Vanlige spørsmål om iPhone Data Recovery

Velkommen til siden for iPhone Data Recovery FAQ. Her kan du finne løsninger på forskjellige problemer du kan støte på når du bruker denne programvaren, for eksempel programvare som ikke oppdager enhet, datatyper som kan gjenopprettes programvare og mer.

WindowsGratis nedlasting MacGratis nedlasting

Vanlige spørsmål: Kan Apeaksoft iPhone Data Recovery gjenopprette slettede lyd-/videofiler?

Apeaksoft iPhone Data Recovery er i stand til å gjenopprette slettede eller tapte lyd-/videofiler fra iOS-enheter. Men på grunn av at datagjenoppretting er sannsynlig, er det ikke 100 % garantert at de slettede lyd-/videofilene kan bli funnet av programvaren vår. Vi anbefaler sterkt at du bruker prøveversjonen før kjøp for å teste om lyd-/videofilene du vil gjenopprette kan skannes ut. Ikke kjøp den hvis prøveversjonen ikke fant dataene du ønsker.

Vanlige spørsmål: Er det mulig å gjenopprette filene som er slettet for lenge siden?

Det er mulig, men det blir mye vanskeligere.

Hvorvidt du kan gjenopprette tapte/slettede data på en vellykket måte, avhenger av om du har fortsatt å bruke iOS-enheten din etter at filen gikk tapt, ikke av tidslengden på dataene som har blitt slettet.

Generelt sett gjenoppretter Apeaksoft iPhone Data Recovery tapte data fra den spesielle iPhone-databasen, som registrerer alle dine slettede data, men har begrenset plass. Når databasen er full, vil de nye slettede dataene automatisk dekke de tidligere dataene. Derfor vil det være mye vanskeligere å gjenopprette data som er slettet for lenge siden enn nylig slettede filer, ettersom de tapte dataene lett kan dekkes eller overskrives hvis du fortsetter å bruke enheten din etter tap av data.

Vanlige spørsmål: Hva gjør jeg hvis iPhone Data Recovery ikke oppdager enheten min?

Det er mange grunner til at iPhone Data Recovery ikke oppdager iOS-enheten din, for eksempel USB-tilkoblingsproblemet, iTunes-problemet osv. Hvis enheten din ikke kan oppdages, prøv metodene nedenfor:

1. Kontroller at du har lastet ned den nyeste versjonen av iPhone Data Recovery.

2. Koble fra enheten og koble den til igjen. Pass på at du låser opp enheten og klikker på "Tillit"-knappen på enheten for å stole på datamaskinen.

3. Hvis USB -tilkoblingen er ustabil, bytter du en annen USB -kabel eller USB -port og prøver igjen.

4. Kontroller at du har installert den nyeste versjonen av iTunes.

5. Lukk iPhone Data Recovery og sjekk om iTunes kan oppdage enheten din. Hvis iTunes kan gjenkjenne enheten din, men produktet vårt ikke kan, gjør du som følger.

en. Start iTunes.

b. Koble enheten til iTunes gjenkjenner enheten din.

c. Lukk iTunes.

d. Start produktet på nytt for å sjekke om det kan oppdage enheten din.

For flere løsninger, vennligst sjekk dette detaljert veiledning.

Vanlige spørsmål: Hva skal jeg gjøre hvis iPhone Data Recovery ikke oppdager eller skanner enheten min på iOS 16/17?

Tatt i betraktning de forbedrede sikkerhetsinnstillingene for samtale og Safari etter iOS 16 og nyere, må du angi passordet 2-4 ekstra ganger ved å velge "Deep Scan" mens du bruker iPhone Data Recovery, som kan skanne og gjenopprette den slettede samtaleloggen, inkludert FaceTime-samtaler og Safari-historikk.

Deep Scan iOS 13

Følg instruksjonene fra denne programvaren, og skriv inn passordet på skjermen for å fortsette.

Skriv inn passord iOS 13/14

OBS: Hvis du har laget en iTunes-sikkerhetskopi med kryptert passord, må du skrive inn iTunes-sikkerhetskopipassordet i denne programvaren for å låse opp den krypterte lokale sikkerhetskopifilen fra iPhone.

Skriv inn iTunes Backup Password

Da kan programvaren vår oppdage iOS -enheten din og skanne iOS -data.

Hvordan ta sikkerhetskopi av samtalehistorikk og Safarihistorikk på iOS 16/17?

iOS 16/17-oppdateringen har styrket brukersikkerheten mens du bruker samtaler og Safari, du må skrive inn iPhone-passordet 2 ekstra ganger mens du velger "Anropslogg" og "Safarihistorikk" for å sikkerhetskopiere datamaskinen din.

Skriv inn passord iOS 13/14

OBS: Hvis du har sikkerhetskopiert data fra iPhone ved hjelp av iTunes med kryptert passord, ikke glem å skrive inn det krypterte passordet 2 ganger i denne programvaren, så kan denne programvaren begynne å oppdage iOS-enheten din og sikkerhetskopiere dataene.

Skriv inn passord iOS 13/14

Vanlige spørsmål: Hvordan spille WeChat AUD -talemeldinger på datamaskinen?

De gjenopprettede WeChat-lydmeldingene vil bli lagret på datamaskinen din i forlengelsen av *.aud. Det frustrerende er at du ikke kan spille AUD-talemeldinger med Windows Media Player, QuickTime Player eller annen innebygd spillerprogramvare.

For å spille WeChat AUD -talemeldinger på datamaskinen din, anbefaler vi her 2 metoder.

