Navigatie

Veelgestelde vragen over iPhone-gegevensherstel

Welkom op de pagina met veelgestelde vragen over iPhone Data Recovery. Hier vindt u oplossingen voor verschillende problemen die u kunt tegenkomen bij het gebruik van deze software, zoals software die het apparaat niet detecteert, softwareherstelbare gegevenstypen en meer.

Dakramen en raamkozijnenGratis download MacGratis download

Veelgestelde vragen: Kan Apeaksoft iPhone Data Recovery verwijderde audio- / videobestanden herstellen?

Apeaksoft iPhone Data Recovery kan de verwijderde of verloren audio-/videobestanden van iOS-apparaten herstellen. Maar omdat gegevensherstel probabilistisch is, is het niet 100% gegarandeerd dat de verwijderde audio-/videobestanden door onze software kunnen worden gevonden. We raden u ten zeerste aan om vóór aankoop de proefversie te gebruiken om te testen of de audio-/videobestanden die u wilt herstellen, kunnen worden gescand. Koop het niet als de proefversie niet de gewenste gegevens heeft gevonden.

FAQ: Is het mogelijk om de bestanden te herstellen die lang geleden zijn verwijderd?

Het is mogelijk, maar het zal veel moeilijker zijn.

Of u verloren/verwijderde gegevens met succes kunt herstellen, hangt af van de vraag of u uw iOS-apparaat bent blijven gebruiken nadat het bestand verloren is gegaan, en niet van de tijdsduur van de gegevens die zijn verwijderd.

Over het algemeen herstelt Apeaksoft iPhone Data Recovery verloren gegevens uit de speciale iPhone-database, die al uw verwijderde gegevens registreert, maar een beperkte ruimte heeft. Wanneer de database vol is, zullen de nieuwe verwijderde gegevens automatisch de oude gegevens bedekken. Daarom zal het veel moeilijker zijn om gegevens te herstellen die lang geleden zijn verwijderd dan onlangs verwijderde bestanden, omdat de verloren gegevens gemakkelijk kunnen worden afgedekt of overschreven als u uw apparaat blijft gebruiken nadat gegevens verloren zijn gegaan.

Veelgestelde vragen: wat te doen als iPhone Data Recovery mijn apparaat niet detecteert?

Er zijn veel redenen waarom iPhone Data Recovery uw iOS-apparaat niet detecteert, zoals het USB-verbindingsprobleem, iTunes-probleem, enz. Als uw apparaat niet kan worden gedetecteerd, probeer dan de onderstaande methoden:

1. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van iPhone Data Recovery hebt gedownload.

2. Koppel uw apparaat los en sluit het opnieuw aan. Zorg ervoor dat u uw apparaat ontgrendelt en op de knop "Vertrouwen" op uw apparaat klikt om de computer te vertrouwen.

3. Als de USB-verbinding onstabiel is, verander dan een andere USB-kabel of USB-poort en probeer het opnieuw.

4. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iTunes hebt geïnstalleerd.

5. Sluit iPhone Data Recovery en controleer of iTunes uw apparaat kan detecteren. Als iTunes uw apparaat kan herkennen, maar ons product niet, gaat u als volgt te werk.

A. Start iTunes.

B. Sluit uw apparaat aan totdat iTunes uw apparaat herkent.

C. Sluit iTunes.

NS. Start ons product opnieuw om te controleren of het uw apparaat kan detecteren.

Kijk hier voor meer oplossingen gedetailleerde gids.

FAQ: Wat moet ik doen als iPhone Data Recovery mijn apparaat niet detecteert of scant op iOS 16/17?

Gezien de verbeterde beveiligingsinstellingen van bellen en Safari na iOS 16 en hoger, moet u de toegangscode 2-4 keer extra invoeren bij het selecteren van "Deep Scan" terwijl u iPhone Data Recovery gebruikt, waarmee de verwijderde oproepgeschiedenis kan worden gescand en hersteld. inclusief FaceTime-oproepen en Safari-geschiedenis.

