iPhonen tietojen palauttamisen usein kysytyt kysymykset

Tervetuloa iPhonen tietojen palautuksen UKK-sivulle. Täältä löydät ratkaisuja erilaisiin ongelmiin, joita saatat kohdata käyttäessäsi tätä ohjelmistoa, kuten ohjelmisto ei tunnista laitetta, ohjelmistolla palautettavia tietotyyppejä ja paljon muuta.

WindowsIlmainen lataus MacIlmainen lataus

Usein kysytyt kysymykset: Voiko Apeaksoft iPhone Data Recovery palauttaa poistetut ääni-/videotiedostot?

Apeaksoft iPhone Data Recovery pystyy palauttamaan poistetut tai kadonneet ääni-/videotiedostot iOS-laitteista. Mutta koska tietojen palautus on todennäköistä, ei ole 100% varmaa, että poistetut ääni-/videotiedostot löytyvät ohjelmistomme avulla. Suosittelemme, että käytät kokeiluversiota ennen ostamista testataksesi, voidaanko palautettavat ääni-/videotiedostot skannata ulos. Älä osta sitä, jos kokeiluversio ei löytänyt haluamiasi tietoja.

Usein kysytyt kysymykset: Onko mahdollista palauttaa kauan sitten poistetut tiedostot?

Se on mahdollista, mutta se tulee olemaan paljon vaikeampaa.

Se, voitko palauttaa kadonneita/poistettuja tietoja onnistuneesti riippuu siitä, oletko jatkanut iOS-laitteen käyttöä tiedoston katoamisen jälkeen, ei poistettujen tietojen kestosta.

Yleisesti ottaen Apeaksoft iPhone Data Recovery palauttaa kadonneet tiedot erityisestä iPhone-tietokannasta, joka tallentaa kaikki poistetut tietosi, mutta jolla on rajoitetusti tilaa. Kun tietokanta on täynnä, uudet poistetut tiedot peittävät entiset tiedot automaattisesti. Siksi kauan sitten poistettujen tietojen palauttaminen on paljon vaikeampaa kuin äskettäin poistettujen tiedostojen palauttaminen, koska kadonneet tiedot voivat helposti peittyä tai ylikirjoitettua, jos jatkat laitteen käyttöä tietojen katoamisen jälkeen.

FAQ: Mitä tehdä, jos iPhone Data Recovery ei tunnista laitettani?

On monia syitä, miksi iPhone Data Recovery ei tunnista iOS-laitettasi, kuten USB-yhteysongelma, iTunes-ongelma jne. Jos laitettasi ei voida havaita, kokeile seuraavia menetelmiä:

1. Varmista, että olet ladannut iPhone Data Recovery -ohjelman uusimman version.

2. Irrota laite ja yhdistä se uudelleen. Varmista, että avaat laitteesi lukituksen ja luotat tietokoneeseen napsauttamalla laitteen Luota-painiketta.

3. Jos USB -yhteys on epävakaa, vaihda toinen USB -kaapeli tai USB -portti ja yritä uudelleen.

4. Varmista, että olet asentanut iTunesin uusimman version.

5. Sulje iPhone Data Recovery ja tarkista, voiko iTunes tunnistaa laitteesi. Jos iTunes tunnistaa laitteesi, mutta tuotteemme ei, toimi seuraavasti.

a. Käynnistä iTunes.

b. Liitä laite, kunnes iTunes tunnistaa laitteesi.

c. Sulje iTunes.

d. Käynnistä tuote uudelleen tarkistaaksesi, tunnistaako se laitteesi.

Jos haluat nähdä lisää ratkaisuja, tarkista tämä yksityiskohtainen opas.

FAQ: Mitä minun pitäisi tehdä, jos iPhone Data Recovery ei havaitse tai tarkista laitettani iOS 16/17:ssä?

