Luk
VindeGratis download MacGratis download
Navigation

Ofte stillede spørgsmål om Android Data Recovery

Hvis du har nogle problemer, når du bruger Android Data Recovery, kan du finde svar her fra FAQ-listen.

WindowsGratis download MacGratis download Leg

Min enhed er tilsluttet, men kan ikke detekteres?HOT

Metode 1: Hvis du oplever dette problem, kan du skifte til en anden forbindelsestilstand ved at klikke på rullelisten. Og tilslut derefter din enhed til computeren igen. Der er tre tilslutningstilstande, du kan vælge, MTP, PTP og USB Mass Storage. Du kan vælge tilslutningstilstand i henhold til nedenstående introduktion.

MTP: MTP står for "Media Transfer Protocol". Når Android bruger denne protokol, vises den for computeren som en "medieenhed". Medieoverførselsprotokollen blev bredt promoveret som en standardprotokol, der bruges til at overføre lydfiler til digitale musikafspillere ved hjælp af Windows Media Player eller lignende applikationer.

PTP: PTP står for "Picture Transfer Protocol". Når Android bruger denne protokol, vises den på computeren som et digitalkamera.

USB Mass Storage: USB-masselager er det, der normalt bruges af harddiske, eksterne, SD-kort, flashdrev og nogle andre USB-lagerenheder. Drevet kan gøre sig egnet til computeren.

Metode 2: Sørg for, at USB -fejlfinding er aktiveret.

USB-fejlretning bruges ofte af udviklere eller it-supportfolk til at forbinde og overføre data fra en Android-enhed til en computer. Normalt er indstillingen slået fra. Så du skal aktivere denne funktion og lade softwaren få adgang til din Android-telefon.

Metode 3: For at løse problemer med enheden, der ikke kan registreres, skal du også bekræfte, om du har deaktiveret AutoPlay på din Windows-pc eller ej. Hvis ikke, fortsæt med at læse for at prøve.

For Windows 10 skal du finde og klikke på "Windows"-ikonet i nederste venstre hjørne. Gå til "Indstillinger", og klik på "AutoPlay" fra indstillingen "Enheder". Gå derefter til venstre del af vinduet, og slå "Fra" til under "Brug AutoPlay for alle medier og enheder" mulighed.

Windows

For Windows 7 skal du finde "Start"-knappen og gå til "Kontrolpanel", trykke på "Hardware og lyd" og finde "AutoPlay". Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet foran "Brug AutoPlay for alle medier og enheder" for at deaktivere AutoPlay.

Deaktiveret

Metode 4: Hvis ovenstående metoder ikke kan løse dit problem, kan du måske prøve nedenfor.

a. Bekræft venligst, at det produkt, du bruger, er den seneste vision. (Du kan downloade fra vores officielle hjemmeside: Android Data Recovery)

b. Bekræft, at USB-kablet ikke er noget problem.

c. Hvis det stadig har problemer, bedes du kontakte vores kundeservice (support@apeaksoft.com).

For det første: Fortæl vores kundesupport dit detaljeringsproblem og typen af ​​din enhed.

For det andet: send din log til vores kundesupport. Du kan klikke på "Feedback" øverst til højre på vores produkt, og derefter åbne feedbackvinduet for at importere e-mailadresse og detaljeret indhold. Klik til sidst på "Send" for at sende problemet til vores kundeservice.

Hvorfor skal jeg åbne USB Debugging Mode?

a. USB Debugging Mode er relateret til udviklingsfunktionen leveret af Android. Med åbning af funktionen er brugere i stand til at kopiere og overføre data mellem computer og Android-enheder, installere apps på Android-telefon, læse logdata osv.

b. Du skal tænde den manuelt, da USB-fejlfinding er slukket som standard.

c. Kun hvis du åbner USB Debugging Mode, kan den tilsluttede forbindelse etableres.

Sådan indtaster du USB Debugging Mode?

For Android 2.3 eller tidligere:
Find "Indstillinger" på enheden> Klik på "Program"> Klik på "Udvikling"> Kontroller "USB Debugging Mode".

Til Android 3.0-4.1:
Find "Indstillinger" på enheden> Klik på "Udviklerindstillinger"> Kontroller "USB-fejlfinding".

Til Android 4.2 eller senere:
Find "Indstillinger" på enheden > Find "Build Number" og tryk på det 7 gange kontinuerligt > Gå tilbage til "Indstillinger" og klik på "Udviklerindstillinger" > Marker "USB-fejlretningstilstand".

Klik for at vide mere om aktiverer USB-fejlretning på Android.

Android-telefonen skal godkendes

Der er nogle Android-telefoner, der skal godkendes, når de er forbundet til computeren. Du kan markere "Tillad altid fra denne computer" på din enhed. Hvis andre handlinger fører til, at promptboksen forsvinder, kan du frakoble telefonen og derefter prøve at oprette forbindelse igen.

Sådan erhverver du tilladelser til scanning af Android-telefon?