Deep Scan iOS 13

Volg de pop-upinstructies van deze software en voer het schermwachtwoord op de iPhone in om door te gaan.

Voer wachtwoord iOS 13/14 in

Opmerking: Als u een iTunes-back-up met gecodeerd wachtwoord hebt gemaakt, moet u het iTunes-back-upwachtwoord in deze software invoeren om het gecodeerde lokale back-upbestand van de iPhone te ontgrendelen.

Voer iTunes Backup-wachtwoord in

Dan kan onze software uw iOS-apparaat detecteren en iOS-gegevens met succes scannen.

Hoe maak je een back-up van oproepgeschiedenis en Safari-geschiedenis op iOS 16/17?

De iOS 16/17-update heeft de gebruikersbeveiliging verbeterd tijdens het gebruik van oproepen en Safari. U moet het iPhone-wachtwoord twee keer extra invoeren terwijl u "Oproepgeschiedenis" en "Safarigeschiedenis" selecteert om een ​​back-up op uw computer te maken.

Voer wachtwoord iOS 13/14 in

Opmerking: Als u een back-up van gegevens van de iPhone hebt gemaakt met behulp van iTunes met een gecodeerd wachtwoord, vergeet dan niet om het gecodeerde wachtwoord twee keer in deze software in te voeren. Vervolgens kan deze software beginnen met het detecteren van uw iOS-apparaat en het maken van een back-up van de gegevens.

Voer wachtwoord iOS 13/14 in

FAQ: Hoe speel ik WeChat AUD-spraakberichten op de computer?

De herstelde WeChat-audioberichten worden op uw computer opgeslagen in de extensie *.aud. Het frustrerende is dat je de AUD-spraakberichten niet kunt afspelen via Windows Media Player, QuickTime Player of andere ingebouwde afspeelsoftware.

Om WeChat AUD-spraakberichten op uw computer af te spelen, raden we hier 2 methoden aan.

• Speel AUD-bestanden af ​​met Audacity

Audacity is een open-source audio-editor voor Windows, macOS, GNU/Linux en andere besturingssystemen. Het is in staat om AUD-bestanden af ​​te spelen met de eenvoudige stappen hieronder:

Stap 1. Gratis download en start Audacity op uw computer.

Stap 2. Klik Dien in selecteer in het menu linksboven import En kies Raw Data. Zoek vervolgens de AUD-bestanden die op uw computer zijn geëxporteerd om deze te kiezen en te openen.

Audacity Onbewerkte gegevens importeren

Opmerking: Audacity ondersteunt de verwerking van batchbestanden, u kunt er meerdere AUD-audioberichten tegelijk aan toevoegen.

Stap 3. In het pop-upvenster moet u voor elk AUD-bestand de importparameters voor onbewerkte gegevens kiezen, zoals codering, bytevolgorde, kanaal, bemonsteringsfrequentie, enz.

Klik daarna op import om ze toe te voegen.

Selecteer Raw

Stap 4. Klik op de groene knop Afspelen in het bovenste menu om het AUD-bestand af te spelen.

Aud-bestand afspelen

• Converteer AUD-bestanden naar gangbare formaten

De andere methode om AUD-spraakberichten op de computer af te spelen, is door het AUD-bestand te converteren naar een gangbaar audioformaat zoals MP3, WAV, OGG, enz. Dit kan ook worden bereikt met Audacity.

klik gewoon op Bestand > Exporteren > Exporteren als MP3, Exporteren als WAV of Exporteren als OGG vanaf uw behoefte.

Aud exporteren

FAQ: Kan ik verwijderde gegevens rechtstreeks op mijn iPhone herstellen?

A: Het spijt ons dat Apeaksoft iPhone Data Recovery alleen verwijderde of verloren gegevens van de iPhone naar een Windows/Mac-computer kan herstellen. Het kan de gegevens niet rechtstreeks naar uw iOS-apparaat herstellen. En er is geen manier om de herstelde bestanden naar uw iOS-apparaten te importeren via Apeaksoft iPhone Data Recovery.

