VinnaGratis nedladdning MacGratis nedladdning

Vanliga frågor om Register Network Error

Välkommen till sidan för iPhone Data Recovery FAQ. Här kan du få detaljerad information om systemkrav, iOS-enhet som stöds, återställningsbara datatyper och mer.

WindowsGratis nedladdning MacGratis nedladdning Spela

FAQ: Misslyckades med att registrera Apeaksoft-programvaran för registrering av nätverksfel? Hur hanterar jag det?

Du kan stöta på registreringsfel när du registrerar Apeaksoft-programvaran. Registreringsnätverksfel har varit ett vanligt problem under registreringsprocessen. Tja, det finns ingen anledning att oroa sig för. Du kan hitta de ultimata lösningarna för att fixa nätverksregistreringsfelet i inlägget.

Metod 1. Kontrollera Windows-brandväggsinställningarna

Om du inte har tillåtelse att besöka vår webbserver noggranna brandväggsinställningar kan du visa och ändra brandväggsinställningar på din dator. Vad du behöver göra är att lägga till "reg.apeaksoft.com" till din brandvägg. Kom ihåg att nätverksporten är "443" och protokollet är "https".

1. Klicka på "Start"-knappen > "Inställningar" > "Uppdatering och säkerhet" > "Windows-säkerhet" > "Brandvägg och nätverksskydd".

Brandväggsnätverk

2. Du kan välja en nätverksprofil. Hitta "Windows Defender-brandvägg" och växla inställningen till Av eller På.

Slå på brandväggen

Metod 2. Kontrollera nätverksanslutningen

När du använder en dålig nätverksanslutning kan det uppstå nätverksfel. Därför bör du kontrollera om ditt nuvarande nätverk är väl anslutet. Se i så fall till att din enhet är ansluten till det stabila nätverket.

1. Klicka på "Start"-knappen > "Nätverk och Internet" > "Ethernet" > "Nätverks- och delningscenter".

Nätverksdelningscenter

2. Klicka på "Ethernet" och "Detaljer..." för att kontrollera informationen om din nätverksanslutning.

Ethernet-status

Metod 3. Avinstallera programmet och installera om det

Registreringsnätverksfelet kan orsakas av en felaktig installation. Så du kan avinstallera programvaran och ladda ner från den officiella webbplatsen. Börja sedan registrera programmet med samma registreringskod.

Metod 4. Stäng av VPN-nätverk

Du kanske inte kan nå någon webbplats eller registrera fönstret med VPN ansluten. Om du har aktiverat VPN, se till att inaktivera det och försök registrera dig igen.

Om det fortfarande finns ett problem, kontakta vår kundtjänst (support@apeaksoft.com).