Vanlige spørsmål om skjermopptaker

Velkommen til siden med FAQ for Screen Recorder. Her kan du få detaljerte løsninger for å løse problemene du noen gang har møtt når du bruker denne opptaksprogramvaren.

WindowsGratis nedlasting MacGratis nedlasting

FAQ: Hva skal jeg gjøre hvis skjermopptaker ikke registrerer?

Når du spiller inn videoer eller lyd på datamaskinen din, kan det oppstå feilmelding. Problemet kan være forårsaket av forskjellige årsaker, og du kan sjekke følgende løsninger for å fikse det.

1. Lydkortet er okkupert av andre applikasjoner.

Hvis du blir bedt om at du ikke klarte å spille inn ettersom lydkortet er okkupert av andre applikasjoner, kan du prøve følgende løsning:

Finn og deaktiver stemmechat-applikasjoner, lydinnstillingsprogrammer eller andre innspillingsprogrammer.

Hvis du ikke finner det spesifikke programmet, er det bare å starte datamaskinen på nytt.

2. Driveren til lydkortet eller grafikkortet er inkompatibel eller utdatert.

Når lydkortsdriveren eller grafikkortdriveren er utdatert eller ikke er installert ordentlig, kan det hende du ikke klarer å ta opp skjermen. Du kan avinstallere lydkortdriveren eller grafikkortdriveren som er i bruk, og finne og installere de riktige driverne fra lyd- / grafikkortprodusenten. Eller oppdater grafikkortdriveren ved å trykke på Windows tast + X, velg Enhetsbehandling, finn Skjermadaptere og utvid den. Deretter kan du høyreklikke på grafikkortet for å velge Oppdater driver.

Oppdater avinstaller drivere

3. Lydkort eller grafikkort er endret.

Hvis du får meldingen "Opptaket mislyktes, for noen endringer i grafikkdriveren eller lydkortdriveren. Start programmet på nytt og prøv å ta opp igjen.", kan du starte denne opptakeren på nytt for å fikse dette problemet.

4. Tilgang til kamera og mikrofon er deaktivert.

Når du starter webkameraopptaket eller lydopptaket, bør du gi tilgang til kameraet og mikrofonen på datamaskinen. Hvis datamaskinen din er Windows 10 versjon 1903, må du navigere til innstillinger > Privatliv > Mikrofon, og finn Tillat apper å få tilgang til mikrofonen din for å slå den på. For tilgang til kamera er det bare å finne Kamera under Personvern, og aktiver det for å gi apper tilgang til kameraet.

Aktiver mikrofonaksess Windows 10

5. Kompatibilitetsmodus er sjekket.

Hvis du ikke kan spille inn lyd med skjermopptaksprogramvaren, må du forsikre deg om du kjører dette programmet som administrator, i stedet for å kjøre det i kompatibilitetsmodus.

Du kan høyreklikke på skjermopptakerikonet, velge Egenskaper og gå til kategorien Kompatibilitet. Fjern merket for Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for:, i stedet, sjekk Kjør dette programmet som administrator.

Nå kan du åpne denne videoopptaksprogramvaren på nytt for å ha et lydopptak.

Vanlige spørsmål: Hva skal jeg gjøre hvis telefonopptaker ikke fungerer i skjermopptaker?

Når du bruker Screen Recorder til å ta opp telefonen, kan det hende du ikke klarer å oppdage telefonen i denne programvaren. Det er tre måter du kan løse problemet på:

1. Tillat mirrorrender gjennom Windows Defender Firewall.

Trinn 1. Press Windows + R og type kontroll å åpne kontroll Panel.

Åpne Kontrollpanel

Trinn 2. Klikk System og sikkerhet.

Velg System og sikkerhet

Trinn 3. Klikk Windows Defender-brannmur, Og klikk deretter Tillat en app eller funksjon gjennom Windows Defender Firewall.

Klikk på Tillat en app

Trinn 4. Finn mirrorrender i Tillatte apper og funksjoner å sjekke Privat og offentlig å tillate mirrorrender gjennom Windows Defender Firewall.

Tillatte apper

2. Hvis den første måten ikke fungerer, kan du slå av Windows Defender -brannmuren.

Trinn 1. Fortsatt åpen kontroll Panel og klikk System og sikkerhet.

Trinn 2. Naviger Windows Defender-brannmur på høyre rute.

Velg Windows Defender -brannmur

Trinn 3. Klikk på Turn Windows Defender-brannmur på eller av fra venstre sidefelt, og merk av for Slå av Windows Defender -brannmur (anbefales ikke) under delen Private nettverksinnstillinger og Innstillinger for offentlige nettverk.

