VinneGratis nedlasting
Navigasjon

Vanlige spørsmål om iPhone Eraser

Hvis du opplever flere forvirringer når du bruker Apeaksoft iPhone Eraser, kan du finne svarene her fra FAQ-listen.

WindowsGratis nedlasting

Enheten kan ikke oppdages under tilkobling?HOT

1. Under disse omstendighetene bør du sjekke om du har installert iTunes på datamaskinen din og sørge for at iTunes-versjonen er den nyeste. For Windows-brukere kan du laste ned iTunes fra Apples offisielle nettsted. Installer den på din Windows-datamaskin.

2. Koble iOS-enheten til datamaskinen igjen med en annen USB-kabel. Og sørg for at iOS-enheten din ikke er i gjenopprettings- eller DFU-modus. Hvis svaret ovenfor ikke kan løse spørsmålet ditt, vennligst kontakt vårt supportteam: support@apeaksoft.com

Kan den låste iOS-enheten slettes?

Hvis iOS-enheten din er låst, kan det hende at den ikke er koblet til datamaskinen. iPhone Eraser kan ikke oppdage iOS-enheten din med mindre enheten stoler på datamaskinen. I slike tilfeller må du først låse opp iOS-enhetene dine. Da kan iPhone Eraser gjenkjenne din iPhone iPad eller iPod automatisk og slette iOS-dataene dine.

Vil iOS-data slettes når enheten ikke klarer å komme i gang?

To muligheter vedvarer at din iOS-enhet ikke klarer å komme i gang.

1. Maskinvarefeil: Du bør bedre reparere iOS-enhetene i tide.
2. Systemfeil: Prøv å gjenopprette iOS-enheten din og slett iOS-dataene dine ved hjelp av iPhone Eraser. Sørg for at iOS-enheten din er åpen og kan oppdages av iPhone Eraser, slik at du kan slette dataene på iOS-enheten din.

Hvilken enhet støtter iPhone Eraser?

De støttede iOS-enhetene er som følger:
• iPhone: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max
• iPad: iPad, iPad Pro, iPad Air, iPad mini
• iPod: iPod touch 7, iPod touch 6, iPod touch 5, iPod touch 4, iPod touch 3, iPod touch 2, iPod touch.
• Støttede versjoner: iOS 5 til iOS 17

Kan iPhone Eraser slette dataene fra jailbroken device?

iPhone Eraser støtter sletting av data fra jailbroken iOS-enheter. Og etter slettingen vil enheten forbli i jailbroken-status.

Er det nødvendig å installere iTunes på datamaskinen?

For å være sikker på at iOS-enheten din blir oppdaget av iPhone Eraser, er det nødvendig å installere iTunes. Og den nyeste versjonen av iTunes anbefales. Hvis det ikke er iTunes på datamaskinen, gå til www.apple.com/itunes/ for å laste ned og installere iTunes på datamaskinen.

Hva er de største forskjellene i de tre sletningsnivåene?

Lav (en gang): Overskriv alle dataene på enheten med null filer for å sikre at filene ikke kan gjenopprettes.
Medium (to ganger): Overskriv alle dataene på enheten to ganger, og gjenstår ingen filer for å sikre at filene ikke kan gjenopprettes.
Høyt (tre ganger): Ødelegg data grundig med overskriving av data tre ganger. Sikkerhetsstandarden er basert på US DoD 5220.22-M.