Vanliga frågor om iOS Unlocker

Om du stöter på fler förvirringar när du använder Apeaksoft iOS Unlocker kan du hitta svaren här från FAQ-listan.

WindowsGratis nedladdning MacGratis nedladdning

Kan jag låsa upp iPhone om jag har glömt lösenordet?

Ja. Du kan låsa upp iPhone med Wipe Passcode-läget i iOS Unlocker även om du har glömt lösenordet. Om du låser upp iPhone raderas alla dina data och inställningar. Om du inte har gjort en säkerhetskopia innan du låser upp kan du inte spara data på din enhet.

Min enhet ansluten men kan inte identifieras?

a. Se till att du har installerat den senaste versionen av iTunes. Du kan ladda ner iTunes från Apples officiella webbplats.
b. Koppla bort alla tillbehör från din dator förutom din enhet. Eller anslut din iOS-enhet till datorn med en annan USB-kabel.
c. Se till att din iOS-enhet inte är i återställnings- eller DFU-läge. Om alla lösningar inte kan lösa ditt problem, vänligen kontakta support@apeaksoft.com

Kan jag kringgå Apple-ID från en låst iPhone?

Ja. Du kan. Även om Apple inte tillåter dig att radera ditt Apple ID-konto direkt, kan du använda denna iOS Unlocker för att ta bort Apple ID från din iPhone och sedan återställa ett nytt Apple ID.

Hur inaktiverar jag låsskärmen på iPhone?

För många tillfällen vill du inaktivera låsskärmen på iPhone. Om du använder iPhone X eller senare, gå till Inställningar > Face ID och lösenord. Om du använder tidigare iPhone-enheter, gå till Inställningar > Touch ID & Lösenord för att inaktivera låsskärmen på iPhone.

Kan operatören låsa upp min iPhone?

Ja. Du kan låsa upp din iPhone för att byta en annan operatör. Först måste du kontrollera om din operatör erbjuder en upplåsning. Då kan du kontakta din operatör och kräva en upplåsning. När du har skickat in begäran väntar du några dagar på att låsa upp.

Vilken enhet stöder iOS Unlocker?

De stödda iOS-enheterna är som nedan:

• iPhone: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Pro

• iPad: iPad, iPad Pro, iPad Air, iPad mini

• iPod: iPod touch 7, iPod touch 6, iPod touch 5, iPod touch 4, iPod touch 3, iPod touch 2, iPod touch.

• Stödja versioner: iOS 5 till iOS 17

Vad är aktiveringslås?

Aktiveringslås är en funktion som finns i Hitta mitt. När du har aktiverat Hitta mitt på din iPhone, iPad eller iPod touch, aktiveras aktiveringslåset automatiskt. Det syftar till att förhindra andra från att använda dina enheter när de tappas bort eller blir stulna. Den här funktionen kan hindra andra från att aktivera din enhet utan din tillåtelse, även om du har raderat din enhet. Förutom att låta dina enheter bli säkra, kan Aktiveringslås också hjälpa dig att återställa din data lättare.

Vad är aktiveringslås

Men när du väl har aktiverat aktiveringslåset för din enhet måste du ha ditt Apple-ID och lösenord i ditt sinne. För att aktivera din enhet och stänga av aktiveringslåset måste du mata in informationen. Om du använder funktionen Ta bort MDM i iOS Unlocker måste du också inaktivera Find My genom att ange ditt Apple-ID och lösenord.