lähellä
voittaaIlmainen lataus MacIlmainen lataus

UKK iOS-laitetta ei havaittu

iPhone Data Recovery ei tunnista iPhonea/iPadia/iPodia? Lue tämä UKK löytääksesi ratkaisuja, joita voit kokeilla.

WindowsIlmainen lataus MacIlmainen lataus Pelaa

FAQ: Mitä pitäisi tehdä, jos iPhone Data Recovery ei tunnista laitettani?

Ongelma johtuu todennäköisesti jotain vikaa USB-yhteydellä. Jos laitettasi ei löydy, voit ratkaista ongelmat seuraavasti:

1. Irrota laite ja liitä se uudelleen. Varmista, että avaat laitteen ja napsautat "Luottamus" -painiketta laitteen luotaessa tietokoneeseen.

2. Jos yhteys on epävakaa, yritä vaihtaa muuta USB-kaapelia ja yritä uudelleen.

3. Varmista, että olet ladannut iPhone Data Recovery -ohjelman uusimman version.

4. Tarkista, voiko iTunes tunnistaa laitteen.

5. Jos iTunes pystyy tunnistamaan laitteen, mutta tuotteemme ei pysty, tee niin kuin seuraa.

• a. Käynnistä iTunes.

• b. Liitä laite, kunnes iTunes tunnistaa laitteen.

• c. Sulje iTunes.

• d. Käynnistä tuote uudelleen ja tarkista, voiko sovellus havaita laitteen.

6. Tarkista, että olet asentanut Apple Mobile Device Service (AMDS) -palvelun.

Paina Windows-näppäin + R kirjoittaaksesi palvelut.msc suoritusikkunaan ja napsauta OK avataksesi Service Managerin. Etsi "Apple Mobile Device Service" (AMDS) sivun luettelovalikosta ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella valitaksesi Ominaisuudet tarkistaaksesi sen tilan palvelun tilasta.

Jos se on poistettu käytöstä, napsauta hiiren oikealla painikkeella AMDS viimeisessä vaiheessa ja napsauta Käynnistä. Jos se on käynnissä, napsauta Käynnistä uudelleen hiiren kakkospainikkeella.

Apple Mobile Device Service -palvelu

7. Tarkista, että Apple-ohjaimet on asennettu normaalisti

Napsauta Käynnistä-painiketta pitkään ja valitse sitten Laitehallinta. Etsi ja laajenna Kannettavat laitteet -kohtaa etsiäksesi liitettyä laitettasi (kuten Apple iPhone), Apple Mobile Device USB -ohjainta ja libusb-winxx-laitteita.

Laitehallinta

Kuitenkin, kun olet löytänyt seuraavat epätavalliset tilanteet, korjaa se ratkaisujen avulla.

• a. Jos et löydä Apple Mobile Device USB -ohjainta Universal Serial Bus -ohjaimet -osiosta, poista se napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Portable Devices -osiossa Apple iPhone / iPad. Kytke sitten USB-kaapeli tämän laitteen USB-porttiin.

B. Jos löydät Apple Mobile Device USB -ohjaimen Universal Serial Bus -ohjaimet -osiosta, poista se napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Apple Mobile Device USB -ohjainta. Liitä sitten laite uudelleen tietokoneen USB-porttiin.

C. Jos Apple Mobile Device USB -ohjainta ei löydy Universal Serial Bus -ohjaimet -osiosta ja Apple iPhone / iPad katoaa Kannettavat laitteet -osiosta, tarkista, onko laitteen valokaapeli kytketty oikein tämän tietokoneen USB-porttiin.

• d. Jos löysit libusb-laitteen Laitehallinnasta, napsauta hiiren kakkospainikkeella libusb-winxx-laitteita poistaaksesi sen. Liitä jälleen valokaapeli laitteesta tämän tietokoneen USB-porttiin.

• e. Jos et edelleenkään voi yhdistää laitetta tähän ohjelmistoon, sammuta tietokoneesi palomuuri. Napsauta Windows-asetuksista Ohjauspaneeli, valitse Järjestelmä ja suojaus ja valitse oikealta puolelta Windows Defenderin palomuuri. Napsauta "Ota Windows Defenderin palomuuri käyttöön tai poista se käytöstä" ja valitse sitten "Poista Windows Defenderin palomuuri käytöstä".

Sammuta Windows Defenderin palomuuri

8. Jos laite ei voi käynnistää uudelleen tai jumittua toiseen epänormaaliin tilaan, voit korjata sen iOS System Recovery -toiminnon avulla.

Jos kaikki yllä olevat ratkaisut eivät toimi, voit tehdä sen asenna iTunes ja asenna se uudelleen tai varmista, että se on asennettu oikein.

Voi silti auttaa sinua edellä mainittujen temppujen jälkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluun, support@apeaksoft.com.