VinnaGratis nedladdning MacGratis nedladdning
Navigering

Vanliga frågor om Android Data Recovery

Om du har några problem när du använder Android Data Recovery, hitta svar här från listan Vanliga frågor.

WindowsGratis nedladdning MacGratis nedladdning Spela

Min enhet är ansluten men kan inte detekteras?HET

Metod 1: Om du stöter på det här problemet kan du byta till ett annat anslutningsläge genom att klicka på rullgardinsmenyn. Och anslut sedan din enhet till datorn igen. Det finns tre anslutningslägen du kan välja, MTP, PTP och USB-masslagring. Du kan välja anslutningsläge enligt nedanstående introduktion.

MTP: MTP står för "Media Transfer Protocol". När Android använder det här protokollet visas det för datorn som en "mediaenhet". Mediaöverföringsprotokollet marknadsfördes allmänt som ett standardprotokoll som används för att överföra ljudfiler till digitala musikspelare med hjälp av Windows Media Player eller liknande applikationer.

PTP: PTP står för "Picture Transfer Protocol". När Android använder det här protokollet visas det för datorn som en digitalkamera.

USB-masslagring: USB-masslagring är det som vanligtvis används av hårddiskar, externa, SD-kort, flashenheter och vissa andra USB-lagringsenheter. Enheten kan göra sig lämplig för datorn.

Metod 2: Se till att USB -felsökning är aktiverat.

USB-felsökning används ofta av utvecklare eller IT-supportpersonal för att ansluta och överföra data från en Android-enhet till en dator. Vanligtvis är inställningen avstängd. Så du måste aktivera den här funktionen och låta programvaran få tillgång till din Android-telefon.

Metod 3: För att fixa problem med enheter som inte kan upptäckas måste du också bekräfta om du har inaktiverat AutoPlay på din Windows-dator eller inte. Om inte, fortsätt läsa för att prova.

För Windows 10, hitta och klicka på "Windows"-ikonen i det nedre vänstra hörnet. Gå till "Inställningar" och klicka på "Spela upp automatiskt" från alternativet "Enheter". Gå sedan till den vänstra delen av fönstret och slå på "Av" under alternativet "Använd AutoPlay för alla media och enheter".

Windows

För Windows 7, hitta "Start"-knappen och gå till "Kontrollpanelen", klicka på "Hårdvara och ljud" och hitta "AutoPlay". Avmarkera rutan före alternativet "Använd AutoPlay för alla media och enheter" för att inaktivera AutoPlay.

Disable

Metod 4: Om ovanstående metoder inte kan lösa ditt problem kanske du kan försöka nedan.

a. Vänligen bekräfta att produkten du använder är den senaste visionen. (Du kan ladda ner från vår officiella hemsida: Android Data Recovery)

b. Bekräfta att USB-kabeln inte är något problem.

c. Om det fortfarande har problem, kontakta vår kundtjänst (support@apeaksoft.com).

För det första: berätta för vårt kundsupport ditt detaljproblem och typ av enhet.

För det andra: skicka din logg till vår kundsupport. Du kan klicka på "Feedback" längst upp till höger på vår produkt, och sedan öppna feedbackfönstret för att importera e-postadress och detaljerat innehåll, klicka slutligen på "Skicka" för att skicka problemet till vår kundtjänst.

Varför behöver jag öppna USB-felsökningsläge?

a. USB Debugging Mode är relaterat till utvecklingsfunktionen som tillhandahålls av Android. Genom att öppna funktionen kan användare kopiera och överföra data mellan dator och Android-enheter, installera appar på Android-telefon, läsa loggdata, etc.

b. Du måste slå på den manuellt när USB-avläsningsläget är avstängt som standard.

c. Endast om du öppnar USB-felsökningsläget kan den trådbundna anslutningen etableras.

Hur går du in i USB-felsökningsläge?

För Android 2.3 eller tidigare:
Hitta "Inställningar" på enheten> Klicka på "Program"> Klicka på "Utveckling"> Kontrollera "USB-felaktigt läge".

För Android 3.0-4.1:
Hitta "Inställningar" på enheten> Klicka på "Utvecklaralternativ"> Kontrollera "USB-avläsningsläge".

För Android 4.2 eller senare:
Hitta "Inställningar" på enheten > Hitta "Byggnummer" och tryck på det 7 gånger kontinuerligt > Gå tillbaka till "Inställningar" och klicka på "Utvecklaralternativ" > Markera "USB Debugging Mode".

Klicka för att veta mer om aktivera USB-felsökning på Android.

Android-telefonen måste godkännas

Det finns vissa Android-telefoner som måste vara auktoriserade när de är anslutna till datorn. Du kan markera "Tillåt alltid från den här datorn" på din enhet. Om andra åtgärder leder till att meddelanderutan försvinner kan du koppla bort telefonen och sedan försöka ansluta igen.

Hur får man tillstånd för att skanna Android-telefon?

