Android Data Recovery -ohjelman usein kysytyt kysymykset

Jos sinulla on ongelmia Android Data Recovery -ohjelman käytön yhteydessä, etsi vastauksia tästä FAQ-luettelosta.

WindowsIlmainen lataus MacIlmainen lataus Pelaa

Laite on kytketty, mutta sitä ei voi havaita?KUUMA

Menetelmä 1: Jos kohtaat tämän ongelman, voit vaihtaa toiseen yhteystilaan napsauttamalla avattavaa luetteloa. Liitä sitten laite uudelleen tietokoneeseen. Voit valita kolme yhteystilaa, MTP, PTP ja USB-massamuisti. Voit valita yhteystilan alla olevan esittelyn mukaan.

MTP: MTP tulee sanoista "Media Transfer Protocol". Kun Android käyttää tätä protokollaa, se näkyy tietokoneessa "medialaitteena". Mediansiirtoprotokollaa mainostettiin laajalti vakioprotokollana, jota käytetään äänitiedostojen siirtämiseen digitaalisiin musiikkisoittimiin Windows Media Playerin tai vastaavien sovellusten avulla.

PTP: PTP tulee sanoista "Picture Transfer Protocol". Kun Android käyttää tätä protokollaa, se näkyy tietokoneessa digitaalikamerana.

USB-massamuisti: USB-massamuistia käyttävät yleensä kovalevyt, ulkoiset, SD-kortit, flash-asemat ja jotkut muut USB-tallennuslaitteet. Asema voi tehdä itsensä sopivaksi tietokoneelle.

Menetelmä 2: Varmista, että USB -virheenkorjaus on käytössä.

Kehittäjät tai IT-tukihenkilöt käyttävät usein USB-virheenkorjausta yhteyden muodostamiseen ja tietojen siirtämiseen Android-laitteesta tietokoneeseen. Yleensä asetus on kytketty pois päältä. Joten sinun on otettava tämä ominaisuus käyttöön ja annettava ohjelmiston päästä käsiksi Android-puhelimeesi.

Menetelmä 3: Laitteen havaitsemattomien ongelmien korjaamiseksi sinun on myös vahvistettava, oletko poistanut automaattisen käynnistyksen käytöstä Windows-tietokoneellasi vai et. Jos ei, jatka lukemista kokeillaksesi.

Windows 10: etsi ja napsauta "Windows"-kuvaketta vasemmasta alakulmasta. Siirry "Asetukset" -kohtaan ja napsauta "Automaattinen toisto" "Laitteet"-vaihtoehdosta. Siirry sitten ikkunan vasempaan osaan ja kytke "Pois" päälle "Käytä automaattista toistoa kaikille medialle ja laitteille" -vaihtoehdon alla.

ikkunat

Windows 7:ssä etsi "Käynnistä"-painike ja siirry "Ohjauspaneeliin", paina "Laitteisto ja äänet" ja etsi "Automaattinen toisto". Poista valinta "Käytä automaattista toistoa kaikille medialle ja laitteille" -vaihtoehdon edessä, jos haluat poistaa automaattisen toiston käytöstä.

Poista käytöstä

Menetelmä 4: Jos yllä olevat menetelmät eivät voi ratkaista ongelmaasi, voit ehkä kokeilla alla olevaa tapaa.

a. Varmista, että käyttämäsi tuote on uusin visio. (Voit ladata viralliselta verkkosivustoltamme: Android Data Recovery)

b. Varmista, että USB-kaapeli ei ole ongelma.

c. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (support@apeaksoft.com).

Ensiksi: kerro asiakkaitamme tukemaan yksityiskohta-ongelmaa ja laitteen tyyppiä.

Toiseksi: lähetä loki asiakaspalveluumme. Voit napsauttaa "Palaute" tuotteemme oikeasta yläkulmasta ja avata palauteikkunan tuodaksesi sähköpostiosoitteen ja yksityiskohtaisen sisällön. Lopuksi klikkaa "Lähetä" lähettääksesi ongelman asiakaspalveluumme.