Slå AV Windows Defender -brannmur

3. Andre måter.

1. Slå av eller avinstaller McAfee. Kontroller om du installerer McAfee - et berømt gratis antivirusprogram - eller ikke på datamaskinen din. Avlyttingsmekanismen og Windows Defender brannmurmekanisme for McAfee er veldig sterk, noe som gjør at enheter ikke kan søkes, eller at enheter blir frakoblet etter projeksjon av skjermen, spesielt IOS -enheter. Derfor er det nødvendig å slå av eller avinstallere McAfee hvis du vil bruke Apeaksoft Screen Recorder stabilt.

2. Kjør Bonjour Service. Kontroller at du har installert iTunes på datamaskinen, og trykk deretter på Ctrl + Alt + Delete eller bare høyreklikk oppgavelinjen med musen for å åpne Task manager, senere, sjekk om det er Bonjour Service eller ikke Tjenester: hvis det er og Bonjour Service kjører, høyreklikk og velg Restart; Hvis Bonjour Service ikke kjører, høyreklikk og velg Start.

Sjekk Bonjour Service

3. Skru av Besøkermodus av ruteren din. Hvis ruteren din slår på besøkermodus, kobler en besøkende nettverk, men en kobler vertsnettverket, så fungerer ikke forbindelsen mellom iPhone og datamaskin. Således, hvis Besøkermodus er slått på, logg på ruterens bakgrunn og slå den av. (Generelt sett er påloggingsadressen og passordet plassert på baksiden av ruteren.)

FAQ: Hva skal jeg gjøre hvis opptaksplanopptaket mislykkes?

For å fikse det, må du høyreklikke på skjermopptaksikonet og velge Kjør som administrator for å starte det. Få deretter innstillingene for oppgaveplan. Etter det, avslutter du programvaren, og oppgaveskjemaet fungerer.

Vanlige spørsmål: Hvorfor kan ikke lydkortet mitt oppdages?

Problemet ditt er sannsynligvis forårsaket av noe galt med høyttaleren. Hvis høyttaleren ikke er satt riktig inn, kan ikke noe spesifikt lydkort oppdages. Du kan koble den til igjen ved å trekke ut lyduttaket og koble den til datamaskinen igjen.

FAQ: Hva er Skjermopptaksmoduser i programvaren vår?

Vi anbefaler at du velger Auto modus. Fordi bruk av denne modusen vil gjøre det mulig for programmet å ta i bruk forskjellige Skjermopptaksmoduser i henhold til datamaskinens ytelse.

Hvis programmet har problemer under Auto modus, kan du velge en annen Skjermopptaksmoduser.

Her er tre Skjermopptaksmoduser i Preferanser:

1. Modus 1 (vanlig): Det er standardmodusen til programmet vårt for å fange skjermer, og denne modusen garanterer kompatibilitet og skjermopptakskvalitet.

2. Modus 2 (Windows 10 1903 og nyere) WinRT: Hvis du velger denne modusen, øker opptakskvaliteten, men datasystemet må være Windows 10 1903 og nyere. Det er verdt å merke seg at når du bruker denne modusen til å ta opp skjermer, vil det være en gul kant rundt opptaksvinduet (oppdatering til Windows 11 kan skjule denne kanten).

3. Modus 3 (vanlig) DXGI: Ved å velge denne modusen vil opptakskvaliteten bli relativt lavere. Vi foreslår at du vurderer denne modusen når modusene ovenfor ikke kan brukes normalt.

Når datamaskinens ytelse ikke kan støtte de tre Skjermopptaksmoduser over som kjører normalt, vil programmet vårt bruke GDI modus automatisk for å sikre flytende opptak. I så fall kan opptakskvaliteten være den laveste.

Vanlige spørsmål: Hvordan caster jeg Android-telefonlyd til datamaskinen?

Trinn 1. Du trenger en aux-kabel for å overføre lyden til datamaskinen.

Aux-kabel

Trinn 2. Hvis du er en stasjonær datamaskin, finner du den blå kontakten (line-in) på baksiden av datamaskinen og kobler aux-kabelen til. Koble deretter den andre enden til Android-telefonen din.

Blue Jack datamaskin

Hvis du bruker den bærbare datamaskinen til å ta opp telefonlyd, må du klargjøre et eksternt lydkort. Koble den til USB-porten. Koble deretter aux-kabelen til lydkortet og den andre til Android-telefonen.

Eksternt lydkort

Trinn 3. Høyreklikk på Lyd ikonet nederst til høyre og velg Åpne volummiksere.

Åpne volummiksere

Trinn 4. Klikk Systemlyder og naviger til Innspilling.

Systemlyder

Linje inn, høyreklikk på den og velg aktiver.

Aktiver linjeinngang

Trinn 5. Høyreklikk Linje inn igjen og velg Eiendommer. Navigere til Lytt i toppmenyen og kryss av i boksen før Lytt til denne enheten. Klikk deretter OK.

Lytt til enheten

Trinn 6. Innstillingene for datamaskinen er ferdige. Når du tar opp video/lyd med Apeaksoft Screen Recorder, husk å slå på Mikrofon. Deretter kan du ta opp lyden fra Android-enheten din.

Audio Recorder Interface