Lukke
VinneGratis nedlasting
Navigasjon

Vanlige spørsmål om telefonoverføring

Hvis du opplever flere forvirringer når du bruker Apeaksoft Phone Transfer, kan du finne svarene her fra FAQ-listen.

WindowsGratis nedlasting Spille

Enheten er allerede tilkoblet, men Telefonoverføring kan ikke oppdage det?HOT

1. Under denne omstendigheten kan du klikke på rullegardinlisten og velge en annen tilkoblingsmodus. Og enheten vil bli koblet til igjen. Det er tre tilkoblingsmoduser: MTP, PTP og USB-masselagring. Følgende er introduksjonen til disse tre modusene.

MTP: MTP betyr "Media Transfer Protocol." Hvis du bruker denne protokollen, vil enheten være som en "medieenhet". Medieoverføringsprotokollen ble bredt promotert som en standardisert protokoll for overføring av lydfiler til digitale musikkspillere ved bruk av Windows Media Player og lignende applikasjoner.

PTP: PTP refererer til "Picture Transfer Protocol." Når Android bruker denne protokollen, vises den på datamaskinen som et digitalkamera.

USB Mass Storage: USB-masselagring er standardprotokollen som brukes av flash-stasjoner, eksterne harddisker, SD-kort og andre USB-lagringsenheter. Stasjonen gjør seg fullstendig tilgjengelig for datamaskinen, akkurat som om det var en intern stasjon.

2. Hvis den første løsningen ikke virker for deg, vennligst sørg for følgende tips.

en. Pass på at du bruker den nyeste visjonen. (Last ned fra vår offisielle nettside: FoneLab for Android)

b. Pass på at det ikke er noe problem med USB-linjen.

c. Hvis telefonen din fortsatt ikke blir oppdaget, vennligst kontakt vår kundestøtte ( support@apeaksoft.com ).

• Fortell først kundestøtten om detaljproblemet og typen enhet.

•Send for det andre loggfilen til vår kundestøtte om nødvendig. Klikk på alternativet "Tilbakemelding" øverst til høyre i Telefonoverføring, skriv i tilbakemeldingsvinduet.

Tilbakemelding på telefonoverføring

Hva betyr USB Debugging Mode?

USB Debugging Mode refererer til en utviklingsfunksjon levert av Android. Etter at modusen er aktivert, kan brukere kopiere og overføre filer som bilder, videoer osv. mellom datamaskin og Android-enheter, installere APP-er på Android-enheter, lese loggdata osv.

Den kablede tilkoblingen kan bare opprettes hvis du åpner USB-feilsøkingsmodus.

USB-feilsøkingsmodus er slått av som standard. Du må slå den på manuelt.

Hvordan gå inn i USB feilsøkingsmodus?

For Android 2.3 eller tidligere

Trinn 1. Gå til Innstillinger.

Trinn 2. Trykk på Program.

Trinn 3. Velg utvikling.

Trinn 4. Aktiver USB-feilsøkingsmodus.

For Android 3.0-4.1

Trinn 1. Gå til Innstillinger på enheten.

Trinn 2. Trykk på Utvikleralternativer.

Trinn 3. Velg USB-feilsøkingsmodus.

For Android 4.2 eller senere

Trinn 1. Naviger til Innstillinger på enheten.

Trinn 2. Velg Bygg nummer og trykk på alternativet for 7 ganger.

Trinn 3. Slå til Innstillinger og velg Utvikleralternativer.

Trinn 4. Aktiver USB-feilsøkingsmodus.

Slik autoriserer du telefonen?

Aktiver alternativet "Tillat alltid fra denne datamaskinen" på enheten din. Hvis ledetekstboksen forsvinner på grunn av andre operasjoner, må du koble fra enheten og koble den til igjen.

Hva kan jeg gjøre hvis enheten ikke kan leses?

Hvis du har sjekket USB Debugging Mode, installert driveren og klarert enheten, men enheten fortsatt ikke kan leses, anbefaler vi følgende operasjoner:

1. Trekk ut USB-kontakten med enheten.

2. På enheten din, gå til Innstillinger > Applikasjoner > Utvikling av enheten din og fjern merket for USB-feilsøkingsmodus og sjekk den igjen.

3. Koble enheten til programmet igjen.

4. Hvis enheten fortsatt ikke kan kobles til ved å følge fremfor alle operasjoner, vennligst kontakt vår kundestøtte på support@apeaksoft.com.

Hvordan installere enhetsdriveren?

1. Når du kobler enheten til programmet, vil det være en melding hvis det ikke er noen driver oppdaget, noe som minner deg om å installere driveren først. Klikk på "Installer"-knappen.

2. Hvis driveren har blitt installert, men enheten fortsatt ikke kan koble seg til, kontroller om driveren er deaktivert under "Enhetsbehandling". Du finner driveren i "Datamaskin" - "Egenskaper" - "Enhetsbehandling" - "Android-telefon".

Høyreklikk på den bestemte noden og sjekk om den er deaktivert. Hvis det er det, klikk på "Aktiver" og enheten kobles til datamaskinen.

Hva skal jeg legge merke til når jeg kobler til iOS-enheter?

Ulike innstillinger kreves for enheter med forskjellige iOS-versjoner. For enheter med iOS-versjoner lavere enn iOS 17, foreslår vi at du låser opp enheten før du kobler til. For enheter med iOS 17 og nyere versjoner, må du låse opp enheten, og klikk Trust på enheten og koble den til datamaskinen.

Merk: Hvis programmet fortsatt ikke klarer å lese enheten etter at du har låst opp og klarert enheten, foreslår vi at du kobler til enheten på nytt.