Vanlige spørsmål om Video Converter Ultimate

Velkommen til siden for Video Converter Ultimate FAQ. Her kan du få detaljerte løsninger for å løse problemene du noen gang har møtt når du bruker denne videokonverteren.

WindowsGratis nedlasting MacGratis nedlasting

FAQ: Hvordan bruker jeg Ultrafast Conversion?

Ultrafast Conversion er en teknologi som brukes i Video Converter Ultimate. Det kan be om en superrask videokonvertering uten koding eller dekoding. Ved å aktivere Ultrafast-konvertering vil konverteringshastigheten økes med ca 60%. Det som følger er de støttede inngangs- og utdataformatene fra Ultrafast Conversion:

Støttede inngangsformater: MP4, MKV, AVI, M2TS, MTS, MOV, MPG, TS, TRP, M4V, FLV

Støttede utdataformater: MP4, MKV, AVI, MOV, M4V

For å aktivere Ultrafast-konvertering, bør du gå til Konverter fanen, klikk på Aktiver ultrafast konvertering ikonet nederst, og klikk Aktiver i hurtigvinduet.

Aktiver ultrafast konvertering

Så når videofilen din oppfyller kravene fra Ultrafast konvertering, vil konverteringshastigheten akselereres automatisk når du begynner å konvertere en videofil.

FAQ: Kan jeg bruke videoer i funksjonen Collage?

Ja det kan du. Collage-funksjonen kan dele skjermbilder for videoer og bilder. Du trenger bare å velge delt skjermmodus, og deretter legge til en video eller et bilde på hver side. Deretter kan du produsere en side om side-video.

FAQ: Skaper Video Converter Ultimate videoer?

Ja. I MV-fanen i Video Converter Ultimate kan du raskt lage en lysbildefremvisning med videoer, bilder og musikk. Det tilbyr også ferdige temaer som sport, jul, nyttår osv., Og tilpassede temaer som du kan spesialisere videoopprettingen din.

FAQ: Konverterer Video Converter Ultimate 8K eller 5K videoer?

Ja. For øyeblikket kan Video Converter Ultimate håndtere 8K og 5K videoer i MKV og MP4.

FAQ: Eksporterer den gratis prøveversjonen en fil med vannmerke?

Nei. Det er funksjoner eller forskjeller i videofilengden mellom den gratis prøveversjonen og den registrerte versjonen, men det er ikke noe vannmerke i utdatavideofilen.

FAQ: Kan jeg beholde de opprinnelige innstillingene til en utdatafilfil etter at jeg har redigert den?

Ja det kan du. Du trenger bare å velge Samme som kilden fra rullegardinmenyen Konverter alt til.

FAQ: Hvor kan jeg finne alle de konverterte filene?

Det er to måter å finne de konverterte filene på:

1. Bytt til Omregnet kategorien øverst i seksjonen av Converter. Deretter kan du finne de konverterte filene ved å klikke på Åpne mappe ikonet.

2. Åpne utdatamappen ved å klikke på ikonet for Åpne utdatamappen nederst for å navigere i de konverterte filene.