Veelgestelde vragen over Android Data Recovery

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van Android Data Recovery, vindt u hier antwoorden in de lijst met veelgestelde vragen.

Dakramen en raamkozijnenGratis download MacGratis download Spelen

Mijn apparaat aangesloten, maar kan niet worden gedetecteerd?Populair

Methode 1: Als u dit probleem tegenkomt, kunt u overschakelen naar een andere verbindingsmodus door op de vervolgkeuzelijst te klikken. En sluit uw apparaat vervolgens opnieuw aan op de computer. Er zijn drie verbindingsmodi die u kunt selecteren: MTP, PTP en USB-massaopslag. U kunt de verbindingsmodus selecteren volgens onderstaande introductie.

MTP: MTP staat voor ‘Media Transfer Protocol’. Wanneer Android dit protocol gebruikt, verschijnt het op de computer als een 'media-apparaat'. Het mediaoverdrachtprotocol werd op grote schaal gepromoot als een standaardprotocol dat wordt gebruikt om audiobestanden over te dragen naar digitale muziekspelers met behulp van Windows Media Player of soortgelijke toepassingen.

PTP: PTP staat voor ‘Picture Transfer Protocol’. Wanneer Android dit protocol gebruikt, lijkt het op de computer als een digitale camera.

USB massa-opslag: USB-massaopslag wordt meestal gebruikt door harde schijven, externe SD-kaarten, flashdrives en enkele andere USB-opslagapparaten. De schijf kan zichzelf geschikt maken voor de computer.

Methode 2: Zorg ervoor dat USB-foutopsporing is ingeschakeld.

USB-foutopsporing wordt vaak gebruikt door ontwikkelaars of IT-ondersteuningsmensen om verbinding te maken en gegevens over te dragen van een Android-apparaat naar een computer. Meestal is de instelling uitgeschakeld. U moet deze functie dus inschakelen en de software toegang geven tot uw Android-telefoon.

Methode 3: Om problemen met het apparaat kan niet worden gedetecteerd op te lossen, moet u ook bevestigen of u AutoPlay op uw Windows-pc hebt uitgeschakeld of niet. Als dit niet het geval is, lees dan verder om het te proberen.

Voor Windows 10: zoek en klik op het pictogram "Windows" in de linkerbenedenhoek. Ga naar "Instellingen" en klik op "AutoPlay" onder de optie "Apparaten". Ga vervolgens naar het linkergedeelte van het venster en schakel "Uit" in onder de optie "Gebruik AutoPlay voor alle media en apparaten".

Ramen

Voor Windows 7: zoek de knop "Start" en ga naar "Configuratiescherm", klik op "Hardware en geluiden" en zoek "AutoPlay". Schakel het selectievakje vóór de optie 'Gebruik AutoPlay voor alle media en apparaten' uit om AutoPlay uit te schakelen.

Uitschakelen

Methode 4: Als de bovenstaande methoden uw probleem niet kunnen oplossen, kunt u het misschien hieronder proberen.

a. Bevestig dat het product dat u gebruikt de nieuwste visie is. (U kunt downloaden van onze officiële website: Android Data Recovery)

b. Controleer of de USB-kabel geen probleem is.

c. Als het probleem nog steeds optreedt, neem dan contact op met onze klantenservice (support@apeaksoft.com).

Ten eerste: vertel onze klantenondersteuning uw detailprobleem en het type van uw apparaat.

Ten tweede: stuur uw log naar onze klantenondersteuning. U kunt rechtsboven in ons product op "Feedback" klikken en vervolgens het feedbackvenster openen om het e-mailadres en gedetailleerde inhoud te importeren. Klik ten slotte op "Verzenden" om het probleem naar onze klantenservice te sturen.

Waarom moet ik de USB-foutopsporingsmodus openen?

a. De USB-foutopsporingsmodus is gerelateerd aan de ontwikkelingsfunctie van Android. Door de functie te openen, kunnen gebruikers gegevens kopiëren en overbrengen tussen computer en Android-apparaten, apps op een Android-telefoon installeren, loggegevens lezen, enz.

b. U moet het handmatig inschakelen omdat de USB-foutopsporingsmodus standaard uitgeschakeld is.

c. Alleen als u de USB-foutopsporingsmodus opent, kan de bekabelde verbinding tot stand worden gebracht.

Hoe USB USB-foutopsporingsmodus te activeren?

Voor Android 2.3 of eerder:
Zoek "Instellingen" op het apparaat> Klik op "Toepassing"> Klik op "Ontwikkeling"> Controleer "USB-foutopsporingsmodus".

Voor Android 3.0-4.1:
Zoek "Instellingen" op het apparaat> Klik op "Opties voor ontwikkelaars"> Controleer "USB-foutopsporingsmodus".

Voor Android 4.2 of hoger:
Zoek "Instellingen" op het apparaat> Zoek "Buildnummer" en tik er 7 keer achter elkaar op> Ga terug naar "Instellingen" en klik op "Opties voor ontwikkelaars"> Vink "USB-foutopsporingsmodus" aan.

Klik om meer te weten over USB-foutopsporing inschakelen op Android.

De Android-telefoon moet geautoriseerd zijn

Er zijn enkele Android-telefoons die moeten worden geautoriseerd wanneer ze op een computer worden aangesloten. U kunt op uw apparaat 'Altijd toestaan ​​vanaf deze computer' aanvinken. Als andere handelingen ertoe leiden dat het promptvenster verdwijnt, kunt u de telefoon loskoppelen en vervolgens opnieuw proberen verbinding te maken.

Hoe verkrijg ik rechten voor het scannen van een Android-telefoon?

