IOS Unlocker -kysymykset

Jos kohtaat enemmän sekaannuksia, kun käytät Apeaksoft iOS Unlocker -sovellusta, etsi vastaukset täältä UKK-luettelosta.

WindowsIlmainen lataus MacIlmainen lataus

Voinko avata iPhonen lukituksen, jos unohdin salasanan?

Joo. Voit avata iPhonen lukituksen Pyyhi pääsykoodi -tilassa iOS Unlockerissa, vaikka olisit unohtanut pääsykoodin. iPhonen lukituksen avaaminen poistaa kaikki tietosi ja asetuksesi. Et voi tallentaa tietoja laitteellesi, ellet ole tehnyt varmuuskopiota ennen lukituksen avaamista.

Laitteeni on yhdistetty, mutta en tunnista?

a. Varmista, että olet asentanut iTunesin uusimman version. Voit ladata iTunesin Applen viralliselta verkkosivustolta.
b. Irrota kaikki lisävarusteet tietokoneesta laitetta lukuun ottamatta. Tai liitä iOS-laitteesi uudelleen tietokoneeseen toisella USB-kaapelilla.
c. Varmista, että iOS-laitteesi ei ole palautus- tai DFU-tilassa. Jos kaikki ratkaisut eivät ratkaise ongelmaasi, ota yhteyttä support@apeaksoft.com

Voinko ohittaa Apple ID:n lukitusta iPhonesta?

Joo. Sinä pystyt. Vaikka Apple ei salli sinun poistaa Apple ID -tiliäsi suoraan, voit käyttää tätä iOS Unlockeria Apple ID:n poistamiseen iPhonesta ja sitten uuden Apple ID:n nollaamiseen.

Kuinka voin estää lukitusnäytön iPhonessa?

Usein haluat poistaa lukitusnäytön käytöstä iPhonessa. Jos käytät iPhone X:tä tai uudempaa, siirry kohtaan Asetukset > Face ID & Passcode. Jos käytät aiempia iPhone-laitteita, siirry kohtaan Asetukset > Touch ID & Passcode poistaaksesi iPhonen lukitusnäytön käytöstä.

Voiko operaattori avata iPhoneni?

Joo. Voit avata iPhonesi lukituksen vaihtaaksesi operaattoria. Ensin sinun on tarkistettava, tarjoaako operaattorisi lukituksen avaamista. Sitten voit ottaa yhteyttä operaattoriisi ja vaatia lukituksen avaamista. Kun olet lähettänyt pyynnön, odota muutama päivä lukituksen avaamista.

Mitä laitetta iOS Unlocker tukee?

Tuetut iOS-laitteet ovat seuraavat:

• iPhone: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Pro

• iPad: iPad, iPad Pro, iPad Air, iPad mini

• iPod: iPod touch 7, iPod touch 6, iPod touch 5, iPod touch 4, iPod touch 3, iPod touch 2, iPod touch.

• Tuetut versiot: iOS 5 ja iOS 17

Mikä on aktivointilukko?

Aktivointilukko on Find My -sovelluksen ominaisuus. Kun otat Find My -ominaisuuden käyttöön iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, aktivointilukko kytkeytyy automaattisesti päälle. Sen tarkoituksena on estää muita käyttämästä laitteitasi, jos ne katoavat tai varastetaan. Tämä ominaisuus voi estää muita aktivoimasta laitettasi ilman lupaasi, vaikka olisit tyhjentänyt laitteesi. Sen lisäksi, että Activation Lock antaa laitteidesi turvallisuuden, se voi myös auttaa sinua palauttamaan tietosi helpommin.

Mikä on aktivointilukko

Mutta kun otat aktivointilukon käyttöön laitteessasi, sinun on pidettävä Apple ID ja salasana mielessäsi. Koska laitteesi aktivointi ja aktivointilukon poistaminen käytöstä edellyttävät tietojen syöttämistä. Jos käytät iOS Unlockerin Poista MDM -toimintoa, sinun on myös poistettava Find My käytöstä syöttämällä Apple ID ja salasana.