Vanlige spørsmål om å bytte til Windows 7 System Aero Theme

Aero-temaet er unikt sammen med Windows 7-systemet, og det har gitt brukerne en gjennomsiktig og kul visuell effekt på skrivebordet. Dette innlegget introduserer 3 metoder for å hjelpe deg med å sette Windows til Aero-temaet med trinnvise instruksjoner.

WindowsGratis nedlasting MacGratis nedlasting

Vanlige spørsmål: Hvordan stille inn Windows 7 System Aero Theme på Windows PC

Du kan aktivere Windows 7 Aero-tema med de opprinnelige innstillingene på datamaskinen din fra tre aspekter. Følg instruksjonene nedenfor for å finne ut hva du kan gjøre med disse funksjonene.

Metode 1. Tilpass skrivebordstemaet

Trinn 1.Høyreklikk på skrivebordet og åpne Eiendommer å fortsette.

Trinn 2.I det følgende grensesnittet kan du se Aero Temaer mens du drar og flytter rullefeltet på høyre side. Klikk Windows 7 og du kan endre bakgrunnen hvis du vil.

Velg Aero Aero Theme

Metode 2. Angi visuelle effekter med avanserte innstillinger

Trinn 1.Flytt til Windows ikonet nederst og datamaskin seksjon. Klikk på den og åpne Eiendommer.

Åpne egenskaper

Trinn 2.Startside for kontrollpanel liste, åpne Avanserte systeminnstillinger og flytt til Avansert delen på toppmenyen. Klikk innstillinger å fortsette.

Trinn 3.Så kan du se Visual Effects kanal i popup-vinduet. Velg det første alternativet for å la Windows velge det som er best for datamaskinen din. Og klikk på OK knappen for å lagre endringene.

Angi visuell effekt

Metode 3. Juster servicemodellen

Trinn 1. Trykk på Søk ikonet nederst og inndata services.msc å gå inn.

Trinn 2.Tjenester grensesnitt, flytt musen til Windows Management Service og høyreklikk den for å velge Eiendommer.

Windows Management Services-egenskaper

Trinn 3.Deretter kan du rulle ned listen nedenfor Oppstartstype Og velg Automatisk. Juster Tjenestestatus ved å klikke på Start knapp. Så kan du klikke OK å bruke endringene.

Endring av Windows-tjenester

Ved ytterligere tvil, vennligst kontakt oss på support@apeaksoft.com når du vil.