo. Gå til Lenovos globale støtteside, og det vil åpne en nettside for din region. Rull ned på siden til du ser Ressurser-overskriften, og klikk deretter på Hent nedlastinger-knappen der det står Drovers og programvare. Du kan deretter bruke søkeboksen til å søke etter driverne som vil fungere for enheten din.

Hvordan installere Android USB-drivere på Windows 10 / 8.1 / 8/7

Etter å ha lastet ned USB-driveren til din Android-telefon, må du installere den på PC-en. De spesifikke installasjonsprosedyrene vil bli variert på grunn av operativsystemet.

Windows 10

1. Koble enheten til datamaskinen ved hjelp av USB-porten.

2. Naviger til Kontrollpanel, klikk på Administrasjonsverktøy fra listen over små ikoner, og dobbeltklikk deretter på koblingen Datamaskinbehandling.

3. Velg Enhetsbehandling fra venstre side av datamaskinstyring.

4. Utvid bærbare enheter eller andre enheter fra høyre side av Enhetsbehandler.

5. Høyreklikk på navnet til Android-enheten som er koblet til datamaskinen, og velg deretter Oppdater driverprogramvare fra menyen.

6. Fra veiviseren for maskinvareoppdatering, velg alternativet Bla gjennom datamaskinen for driverprogramvare, og klikk deretter Neste.

7. Klikk på Bla gjennom-knappen og gå deretter over til banen der driverne ble lastet ned i File Explorer. For eksempler kan du finne driverpakken i nedlastingsmappen.

8. Klikk på Neste-knappen for å installere driveren.

Windows 8.1

1. Koble enheten til datamaskinen.

2. Åpne søkeboksen ved å flytte musepekeren til høyre side av datamaskinens skjerm, bla opp og deretter klikke i søkeboksen.

3. Skriv inn Enhetsbehandling i søkefeltet, og klikk deretter på resultatene under samme navn.

4. Klikk på Driver-fanen, etterfulgt av Update Driver, og følg deretter resten av instruksjonene på skjermen for å få driverne installert.

Windows 8

1. Koble enheten til datamaskinen ved hjelp av USB-porten.

2. Åpne søkeboksen ved å flytte musepekeren til høyre side av datamaskinens skjerm, bla opp og deretter klikke i søkeboksen.

3. Skriv inn Enhetsbehandling i søkefeltet, og klikk deretter på resultatene under samme navn.

4. Klikk på Driver-fanen, etterfulgt av Update Driver, og følg deretter resten av instruksjonene på skjermen for å få driverne installert.

Windows 7

1. Koble enheten til datamaskinen ved hjelp av USB-porten.

2. Åpne Windows Utforsker, og høyreklikk deretter på Min datamaskin / datamaskin og velg Behandle fra menyen.

3. Klikk på koblingen Enheter fra venstre rute og utvid der det står andre enheter i høyre rute.

4. Se etter enhetsnavnet ditt, og høyreklikk deretter musepekeren på det, og velg deretter Oppdater driverprogramvarelink fra menyen.

5. Velg alternativet som sier Bla gjennom datamaskinen din etter driverprogramvare, etterfulgt av Neste-knappen.

6. Klikk på Bla gjennom-knappen og naviger deretter videre til hvor du fører filen har havnet på harddisken.

7. Når du har lastet opp driverfilen, klikk på "Neste"-knappen for å installere den.

Hvordan installere Android USB-drivere på Mac

Det er ganske enkelt å installere Android USB-drivere på Mac. Alt du trenger å gjøre er å installere Android Data Backup & Restore på Mac-en. Den vil automatisk koble Android-enheter og Mac-datamaskinen din til sikkerhetskopieringsmedier og kommentarfiler.

Hvordan bruker jeg Android Data Backup & Restore?

1. Last ned og installer appen på din Mac.

Android Data Backup & Restore

2. Dra Android File Transfer til applikasjoner.

3. Bruk USB-kabelen som fulgte med Android-enheten din, og koble den til Mac-en.

4. Dobbeltklikk på Android Data Backup & Restore.

5. Bla gjennom dataene på Android-enheten din og kopier filer til Mac-en.

Når Android Data Backup & Restore er installert på din Mac, kan du fritt ta sikkerhetskopi og gjenopprette filer på Android.