Vanlige spørsmål om iOS Unlocker

Hvis du støter på flere forvirringer når du bruker Apeaksoft iOS Unlocker, finner du svarene her fra FAQ-listen.

WindowsGratis nedlasting MacGratis nedlasting

Kan jeg låse opp iPhone hvis jeg har glemt passordet?

Ja. Du kan låse opp iPhone med Wipe Passcode-modus i iOS Unlocker selv om du har glemt passordet. Å låse opp iPhone vil slette alle dine data og innstillinger. Med mindre du har tatt en sikkerhetskopi før du låser opp, kan du ikke lagre data på enheten din.

Enheten min tilkoblet, men kan ikke oppdages?

en. Sørg for at du har installert den nyeste versjonen av iTunes. Du kan laste ned iTunes fra Apples offisielle nettsted.
b. Koble fra alt tilbehør fra datamaskinen unntatt enheten. Eller koble iOS-enheten til datamaskinen på nytt med en annen USB-kabel.
c. Sørg for at iOS-enheten din ikke er i gjenopprettings- eller DFU-modus. Hvis alle løsningene ikke kan løse problemet ditt, vennligst kontakt support@apeaksoft.com

Kan jeg omgå Apple ID fra en låst iPhone?

Ja. Du kan. Selv om Apple ikke tillater deg å slette Apple ID-kontoen din direkte, kan du bruke denne iOS Unlocker til å fjerne Apple ID fra iPhone, og deretter tilbakestille en ny Apple ID.

Hvordan deaktiverer jeg låseskjerm på iPhone?

For mange anledninger vil du deaktivere låseskjermen på iPhone. Hvis du bruker iPhone X eller nyere, gå til Innstillinger > Face ID & Passcode. Hvis du bruker tidligere iPhone-enheter, gå til Innstillinger > Touch ID & Passcode for å deaktivere låseskjermen på iPhone.

Kan operatøren låse opp iPhone-en?

Ja. Du kan låse opp iPhone for å bytte en annen operatør. Først må du sjekke om operatøren din tilbyr en opplåsing. Deretter kan du kontakte operatøren din og kreve en opplåsing. Når du har sendt inn forespørselen, vent noen dager før du låser opp.

Hvilken enhet støtter iOS Unlocker?

De støttede iOS-enhetene er som følger:

• iPhone: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Pro

• iPad: iPad, iPad Pro, iPad Air, iPad mini

• iPod: iPod touch 7, iPod touch 6, iPod touch 5, iPod touch 4, iPod touch 3, iPod touch 2, iPod touch.

• Støttede versjoner: iOS 5 til iOS 17

Hva er aktiveringslås?

Aktiveringslås er en funksjon i Finn min. Når du aktiverer Finn min på iPhone, iPad eller iPod touch, slås aktiveringslåsen på automatisk. Den har som mål å forhindre at andre bruker enhetene dine når de mistes eller blir stjålet. Denne funksjonen kan hindre andre i å aktivere enheten din uten din tillatelse, selv om du har slettet enheten. Bortsett fra å la enhetene dine bli sikre, kan aktiveringslås også hjelpe deg å gjenopprette dataene dine lettere.

Hva er aktiveringslås

Men når du slår på aktiveringslås for enheten din, må du ha Apple ID og passord i tankene dine. Fordi aktivering av enheten og deaktivering av aktiveringslås krever at du legger inn informasjonen. Ved å bruke Remove MDM-funksjonen til iOS Unlocker må du også deaktivere Find My ved å skrive inn Apple ID og passord.