• Spill av AUD -filer med Audacity

Audacity er en åpen kildekode lydredigerer for Windows, macOS, GNU/Linux og andre operativsystemer. Den er i stand til å spille AUD-filer med de enkle trinnene nedenfor:

Trinn 1. Last ned og start Audacity gratis på datamaskinen din.

Trinn 2. Klikk filet fra menyen øverst til venstre, velg Import Og velg Rådata. Finn deretter AUD -filene som er eksportert på datamaskinen din for å velge og åpne den.

Audacity Importer rådata

OBS: Audacity støtter batch-filbehandling, du kan legge til flere AUD-lydmeldinger på en gang.

Trinn 3. I popup-vinduet må du velge import av rådataparametere som koding, byte-rekkefølge, kanal, samplingsfrekvens osv. for hver AUD-fil.

Deretter klikker du på Import for å legge dem til.

Velg Rå

Trinn 4. Klikk på den grønne Spill -knappen på toppmenyen for å spille av AUD -filen.

Spill av Aud File

• Konverter AUD -filer til vanlige formater

Den andre metoden for å spille AUD-talemeldinger til datamaskinen er å konvertere AUD-filen til vanlige lydformater som MP3, WAV, OGG osv. Dette kan også oppnås med Audacity.

bare klikk Fil> Eksporter> Eksporter som MP3, Eksporter som WAV, eller Eksporter som OGG som per ditt behov.

Eksporter Aud

Vanlige spørsmål: Kan jeg gjenopprette slettede data til min iPhone direkte?

A: Vi beklager at Apeaksoft iPhone Data Recovery bare kan gjenopprette slettede eller tapte data fra iPhone til Windows/Mac-datamaskin, den kan ikke gjenopprette dataene direkte til iOS-enheten din. Og det er ingen måte å importere de gjenopprettede filene til iOS-enhetene dine via Apeaksoft iPhone Data Recovery.

Det er imidlertid et annet produkt på nettstedet vårt som heter iPhone Transfer som kan importere de gjenopprettede filene inkludert kontakter, musikk, bilder, videoer osv. fra datamaskinen til iPhone/iPad/iPod. Du kan laste ned den gratis prøveversjonen for å teste om den fungerer for deg.

Vanlige spørsmål: iPhone Data Recovery finner ingen data i Gjenopprett fra iOS-enhetsmodus, hva skal jeg gjøre?

Kanskje de slettede/tapte dataene har blitt overskrevet eller dekket av nygenererte data. Vær oppmerksom på at etter at dataene ble slettet, kan enhver ny operasjon på enheten eller nye data skrevet til enheten føre til at dataene blir overskrevet.

Hvis du har laget iTunes- eller iCloud-sikkerhetskopi før dataene ble slettet, kan du gjenopprette data fra iTunes/iCloud-sikkerhetskopifiler.

Vanlige spørsmål: Hva bør jeg gjøre hvis jeg ikke kan koble til iTunes?

Her gir vi deg 5 løsninger for å løse problemet som ikke kan kobles til iTunes.

Løsning 1. Fjern iTunes fra PC-en

Du kan gå til Start menyen, velg innstillinger > Apps, finn iTunes, klikk på den og velg Avinstaller for å slette iTunes fra datamaskinen i henhold til instruksjonene på skjermen.

Fjern iTunes fra PC

Løsning 2. Start iTunes Service

For å aktivere iTunes Service, bør du søke etter Tjenester ved å skrive den inn i søkefeltet først og åpne dette programmet. Neste, finn Apples mobile enhet or Apples mobilenhetstjeneste i høyre del av vinduet.

Hvis tjenesten ikke kjører, kan du høyreklikke på den og klikke Start. Hvis den kjører, men du ikke kan koble til iTunes, kan du høyreklikke på tjenesten og klikke Stopp og Start.

Start iTunes Service

Løsning 3. Avinstaller gamle drivere

Enter Enhetsbehandling i søkefeltet og klikk Åpen å kjøre den. Her kan du sjekke om du har installert Apple Mobile Device USB Composite Device, Apple Mobile Device USB Driver, Apple iPhone/iPad under Portable Devices, eller libusb-win[xx]-enheter på PC.

Enhetsbehandling

1) Vennligst avinstaller Apple Mobile Device USB Driver og Apple Mobile Device USB Composite Device ved å høyreklikke på dem og velg Avinstaller enhet, hvis du finner dem under Universal Serial Bus-enheter. Senere bør du koble fra og koble iOS-enheten til USB-portene.

2) Du kan også avinstallere Apple iPhone/iPad under Portable Devices og koble til enheten på nytt.

3) Hvis du ikke finner enhetene ovenfor, bør du sjekke om forbindelsen mellom kabelen og USB-porten er stabil.

4) Hvis disse 3 måtene ikke fungerer, vennligst sjekk om libusb-win[xx]-enheter er på datamaskinen din. Hvis det er det, kan du avinstallere den og koble iPhone til datamaskinen på nytt.

Løsning 4. Slå av Windows Defender-brannmuren

Søk etter Windows Defender-brannmur i søkefeltet og åpne den. Plukke ut Slå Windows Defender-brannmur på eller av i venstre stolpe i vinduet. Klikk deretter Slå av Windows Defender-brannmuren og klikk på OK knapp.

Slå AV Defender Firewall

Løsning 5. Tilbakestill Winsock

For å starte, skriv inn cmd i søkefeltet, klikk på Kjør som administrator knappen, og skriv inn Ledetekst vindu. Etter det, skriv inn netsh winsock reset og trykk på Enter nøkkel på tastaturet.

Tilbakestill Winsock PC

Finner du ikke løsninger på problemet ditt? Ta kontakt med vår støtteteam for hjelp!