För någon tredje programvara måste du först rota Android-telefonen och sedan kan du använda programvarans funktion. Efter att ha rotat kan du få supertillståndet att hantera din telefon, vilket är att du kan utföra alla operationer på din Android-telefon. Efter att ha avslutat rotningen kommer en app för rooting att installeras på din telefon. För olika rotverktyg är denna app (Super User, Super SU, KingUser, etc.) också annorlunda. Men funktionen för dessa appar är densamma. Till exempel är FoneGo en av apparna från vår programvara. Det kommer att begära tillstånd från din telefon för att skanna dina raderade data på telefonen. För tillfället, om tipset som visar att skanningsprocessen misslyckades, kan din telefon komma till en standardinställning och den kommer att avvisa begäran från FoneGo. I den här situationen kan du behöva skaffa FoneGo-tillstånd för att fortsätta följande operationer. Nedan följer detaljerna:

a. När du hittar Super User på din telefon öppnar du den och hittar FoneGo och klickar på den. Tryck sedan på ikonen till höger för att radera alla loggfiler.

b. Om du hittar Super SU på din telefon kan du öppna Super SU och hitta FoneGo, hip Access -> Bevilja -> Spara.

c. Om du hittar KingUser på din telefon kan du öppna den och fliken "Tillåt" från rullgardinsmenyn.

Hur hanterar du undantag?

Om du har öppet USB-felsökningsläge, installerat drivrutinen framgångsrikt och litar på enheten, men Android-telefonen fortfarande inte kan kännas igen, kanske du kan prova följande sätt:

1. Koppla bort din telefon till datorn.

2. Öppna din Android-telefon, gå till "Inställningar" > "Applikationer" > "Utveckling", avmarkera sedan USB-felsökningsläget, vänta några sekunder, kontrollera det igen.

3. Dubbelklicka din Android-telefon till datorn.

4. Om din Android-telefon fortfarande inte kan anslutas framgångsrikt genom att följa ovanstående åtgärder, kanske du behöver kontakta vår servicesupport: support@apeaksoft.com

Hur installerar du enhetsdrivrutinen?

1. När du ansluter enheten till programmet, om ingen drivrutin upptäcks, kommer det att visas en popup-prompt som påminner dig om att installera drivrutinen först. Klicka på "Installera".

2. Om drivrutinen har installerats framgångsrikt men den fortfarande inte kan ansluta, kontrollera om drivrutinen är inaktiverad under "Enhetshanteraren". Du hittar drivrutinen i "Dator" - "Egenskaper" - "Enhetshanteraren" - "Android Phone".

Högerklicka på den specifika noden och kontrollera om den är inaktiverad. Om så är fallet klickar du på "Aktivera" så kommer enheten att anslutas till datorn.

Klicka för att veta mer om installera USB-drivrutin för Android-enhet.

Varför finns det olika begränsningar för 6? Och vad ska jag göra?

För varje enhet finns en unik identifiering. När du ansluter din Android-telefon och återställer filer med vårt program kommer vårt program att registrera den unika identifieringen av din telefon.

Vårt program kan bara återställa data för dina 6 olika enheter. För samma enhet finns det ingen begränsning.

Om du har nått gränsen för sex enheter och fortfarande vill använda den här programvaran för att återställa fler enheter måste du köpa igen.

För ditt andra köp kan vi erbjuda dig 40 % rabatt. Du kan kontakta vårt supportteam, så skickar de en speciell köplänk till dig. Eller så kan du också köpa Volymlicenstjänst här.

Vanliga frågor: Android Data Recovery upptäcker annan mobilhanterare? Hur hanterar man det?

Hur stänger jag av Windows Defender-brandväggen?

Det finns tre sätt du kan använda för att inaktivera Windows Defender-brandväggen:

Vägen 1. Gå till Kontrollpanelen

a. I sökrutan bör du söka efter "Kontrollpanelen" och öppna den och klicka sedan på "System och säkerhet".

Klicka på System och säkerhet

b. Därefter måste du välja "Windows Defender-brandvägg".

Välj Windows Defender Firewall

c. Sedan kan du välja "Slå på eller av Windows Defender-brandväggen" i den vänstra panelen i fönstret.

Välj Slå på eller av

d. Slutligen, markera två rutor för "Stäng av Windows Defender-brandväggen" och klicka på "OK"-knappen för att inaktivera Windows Defender-brandväggen.

Stäng av Defender

Vägen 2. Inaktivera Windows Defender-brandväggen för programvara

a. Gå till "Inställningar", välj alternativet "Brandvägg och nätverksskydd" och klicka sedan på "Tillåt en app genom brandväggen".

b. Efter det kan du hitta programmet du vill stänga av Windows Defender-brandväggen och markera dess ruta.

Vägen 3. Använd kommandotolken

Först bör du söka efter "Kommandotolk" i sökrutan, sedan kan du mata in kommandot som är "netsh advfirewall set allprofiles state off" för att stänga av Windows Defender-brandväggen.