VinnaGratis nedladdning MacGratis nedladdning

Vanliga frågor för iOS-enhet upptäcktes inte

iPhone Data Recovery kan inte upptäcka din iPhone/iPad/iPod? Läs denna FAQ för att hitta alla lösningar du kan prova.

WindowsGratis nedladdning MacGratis nedladdning Spela

Vanliga frågor: Vad ska jag göra om iPhone Data Recovery inte upptäcker min enhet?

Ditt problem är troligen orsakat av något fel med USB-anslutning. Om enheten inte kan detekteras kan du följa stegen nedan för att lösa sådana problem:

1. Koppla ur enheten och anslut den igen. Se till att du låser upp din enhet och klickar på "Trust" -knappen på din enhet för att lita på datorn.

2. Om anslutningen är instabil, försök ändra den andra USB-kabeln och försök igen.

3. Se till att du har laddat ner den senaste versionen av iPhone Data Recovery.

4. Kolla om din iTunes kan känna igen din enhet.

5. Om din iTunes kan känna igen din enhet men vår produkt inte kan, gör som följer.

• a. Starta iTunes.

• b. Anslut din enhet tills iTunes kan känna igen din enhet.

• c. Stäng din iTunes.

• d. Starta om vår produkt för att kontrollera om appen kan upptäcka din enhet.

6. Kontrollera om du har installerat Apple Mobile Device Service (AMDS).

Tryck på Windows-tangenten + R för att skriva services.msc i körfönstret och klicka på OK för att öppna Service Manager. Sök efter "Apple Mobile Device Service" (AMDS) från listmenyn på sidan och högerklicka på den för att välja Egenskaper för att kontrollera dess status från Service Status.

Om den är inaktiverad, högerklickar du bara på AMDS i det sista steget och klickar på Start. Om den körs klickar du bara på Starta om från högerklickalternativen.

Apple Mobile Device Service

7. Kontrollera om Apple-drivrutiner är installerade normalt

Klicka och håll ned Start-knappen och välj sedan Enhetshanteraren. Leta reda på och utöka avsnittet Bärbara enheter för att leta efter din anslutna enhet (som Apple iPhone), Apple Mobile Device USB Driver och libusb-winxx-enheter.

Enhetshanteraren

Men när du hittat följande onormala situationer, vänligen fixa det via lösningarna.

• a. Om du inte hittar Apple Mobile Device USB-drivrutin i avsnittet Universal Serial Bus-kontroller, högerklickar du bara på Apple iPhone / iPad i avsnittet Bärbara enheter för att avinstallera den. Skaffa sedan USB-kabeln för att ansluta enheten till USB-porten på den här datorn.

• b. Om du hittar Apple Mobile Device USB-drivrutin i avsnittet Universal Serial Bus-kontroller, högerklickar du bara på Apple Mobile Device USB Driver för att avinstallera den. Anslut sedan enheten till datorns USB-port igen.

• c. Om Apple Mobile Device USB Driver inte kan upptäckas i avsnittet Universal Serial Bus-styrenheter och Apple iPhone / iPad försvinner i avsnittet Bärbara enheter, kontrollera om ljuskabeln från enheten har anslutits korrekt till USB-porten på den här datorn.

• d. Om du hittade libusb under Enhetshanteraren, vänligen högerklicka på libusb-winxx-enheter för att avinstallera det. Återigen, anslut igen Ljuskabeln från enheten till USB-porten på den här datorn.

• e. Om du fortfarande inte kan ansluta enheten till den här programvaran, stäng bara av brandväggen på din dator. Klicka på Kontrollpanelen från Windows-alternativen, välj System och säkerhet och plocka upp Windows Defender-brandväggen från höger sida. Klicka på "Slå på eller av Windows Defender-brandväggen" och välj sedan "Stäng av Windows Defender-brandväggen".

Stäng av Windows Defender-brandväggen

8. Om enheten inte kan starta om eller fastnar i ett annat onormalt tillstånd kan du använda funktionen för iOS-systemåterställning för att åtgärda den.

Om alla ovanstående lösningar inte fungerar, kan du avinstallera iTunes och installera om den eller se till att den är korrekt installerad.

Fortfarande kan du inte hjälpa dig efter alla tricks ovan, kontakta kundservice, support@apeaksoft.com.