Veelgestelde vragen over iOS-apparaat niet gedetecteerd

iPhone Data Recovery kan uw iPhone/iPad/iPod niet detecteren? Lees deze veelgestelde vragen om alle oplossingen te vinden die u kunt proberen.

Dakramen en raamkozijnenGratis download MacGratis download Spelen

FAQ: Wat moet ik doen als iPhone Data Recovery mijn apparaat niet detecteert?

Uw probleem wordt waarschijnlijk veroorzaakt door iets mis met de USB-verbinding. Als uw apparaat niet kan worden gedetecteerd, volgt u de onderstaande stappen om dergelijke problemen op te lossen:

1. Ontkoppel uw apparaat en sluit het opnieuw aan. Zorg ervoor dat u uw apparaat ontgrendelt en klik op de knop "Vertrouwen" op uw apparaat om de computer te vertrouwen.

2. Als de verbinding instabiel is, probeert u de andere USB-kabel te wijzigen en probeert u het opnieuw.

3. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van iPhone Data Recovery hebt gedownload.

4. Controleer of je iTunes je apparaat kan herkennen.

5. Als je iTunes je apparaat kan herkennen, maar ons product niet, doe dan wat volgt.

• een. Start iTunes.

• b. Sluit uw apparaat aan totdat iTunes uw apparaat kan herkennen.

• c. Sluit je iTunes.

• d. Start ons product opnieuw op om te controleren of de app uw apparaat kan detecteren.

6. Controleer of u Apple Mobile Device Service (AMDS) hebt geïnstalleerd.

Druk op de Windows-toets + R om services.msc in het uitvoeringsvenster te typen en klik op OK om Service Manager te openen. Zoek naar "Apple Mobile Device Service" (AMDS) in het lijstmenu van de pagina en klik er met de rechtermuisknop op om Eigenschappen te selecteren om de status ervan te controleren via Servicestatus.

Als het is uitgeschakeld, klikt u met de rechtermuisknop op AMDS in de laatste stap en klikt u op Start. Als het actief is, klikt u gewoon op Opnieuw opstarten vanuit de rechtsklikopties.

Apple Mobile Device Service

7. Controleer of Apple-stuurprogramma's normaal zijn geïnstalleerd

Houd de Start-knop ingedrukt en kies Apparaatbeheer. Zoek en vouw het gedeelte Draagbare apparaten uit om te zoeken naar uw aangesloten apparaat (zoals Apple iPhone), Apple Mobile Device USB-stuurprogramma en libusb-winxx-apparaten.

Device Manager

Zodra u echter de volgende abnormale situaties heeft gevonden, kunt u deze oplossen via de oplossingen.

• een. Als u Apple Mobile Device USB Driver niet kunt vinden in het gedeelte Universal Serial Bus-controllers, klikt u met de rechtermuisknop op Apple iPhone / iPad in het gedeelte Portable Devices om het te verwijderen. Haal vervolgens de USB-kabel om uw apparaat op de USB-poort van deze computer aan te sluiten.

• b. Als u Apple Mobile Device USB Driver vindt in het gedeelte Universal Serial Bus-controllers, klikt u met de rechtermuisknop op Apple Mobile Device USB Driver om het te verwijderen. Sluit vervolgens uw apparaat opnieuw aan op de USB-poort van de computer.

• c. Als het Apple Mobile Device USB-stuurprogramma niet kan worden gedetecteerd in het gedeelte Universal Serial Bus-controllers en Apple iPhone / iPad verdwijnt in het gedeelte Portable Devices, controleer dan of de Light-kabel van het apparaat correct is aangesloten op de USB-poort op deze computer.

• d. Als je libusb hebt gevonden onder Apparaatbeheer, klik dan met de rechtermuisknop op libusb-winxx-apparaten om het te verwijderen. Sluit opnieuw de Light-kabel van het apparaat aan op de USB-poort van deze computer.

• e. Als u het apparaat nog steeds niet met deze software kunt verbinden, schakelt u gewoon de firewall op uw computer uit. Klik op Configuratiescherm vanuit Windows-opties, selecteer Systeem en beveiliging en pak Windows Defender Firewall aan de rechterkant op. Klik op "Windows Defender Firewall in- of uitschakelen" en selecteer vervolgens "Windows Defender Firewall uitschakelen".

Schakel Windows Defender Firewall uit

8. Als uw apparaat niet opnieuw kan worden opgestart of vastloopt in een andere abnormale toestand, kunt u de iOS-systeemherstelfunctie gebruiken om dit te verhelpen.

Als alle bovenstaande oplossingen niet werken, kan dat verwijder iTunes en installeer het opnieuw of zorg ervoor dat het correct is geïnstalleerd.

Kan je na alle bovenstaande trucs nog steeds niet helpen, neem dan contact op met de klantenservice, support@apeaksoft.com.