Miksi minun täytyy avata USB-virheenkorjaustila?

a. USB-virheenkorjaustila liittyy Androidin tarjoamaan kehitystoimintoon. Toiminnon avaamisen myötä käyttäjät voivat kopioida ja siirtää tietoja tietokoneen ja Android-laitteiden välillä, asentaa sovelluksia Android-puhelimeen, lukea lokitietoja jne.

b. Se on kytkettävä manuaalisesti, kun USB-virheenkorjaustila on oletusarvoisesti pois päältä.

c. Vain jos avaat USB-virheenkorjaustilan, langallinen yhteys voidaan muodostaa.

Miten päästä USB-virheenkorjaustilaan?

Android 2.3 tai aikaisempi:
Etsi "Asetukset" laitteesta> Napsauta "Sovellus"> Valitse "Kehitys"> Tarkista "USB-virheenkorjaustila".

Android 3.0-4.1: lle:
Etsi laitteesta "Asetukset"> Napsauta "Developer Options"> Check "USB Debugging Mode".

Android 4.2 tai uudempi:
Etsi laitteesta "Asetukset" > Etsi "Build Number" ja napauta sitä 7 kertaa yhtäjaksoisesti > Palaa kohtaan "Asetukset" ja napsauta "Kehittäjäasetukset" > Tarkista "USB-virheenkorjaustila".

Saat lisätietoja napsauttamalla tätä USB-virheenkorjauksen ottaminen käyttöön Androidissa.

Android-puhelimen on oltava valtuutettu

Jotkut Android-puhelimet on valtuutettava, kun ne yhdistetään tietokoneeseen. Voit valita laitteessasi "Salli aina tältä tietokoneelta". Jos muut toiminnot johtavat kehoteruutuun, voit katkaista puhelimen yhteyden ja yrittää muodostaa yhteyden uudelleen.

Miten hankkia käyttöoikeuksia Android-puhelimen skannaamiseen?

Joitakin kolmatta ohjelmistoa varten sinun on ensin rootattava Android-puhelin, jonka jälkeen voit käyttää ohjelmiston toimintoja. Roottamisen jälkeen voit hankkia superluvan hallita puhelintasi, mikä tarkoittaa, että voit tehdä mitä tahansa toimintoja Android-puhelimellasi. Kun juurruttaminen on valmis, puhelimeesi asennetaan juurrutuksen hallintasovellus. Eri juurtumistyökaluille tämä sovellus (Super User, Super SU, KingUser jne.) on myös erilainen. Mutta näiden sovellusten toiminta on sama. Esimerkiksi FoneGo on yksi ohjelmistomme sovelluksista. Se pyytää puhelimeltasi lupaa skannata poistetut tiedot puhelimesta. Tällä hetkellä, jos kärki osoittaa, että skannausprosessi epäonnistuu, puhelimesi saattaa saada oletusasetuksen ja hylkää FoneGon pyynnön. Tässä tilanteessa saatat joutua hankkimaan FoneGo-luvan jatkaaksesi seuraavia toimintoja. Alla on yksityiskohdat:

a. Kun löydät puhelimestasi Super User, avaa se ja etsi sitten FoneGo ja välilehti se. Napsauta sitten oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta poistaaksesi kaikki lokitiedostot.

b. Jos löydät puhelimestasi Super SU:n, voit avata Super SU:n ja etsiä FoneGon, hip Access -> Grant -> Save.

c. Jos löydät puhelimesi KingUserin, voit avata sen ja avata avattavasta valikosta "Salli".

Miten käsitellä poikkeusta?

Jos olet avannut USB-virheenkorjaustilan, asentanut ohjaimen onnistuneesti ja luottanut laitteeseen, mutta Android-puhelinta ei silti voida tunnistaa, voit kokeilla alla olevia tapoja:

1. Irrota puhelin tietokoneesta.

2. Avaa Android-puhelimesi, siirry kohtaan "Asetukset" > "Sovellukset" > "Kehitys", poista USB-virheenkorjaustilan valinta, odota muutama sekunti ja tarkista se uudelleen.