Voor sommige derde software moet u eerst de Android-telefoon rooten, waarna u de functie van de software kunt gebruiken. Na het rooten kunt u supertoestemming verkrijgen om uw telefoon te beheren, wat inhoudt dat u alle bewerkingen op uw Android-telefoon kunt uitvoeren. Nadat u klaar bent met rooten, wordt er een app voor rootbeheer op uw telefoon geïnstalleerd. Voor verschillende roottools is deze app (Super User, Super SU, KingUser, etc.) ook anders. Maar de functie van deze apps is hetzelfde. FoneGo is bijvoorbeeld een van de apps uit onze software. Er wordt toestemming van uw telefoon gevraagd om uw verwijderde gegevens op de telefoon te scannen. Als de tip aangeeft dat het scanproces is mislukt, kan uw telefoon op dit moment naar de standaardinstelling gaan en het verzoek van FoneGo afwijzen. In deze situatie moet u mogelijk FoneGo-toestemming verkrijgen om door te gaan met de volgende bewerkingen. Hieronder vindt u de details:

a. Wanneer je Super User op je telefoon vindt, open je deze, zoek je FoneGo en tik je erop. Klik vervolgens op het pictogram rechtsboven om alle logbestanden te verwijderen.

b. Als je Super SU op je telefoon vindt, kun je Super SU openen en FoneGo, Hip Access -> Grant -> Save vinden.

c. Als u KingUser op uw telefoon aantreft, kunt u deze openen en het tabblad "Toestaan" in het vervolgkeuzemenu weergeven.

Hoe om te gaan met uitzondering?

Als u de USB-foutopsporingsmodus hebt geopend, het stuurprogramma met succes hebt geïnstalleerd en het apparaat hebt vertrouwd, maar de Android-telefoon nog steeds niet kan worden herkend, kunt u misschien de onderstaande manieren proberen:

1. Ontkoppel uw telefoon met de computer.

2. Open uw Android-telefoon, ga naar "Instellingen"> "Toepassingen"> "Ontwikkeling", schakel vervolgens de USB-foutopsporingsmodus uit, wacht een paar seconden en controleer het opnieuw.

3. Verbind je Android-telefoon met je computer.

4. Als uw Android-telefoon nog steeds niet met succes kan worden verbonden door bovenstaande handelingen uit te voeren, moet u misschien contact opnemen met onze serviceondersteuning: support@apeaksoft.com

Hoe het apparaatstuurprogramma te installeren?

1. Wanneer u het apparaat met het programma verbindt en er geen stuurprogramma wordt gedetecteerd, verschijnt er een pop-up waarin u eraan wordt herinnerd eerst het stuurprogramma te installeren. Klik op "Installeren".

2. Als het stuurprogramma succesvol is geïnstalleerd, maar er nog steeds geen verbinding kan worden gemaakt, controleer dan of het stuurprogramma is uitgeschakeld onder "Apparaatbeheer". U kunt het stuurprogramma vinden in "Computer" - "Eigenschappen" - "Apparaatbeheer" - "Android-telefoon".

Klik met de rechtermuisknop op het bepaalde knooppunt en controleer of deze is uitgeschakeld. Als dit het geval is, klikt u op "Inschakelen" en wordt het apparaat met succes op de computer aangesloten.

Klik om meer te weten over USB-stuurprogramma voor Android-apparaat installeren.

Waarom zijn er beperkingen aan 6-verschillende apparaten? En wat moet ik doen?

Voor elk apparaat is er een unieke identificatie. Wanneer u uw Android-telefoon aansluit en bestanden herstelt met ons programma, zal ons programma de unieke identificatie van uw telefoon registreren.

Ons programma kan alleen de gegevens van uw zes verschillende apparaten herstellen. Voor hetzelfde apparaat geldt geen beperking.

Als u de limiet van zes apparaten heeft bereikt en deze software nog steeds wilt gebruiken om meer apparaten te herstellen, moet u deze opnieuw kopen.

Voor uw tweede aankoop kunnen wij u 40% korting aanbieden. U kunt contact opnemen met ons ondersteuningsteam, zij sturen u dan een speciale aankooplink. Of je kunt ook de Volumelicentieservice hier.

Veelgestelde vragen: Android Data Recovery detecteert andere mobiele-telefoonbeheerder? Hoe ermee om te gaan?

Hoe Windows Defender Firewall uit te schakelen?

Er zijn drie manieren waarop u Windows Defender Firewall kunt uitschakelen:

Way 1. Ga naar Configuratiescherm

a. In het zoekvak moet u zoeken naar "Configuratiescherm", dit openen en vervolgens op "Systeem en beveiliging" klikken.

Klik op Systeem en beveiliging

b. Vervolgens moet u "Windows Defender Firewall" selecteren.

Selecteer Windows Defender Firewall

c. Vervolgens kunt u "Windows Defender Firewall in- of uitschakelen" selecteren in het linkerdeelvenster van het venster.

Selecteer Inschakelen of Uitschakelen

d. Vink ten slotte de twee vakjes "Windows Defender Firewall uitschakelen" aan en klik op de knop "OK" om Windows Defender Firewall uit te schakelen.

Schakel Defender uit

Way 2. Schakel Windows Defender Firewall voor software uit

a. Ga naar "Instellingen", selecteer de optie "Firewall- en netwerkbescherming" en klik vervolgens op "Een app door de firewall toestaan".

b. Daarna kunt u het programma vinden dat u Windows Defender Firewall wilt uitschakelen en het vakje aanvinken.

Way 3. Gebruik opdrachtprompt

Eerst moet u zoeken naar "Opdrachtprompt" in het zoekvak. Vervolgens kunt u de opdracht "netsh advfirewall set allprofiles state off" invoeren om Windows Defender Firewall uit te schakelen.