Lukke
VinneGratis nedlasting MacGratis nedlasting

FAQ for Register Network Error

Velkommen til siden med iPhone Data Recovery FAQ. Her kan du få detaljert informasjon om systemkrav, støttet IOS-stasjon, gjenopprettbare datatyper og mer.

WindowsGratis nedlasting MacGratis nedlasting Spille

FAQ: Kunne ikke registrere Apeaksoft programvare for register nettverksfeil? Hvordan takler jeg det?

Du kan støte på registreringsfeil mens du registrerer Apeaksoft programvare. Registreringsnettverksfeil har vært et vanlig problem under registreringsprosessen. Vel, det er ingen grunn til å bekymre seg. Du kan finne de ultimate løsningene for å fikse register nettverksfeil i innlegget.

Metode 1. Sjekk Windows-brannmurinnstillinger

Hvis du ikke har lov til å besøke våre grundige brannmurinnstillinger på webserveren, kan du se og endre brannmurinnstillinger på datamaskinen din. Det du trenger å gjøre er å legge til "reg.apeaksoft.com" til brannmuren. Husk at nettverksporten er "443" og protokoll er "https".

1. Klikk på "Start" -knappen> "Innstillinger"> "Oppdatering og sikkerhet"> "Windows-sikkerhet"> "Brannmur og nettverksbeskyttelse".

Brannmur nettverk

2. Du kan velge en nettverksprofil. Finn "Windows Defender Firewall" og slå innstillingen til Av eller På.

Slå på brannmuren

Metode 2. Sjekk nettverkstilkoblingen

Når du bruker en dårlig nettverkstilkobling, kan det oppstå en nettverksfeil. Dermed bør du sjekke om ditt nåværende nettverk er godt tilkoblet. I så fall må du forsikre deg om at enheten din er koblet til det stabile nettverket.

1. Klikk på "Start" -knappen> "Nettverk og Internett"> "Ethernet"> "Nettverks- og delingssenter".

Network Sharing Center

2. Klikk på "Ethernet" og "Detaljer ..." for å sjekke detaljene for nettverkstilkoblingen din.

Ethernet-status

Metode 3. Avinstaller programmet og installer det på nytt

Registreringsnettverksfeilen kan være forårsaket av en feil installasjon. Så du kan avinstallere programvaren og laste ned fra det offisielle nettstedet. Deretter begynner du å registrere programmet med samme registreringskode.

Metode 4. Slå av VPN-nettverket

Det er ikke sikkert at du ikke kan nå noen nettside eller registrere vindu med VPN-tilkoblet. Hvis du har slått på VPN, må du huske å deaktivere det og prøve å registrere deg på nytt.

Hvis det fremdeles er et problem, vennligst kontakt vår tilpassede tjeneste (support@apeaksoft.com).