3. Kytke Android-puhelin kaksinkertaisesti tietokoneeseen.

4. Jos Android-puhelintasi ei vieläkään voi yhdistää onnistuneesti noudattamalla kaikkia toimintoja, sinun on ehkä otettava yhteyttä palvelutukeen: support@apeaksoft.com

Miten laiteajuri asennetaan?

1. Kun laite yhdistetään ohjelmaan, jos ohjainta ei löydy, näyttöön tulee ponnahdusikkuna, joka muistuttaa sinua asentamaan ohjain ensin. Napsauta "Asenna".

2. Jos ohjain on asennettu onnistuneesti, mutta se ei vieläkään muodosta yhteyttä, tarkista, onko ohjain poistettu käytöstä "Laitehallinnassa". Löydät ohjaimen kohdasta "Tietokone" - "Ominaisuudet" - "Laitehallinta" - "Android-puhelin".

Napsauta tiettyä solmua hiiren kakkospainikkeella ja tarkista, onko se poistettu käytöstä. Jos on, napsauta "Ota käyttöön" ja laite yhdistetään tietokoneeseen onnistuneesti.

Saat lisätietoja napsauttamalla tätä USB-ohjaimen asentaminen Android-laitteelle.

Miksi 6 on eri laitteiden rajoitus? Ja mitä minun pitäisi tehdä?

Jokaiselle laitteelle on yksilöllinen tunniste. Kun yhdistät Android-puhelimesi ja palautat tiedostoja ohjelmallamme, ohjelmamme tallentaa puhelimesi yksilöllisen tunnisteen.

Ohjelmamme voi palauttaa vain 6 eri laitteesi tiedot. Samalle laitteelle ei ole rajoituksia.

Jos olet saavuttanut kuuden laitteen rajoituksen ja haluat silti käyttää tätä ohjelmistoa uusien laitteiden palauttamiseen, sinun on ostettava uudelleen.

Toisen ostoksesi yhteydessä voimme tarjota sinulle 40 % alennuksen. Voit ottaa yhteyttä tukitiimiimme, joka lähettää sinulle erityisen ostolinkin. Tai voit myös ostaa Volyymilisenssipalvelu tästä.

Usein kysytyt kysymykset: Android Data Recovery havaitsee muita matkapuhelinoperaattoreita? Miten käsitellä sitä?

Kuinka sammuttaa Windows Defenderin palomuuri?

Voit poistaa Windows Defenderin palomuurin käytöstä kolmella tavalla:

Way 1. Siirry Ohjauspaneeliin

a. Etsi hakukentästä "Ohjauspaneeli", avaa se ja napsauta sitten "Järjestelmä ja suojaus".

Napsauta Järjestelmä ja suojaus

b. Seuraavaksi sinun on valittava "Windows Defender Firewall".

Valitse Windows Defenderin palomuuri

c. Sitten voit valita "Ota Windows Defenderin palomuuri käyttöön tai poista se käytöstä" ikkunan vasemmasta paneelista.

Valitse Ota käyttöön tai Pois

d. Valitse lopuksi kaksi "Turn off Windows Defender Firewall" -ruutua ja napsauta "OK" -painiketta poistaaksesi Windows Defenderin palomuuri käytöstä.

Sammuta Defender

Way 2. Poista Windows Defenderin palomuuri käytöstä ohjelmistoille

a. Siirry kohtaan "Asetukset", valitse "Palomuuri ja verkon suojaus" ja napsauta sitten "Salli sovellus palomuurin kautta".

b. Tämän jälkeen löydät ohjelman, jonka haluat sammuttaa Windows Defender -palomuurin, ja valitse sen valintaruutu.

Way 3. Käytä komentokehotetta

Ensin sinun tulee etsiä "Command Prompt" hakukentästä, sitten voit syöttää komennon, joka on "netsh advfirewall set allprofiles state off" sammuttaaksesi Windows Defenderin palomuuri.