Usein kysytyt kysymykset muiden ohjelmien havaitsemiseen

Jos sinulla on ongelmia Android Data Recovery -ohjelman käytön yhteydessä, etsi vastauksia tästä FAQ-luettelosta.

WindowsIlmainen lataus MacIlmainen lataus Pelaa

Usein kysytyt kysymykset: Android Data Recovery havaitsee muita matkapuhelinoperaattoreita? Miten käsitellä sitä?

Kun käynnistät Android Data Recovery -ohjelman tietokoneessa, se ei liitä suoraan Android-laitettasi. Sen sijaan se käyttää ADB: tä (Android Debug Bridge) havaitsemaan Android-laitteesi käsittelyohjelmat. Mitä sinun pitäisi tehdä, jos Android Data Recovery havaitsee muita ohjelmia?

Tunnistaa muun matkapuhelinhallinnan

Sinun on tiedettävä, että toisen matkapuhelimen hallinnan prosessi vaikuttaa laitteen yhteyteen. Joten jos haluat käyttää Android Data Recovery -toimintoa poistaaksesi ja palauttamaan poistetut / kadonneet Android-tiedot, sinun on suljettava muut ohjelmat kehysikkunassa ensin ja yritettävä sitten yhdistää Android-tietokoneesi uudelleen.

Laite on kytketty, mutta sitä ei voi havaita?
Miksi minun täytyy avata USB-virheenkorjaustila?
Miten päästä USB-virheenkorjaustilaan?
Android-puhelimen on oltava valtuutettu
Miten hankkia käyttöoikeuksia Android-puhelimen skannaamiseen?
Miten käsitellä poikkeusta?
Miten laiteajuri asennetaan?
Miksi 6 on eri laitteiden rajoitus? Ja mitä minun pitäisi tehdä?