Vanlige spørsmål om oppdatering av grafikkortdriver på Mac og Windows

Grafikkkortdriveren er en avgjørende del for at datamaskinens ytelse i bilder og videoer skal fungere godt. For å nyte en jevn og rask skjermopptaksprosess, må du sørge for at grafikkortdriveren er oppdatert til den nyeste versjonen. Her er de omfattende løsningene for oppdatering av grafikkortdrivere på din Mac/Windows.

WindowsGratis nedlasting MacGratis nedlasting

Vanlige spørsmål: Hvordan oppdatere grafikkortdriver på Windows 11/10/8/7

Som Windows-bruker kan du sjekke oppdateringen av grafikkortdriveren med den innebygde enhetsbehandlingen. Uten nedlasting lar den deg sjekke og velge grafikkortdykkeren automatisk eller manuelt.

Metode 1. Besøk den offisielle driverprodusentens nettsted

Trinn 1. Finn deg selv ved Finn ikonet på menylinjen nederst. Klikk på den og skriv inn enhets~~POS=TRUNC.

Windows Finn enhetsbehandling

Trinn 2. Gå til i det følgende vinduet Bruker > Displayadaptere. Trykk deretter på enhetsnavnet nedenfor.

Windows Finn skjermadaptere

Trinn 3. Da vil du se all informasjon om Oppdater drivere. Du kan velge enhetsdriveren du vil installere for maskinvaren på alle kompatible alternativer. Klikk deretter neste å gå videre.

Velg driveren

Trinn 4. Følg instruksjonene på skjermen og vent til varselet sier at Windows har oppdatert driverne dine. Og skriv inn Lukk-knappen for å fullføre prosessen.

Vanlige spørsmål: Hvordan oppdatere grafikkortdriver på Mac

For Mac-brukere, det du trenger å gjøre er å sjekke macOS-versjonen og oppdatere den til den nyeste på Mac-en. Den nyeste grafikkortdriveren vil fungere med det oppdaterte systemet som standard.

Trinn 1. Flytt musen til eple ikonet øverst til venstre og gå inn Om denne maskinen seksjon.

Mac Om denne Macen

Trinn 2. Gå til i popup-vinduet Oversikt > Programvareoppdatering. Sørg for at Mac-en er koblet til et WiFi-nettverk for videre oppdatering.

Mac programvareoppdatering

Trinn 3. Sjekk om Mac-en din er det nyeste macOS-systemet eller ikke. Hvis det er en tilgjengelig oppdatering for datamaskinen, klikker du på Oppdater nå og venter i flere minutter. Etter at du har installert det nyeste systemet, får du den oppdaterte grafikkortdriveren på Mac-en samtidig.

Mac Oppdater nå

Vanlige spørsmål: Hvordan oppdatere grafikkortdriveren via tredjepartsverktøy

Hvis du er en av dem som foretrekker å stole på en profesjonell grafikkortdriver eller har bestemt deg for den spesifikke typen for bruk, foreslås det at du oppgraderer grafikkortdriveren hos tredjepartsprodusentene.

Metode 1. Besøk den offisielle driverprodusentens nettsted

Trinn 1. Åpne Nvidias offisielle nettsted og klikk på Driver-delen.

Nvidia driver

Trinn 2. Rull ned listen for all grunnleggende informasjon som samsvarer med en kompatibel NIVID-driver. Klikk deretter Søk ikonet for å fortsette.

Nvidia Velg en driver

Trinn 3. I det følgende vinduet kan du laste ned den nye driveren på datamaskinen din med Last ned knapp.

Nvidia last ned driveren

Metode 2. Skaff deg en Personal Driver Manager-programvare

Trinn 1. Last ned og installer Driver Genius på datamaskinen.

Driver Genius programvare

Trinn 2. Velg deretter driveroppdatering i venstre menylinje og gå gjennom de tilgjengelige driverne for oppdatering. Velg en ved å klikke på Oppdater knapp eller enter Oppdater alle for en batchkonvertering.

Driver Genius Velg Driver Update

Hvis det fortsatt er et problem, vennligst kontakt vår tilpassede service (support@apeaksoft.com).