Ottaen huomioon puhelun ja Safarin parannetut suojausasetukset iOS 16:n ja uudempien versioiden jälkeen, sinun on annettava pääsykoodi ylimääräistä 2–4 kertaa, kun valitset "Deep Scan", kun käytät iPhone Data Recovery -ohjelmaa, joka voi skannata ja palauttaa poistetun puheluhistorian. mukaan lukien FaceTime-puhelut ja Safari-historia.

Syväskannaus iOS 13

Noudata tämän ohjelmiston ponnahdusikkunoiden ohjeita ja kirjoita iPhonen näytön salasana jatkaaksesi.

Kirjoita salasana iOS 13/14

Huomautus: Jos olet luonut iTunes-varmuuskopion salatulla salasanalla, sinun on syötettävä iTunes-varmuuskopion salasana tähän ohjelmistoon avataksesi salatun paikallisen varmuuskopiotiedoston iPhonesta.

Anna iTunes-varmuuskopion salasana

Sitten ohjelmistomme voi tunnistaa iOS -laitteesi ja skannata iOS -tiedot onnistuneesti.

Kuinka varmuuskopioida puheluhistoriaa ja Safari-historiaa iOS 16/17 -käyttöjärjestelmässä?

iOS 16/17 -päivitys on vahvistanut käyttäjien turvallisuutta puheluiden ja Safarin käytön aikana. Sinun on syötettävä iPhone-salasana ylimääräistä 2 kertaa, kun valitset "Puheluhistoria" ja "Safarihistoria", jotta voit tehdä varmuuskopion tietokoneellesi.

Kirjoita salasana iOS 13/14

Huomautus: Jos olet varmuuskopioinut tiedot iPhonesta iTunesin avulla salatulla salasanalla, älä unohda kirjoittaa salattua salasanaa 2 kertaa tähän ohjelmistoon, niin tämä ohjelmisto voi alkaa tunnistaa iOS-laitteesi ja varmuuskopioida tiedot.

Kirjoita salasana iOS 13/14

FAQ: Kuinka WeChat AUD -ääniviestejä toistetaan tietokoneella?

Palautetut WeChat-ääniviestit tallennetaan tietokoneellesi *.aud-laajennuksella. Turhauttavaa on, että et voi toistaa AUD-ääniviestejä Windows Media Playerin, QuickTime Playerin tai muun sisäänrakennetun soitinohjelmiston avulla.

Jos haluat toistaa WeChat AUD -ääniviestejä tietokoneellasi, suosittelemme kahta tapaa.

• Toista AUD -tiedostoja Audacitylla

Audacity on avoimen lähdekoodin äänieditori Windowsille, macOS:lle, GNU/Linuxille ja muille käyttöjärjestelmille. Se pystyy toistamaan AUD-tiedostoja seuraavilla helpoilla vaiheilla:

Vaihe 1. Lataa ja käynnistä Audacity tietokoneellesi ilmaiseksi.

Vaihe 2. Napauta filee valitse vasemman yläkulman valikosta Tuo Ja valitse Raw Data. Etsi sitten tietokoneellesi viedyt AUD -tiedostot ja avaa se.

Audacity Tuo raakatiedot

Huomautus: Audacity tukee erätiedostojen käsittelyä, voit lisätä siihen useita AUD-ääniviestejä kerralla.

Vaihe 3. Ponnahdusikkunassa sinun on valittava kunkin AUD-tiedoston tuontiraakadatan parametrit, kuten koodaus, tavujärjestys, kanava, näytetaajuus jne.

Tämän jälkeen napsauta Tuo lisätä niitä.

Valitse Raaka

Vaihe 4. Toista AUD -tiedosto napsauttamalla ylävalikon vihreää Toista -painiketta.

Toista Aud -tiedosto

• Muunna AUD -tiedostot yleisiin muotoihin

Toinen tapa toistaa AUD-ääniviestejä tietokoneeseen on muuntaa AUD-tiedosto yleiseen äänimuotoon, kuten MP3, WAV, OGG jne. Tämä voidaan saavuttaa myös Audacityllä.