Er is echter een ander product op onze website genaamd iPhone overdracht die de herstelde bestanden, inclusief contacten, muziek, foto's, video's, enz., van uw computer naar uw iPhone/iPad/iPod kan importeren. U kunt de gratis proefversie downloaden om te testen of deze voor u werkt.

FAQ: iPhone Data Recovery vindt geen gegevens in de modus Herstellen van iOS-apparaat, wat te doen?

Misschien zijn de verwijderde/verloren gegevens overschreven of bedekt door nieuw gegenereerde gegevens. Houd er rekening mee dat nadat de gegevens zijn verwijderd, elke nieuwe handeling op het apparaat of nieuwe gegevens die naar het apparaat worden geschreven ervoor kunnen zorgen dat de gegevens worden overschreven.

Als u een iTunes- of iCloud-back-up hebt gemaakt voordat de gegevens werden verwijderd, kunt u gegevens herstellen uit iTunes/iCloud-back-upbestanden.

FAQ: Wat moet ik doen als ik geen verbinding kan maken met iTunes?

Hier bieden we u 5 oplossingen om het probleem met het niet verbinden met iTunes op te lossen.

Oplossing 1. Verwijder iTunes van de pc

U kunt naar de Start menu, selecteert Instellingen > Apps, zoek iTunes, klik erop en selecteer het Installatie ongedaan maken om iTunes van uw computer te verwijderen volgens de instructies op het scherm.

Verwijder iTunes van pc

Oplossing 2. Start iTunes Service

Om iTunes Service in te schakelen, moet u zoeken naar Diensten door het eerst in de zoekbalk in te voeren en dit programma te openen. Zoek vervolgens alstublieft Apple mobiel apparaat or Apple mobiele apparaatservice in het rechterdeel van het venster.

Als de service niet actief is, kunt u er met de rechtermuisknop op klikken en klikken Start. Als deze actief is maar u geen verbinding kunt maken met iTunes, kunt u met de rechtermuisknop op de service klikken en klikken stop en Start.

Start iTunes-service

Oplossing 3. Verwijder oude stuurprogramma's

Enter Device Manager in de zoekbalk en klik op Openen om het uit te voeren. Hier kunt u controleren of u Apple Mobile Device USB Composite Device, Apple Mobile Device USB Driver, Apple iPhone/iPad onder Draagbare apparaten of libusb-win[xx]-apparaten op de pc hebt geïnstalleerd.

Device Manager

1) Verwijder het Apple Mobile Device USB-stuurprogramma en het Apple Mobile Device USB Composite Device door er met de rechtermuisknop op te klikken en Apparaat verwijderen te selecteren als u ze vindt onder Universal Serial Bus-apparaten. Later moet u uw iOS-apparaat loskoppelen en aansluiten op de USB-poorten.

2) U kunt ook Apple iPhone/iPad verwijderen onder Draagbare apparaten en uw apparaat opnieuw aansluiten.

3) Als u de bovengenoemde apparaten niet kunt vinden, controleer dan of de verbinding tussen uw kabel en de USB-poort stabiel is.

4) Als deze 3 manieren niet werken, controleer dan of libusb-win[xx] devices op uw computer staan. Als dit het geval is, kunt u het verwijderen en uw iPhone opnieuw op de computer aansluiten.

Oplossing 4. Schakel Windows Defender Firewall uit

Zoek naar Windows Defender Firewall in de zoekbalk en open het. Selecteer Schakel Windows Defender Firewall in of uit in de linkerbalk van het venster. Dan klikken Schakel Windows Defender Firewall uit En klik op de knop OK knop.

Schakel Defender Firewall UIT

Oplossing 5. Reset Winsock

Voer om te beginnen cmd in de zoekbalk in, klik op de Als administrator uitvoeren en voer de in Command Prompt raam. Voer daarna in netsh winsock reset en druk op de Enter toets op het toetsenbord.

Reset Winsock-pc

Vindt u geen oplossingen voor uw probleem? Neem contact op met onze ondersteuningsteam voor hulp!