Vanlige spørsmål om MobieTrans

Hvis du opplever flere forvirringer når du bruker Apeaksoft MobieTrans, kan du finne svarene her fra FAQ-listen.

WindowsGratis nedlasting

Hvis MobieTrans ikke kan oppdage din iOS-enhet.

Slik kontrollerer du problemet ved å følge disse trinnene:

1. Pass på at du bruker den nyeste versjonen av MobieTrans.

2. Pass på at det ikke er noe problem med USB-kabelen og USB-porten, bytt annen USB-kabel og USB-port for å prøve igjen. (Hvis det er første gang du kobler iOS-enheten din til datamaskinen, må du klikke på "Stol på"-knappen på enheten for å stole på datamaskinen)

3. Hvis det fortsatt er det samme problemet, gjør du som følger:

• a. Start iTunes og koble enheten til å kontrollere om iTunes kan gjenkjenne enheten.

• b. Hvis iTunes gjenkjenner enheten, lukk den.

• c. Start MobieTrans på nytt og koble enheten til å kontrollere om den kan gjenkjenne enheten eller ikke, for øyeblikket.

Hvis MobieTrans ikke kan oppdage Android-enheten din.

1. Forsikre deg om at du har installert den nyeste versjonen av MobieTrans.

2. Sjekk at du har koblet Android-telefonen din godt med USB-kabelen. Bytt en annen USB-kabel og USB-port for å prøve igjen. (Hvis dette er første gang du kobler Android-telefonen til datamaskinen, må du klikke "Tillit" for å stole på datamaskinen.)

3. Forsikre deg om at telefonen er i overføringsfilmodus, i stedet for lademodus. Etter å ha koblet til enheten, sveiper du ned på skjermen. Hvis du ser varselet "Lading via USB", utvider du det og berører det. Klikk på Overfør filer i popup-vinduet.

4. Forsikre deg om at du har aktivert USB Debug. USB Debug Mode er en funksjon levert av Android-brukere. Den lar Android-brukere få mer tilgang til Android-telefon, som datahåndtering på datamaskiner via tredjepartsapp.

5. Sjekk at du har tillatt MTP på din Android-telefon.

Kan den låste iOS-enheten slettes?

Følg trinnene under for å sjekke problemet ditt:

1. På en Android-enhet bør det være tre tilkoblingsmoduser - MTP, PTP og USB Mass Storage. Vennligst bytt til en annen modus for å prøve igjen for å koble enheten til igjen.

Nedenfor er introduksjonen til disse tre modi.

• MTP (Media Transfer Protocol): Datamaskinen fungerer som en "medieenhet" mens du bytter til denne modusen. Som en standard protokoll kan Media Transfer Protocol overføre lydfiler til musikkspillere via Windows Media Player og andre lignende programmer.

• PTP (Picture Transfer Protocol): Datamaskinen vil fungere som et "digitalt kamera" mens den bytter til denne modusen.

• USB Mass Storage: Som en standard protokoll som brukes av flash-stasjoner, eksterne harddisker, SD-kort og andre USB-lagringsenheter, gjør USB Mass Storage disken tilgjengelig for datamaskinen.

2. Hvis det fortsatt ikke fungerer, fortsett å følge trinnene nedenfor.

• a. Pass på at du bruker den nyeste visjonen til MobieTrans.

• b. Pass på at det ikke er noe problem med USB-kabelen og USB-porten, bytt annen USB-kabel og USB-port for å prøve igjen.

OBS: Hvis metodene nevnt ovenfor fremdeles ikke kan hjelpe deg, kan du kontakte kundeservice, support@apeaksoft.com.