For noget tredje software skal du roote Android-telefonen først, og derefter er du i stand til at bruge softwarens funktion. Efter rooting kan du få supertilladelsen til at administrere din telefon, hvilket er, at du er i stand til at udføre enhver handling på din Android-telefon. Efter at have afsluttet rooting, vil en rooting-administrationsapp blive installeret på din telefon. For forskellige rooting-værktøjer er denne app (Super User, Super SU, KingUser osv.) også anderledes. Men funktionen af ​​disse apps er den samme. For eksempel er FoneGo en af ​​apps fra vores software. Det vil anmode om din telefons tilladelse til at scanne dine slettede data på telefonen. I øjeblikket, hvis tippet, der viser, at scanningsprocessen mislykkedes, kan din telefon komme til en standardindstilling, og den vil afvise anmodningen fra FoneGo. I denne situation skal du muligvis erhverve FoneGo-tilladelse for at fortsætte følgende handlinger. Nedenfor er detaljerne:

a. Når du finder Superbruger på din telefon, skal du åbne den og derefter finde FoneGo og fane den. Tryk derefter på ikonet øverst til højre for at slette alle logfiler.

b. Hvis du finder Super SU på din telefon, kan du åbne Super SU og finde FoneGo, hip Access -> Grant -> Save.

c. Hvis du finder KingUser på din telefon, kan du åbne den og trykke på "Tillad" i rullemenuen.

Hvordan håndteres undtagelse?

Hvis du har åben USB-fejlretningstilstand, installeret driveren og stolede på enheden, men Android-telefonen stadig ikke kan genkendes, kan du måske prøve nedenstående måder:

1. Afbryd din telefon til computeren.

2. Åbn din Android-telefon, gå til "Indstillinger"> "Applikationer"> "Udvikling", fjern markeringen i USB-fejlretningstilstanden, vent et par sekunder, tjek det igen.

3. Dobbelt forbinder din Android-telefon til computeren.

4. Hvis din Android-telefon stadig ikke kan tilsluttes korrekt ved at følge ovenstående handlinger, skal du måske kontakte vores servicesupport: support@apeaksoft.com

Hvordan installeres enhedsdriveren?

1. Når du tilslutter enheden til programmet, vil der være en pop-up-prompt, hvis der ikke er registreret nogen driver, som minder dig om at installere driveren først. Klik på "Installer".

2. Hvis driveren er blevet installeret korrekt, men den stadig ikke kan oprette forbindelse, skal du kontrollere, om driveren er deaktiveret under "Enhedshåndtering". Du kan finde driveren i "Computer" - "Egenskaber" - "Enhedshåndtering" - "Android Phone".

Højreklik på den bestemte node og kontroller, om den er deaktiveret. Hvis det er, skal du klikke på "Aktiver", og enheden vil blive tilsluttet til computeren.

Klik for at vide mere om installation af USB-driver til Android-enhed.

Hvorfor er der 6 forskellige enheder begrænsning? Og hvad skal jeg gøre?

For hver enhed er der en unik identifikation. Når du tilslutter din Android-telefon og gendanner filer med vores program, registrerer vores program den unikke identifikation af din telefon.

Vores program kan kun gendanne dataene for dine 6 forskellige enheder. For den samme enhed er der ingen begrænsning.

Hvis du har nået begrænsningen på seks enheder og stadig ønsker at bruge denne software til at gendanne flere enheder, skal du købe igen.

Ved dit andet køb kan vi tilbyde dig 40 % rabat. Du kan kontakte vores supportteam, og de vil sende dig et særligt købslink. Eller du kan også købe Volume Licensing Service her.

FAQ: Android Data Recovery registrerer anden mobiltelefon manager? Hvordan håndteres det?

Sådan slukker du Windows Defender Firewall?

Der er tre måder, du kan bruge til at deaktivere Windows Defender Firewall:

Way 1. Gå til Kontrolpanel

a. I søgefeltet skal du søge efter "Kontrolpanel" og åbne det og derefter klikke på "System og sikkerhed".

Klik på System og sikkerhed

b. Dernæst skal du vælge "Windows Defender Firewall".

Vælg Windows Defender Firewall

c. Derefter kan du vælge "Slå Windows Defender Firewall til eller fra" i venstre panel af vinduet.

Vælg Slå til eller fra

d. Til sidst skal du markere to felter af "Sluk Windows Defender Firewall" og klik på "OK" knappen for at deaktivere Windows Defender Firewall.

Sluk Defender

Way 2. Deaktiver Windows Defender Firewall til software

a. Gå til "Indstillinger", vælg "Firewall & netværksbeskyttelse", og klik derefter på "Tillad en app gennem firewall".

b. Derefter kan du finde det program, du vil slå Windows Defender Firewall fra, og markere dets boks.

Way 3. Brug kommandoprompt

For det første skal du søge efter "Kommandoprompt" i søgefeltet, så kan du indtaste kommandoen, som er "netsh advfirewall set allprofiles state off" for at slå Windows Defender Firewall fra.