Napsauta vain Tiedosto> Vie> Vie MP3 -muodossa, Vie WAV -muodossa tai Vie OGG -muodossa kuten teidän tarpeesi.

Vie Aud

Usein kysytyt kysymykset: Voinko palauttaa poistetut tiedot suoraan iPhoneen?

V: Olemme pahoillamme, että Apeaksoft iPhone Data Recovery voi palauttaa vain poistetut tai kadonneet tiedot iPhonesta Windows/Mac-tietokoneeseen, se ei voi palauttaa tietoja suoraan iOS-laitteeseesi. Eikä ole mitään keinoa tuoda palautettuja tiedostoja iOS-laitteillesi Apeaksoft iPhone Data Recovery -palvelun kautta.

Sivustollamme on kuitenkin toinen tuote nimeltä iPhone Transfer joka voi tuoda palautetut tiedostot, mukaan lukien yhteystiedot, musiikki, valokuvat, videot jne. tietokoneeltasi iPhoneen/iPadiin/iPodiin. Voit ladata ilmaisen kokeiluversion testataksesi, toimiiko se sinulle.

UKK: iPhone Data Recovery ei löydä tietoja Palauta iOS-laitteesta -tilassa, mitä tehdä?

Ehkä poistetut/kadonneet tiedot on kirjoitettu päälle tai peitetty uusilla tiedoilla. Huomaathan, että tietojen poistamisen jälkeen kaikki laitteeseen tehdyt uudet toiminnot tai laitteeseen kirjoitetut uudet tiedot voivat aiheuttaa tietojen päällekirjoituksen.

Jos olet tehnyt iTunes- tai iCloud-varmuuskopion ennen tietojen poistamista, voit palauttaa tiedot iTunes-/iCloud-varmuuskopiotiedostoista.

FAQ: Mitä minun pitäisi tehdä, jos en saa yhteyttä iTunesiin?

Tässä tarjoamme 5 ratkaisua iTunesiin ei-yhteyttämisongelman ratkaisemiseksi.

Ratkaisu 1. Poista iTunes tietokoneesta

Voit mennä Aloita valikosta Asetukset > Sovellukset:, etsi iTunes, napsauta sitä ja valitse Uninstall -painiketta poistaaksesi iTunesin tietokoneeltasi näytön ohjeiden mukaisesti.

Poista iTunes PC:stä

Ratkaisu 2. Käynnistä iTunes-palvelu

Ota iTunes-palvelu käyttöön etsimällä Palvelut kirjoittamalla se ensin hakupalkkiin ja avaamalla tämä ohjelma. Etsi seuraavaksi Applen mobiililaite or Applen mobiililaitepalvelu ikkunan oikealla puolella.

Jos palvelu ei ole käynnissä, voit napsauttaa sitä hiiren kakkospainikkeella ja napsauttaa Aloita. Jos se on käynnissä, mutta et voi muodostaa yhteyttä iTunesiin, voit napsauttaa palvelua hiiren kakkospainikkeella ja napsauttaa stop ja Aloita.

Käynnistä iTunes-palvelu

Ratkaisu 3. Poista vanhat ohjaimet

enter Laitehallinta hakupalkissa ja napsauta avoin ajaa sitä. Täältä voit tarkistaa, oletko asentanut Apple Mobile Device USB Composite Device -laitteen, Apple Mobile Device USB -ohjaimen, Applen iPhonen/iPadin Kannettavat laitteet -kohtaan tai libusb-win[xx] -laitteita PC:lle.

Laitehallinta

1) Poista Apple Mobile Device USB Driver ja Apple Mobile Device USB Composite Device asennus napsauttamalla niitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista laite, jos löydät ne Universal Serial Bus -laitteet -kohdasta. Myöhemmin sinun tulee irrottaa ja kytkeä iOS-laitteesi USB-portteihin.

2) Voit myös poistaa Apple iPhonen/iPadin asennuksen Kannettavat laitteet -kohdasta ja kytkeä laitteen uudelleen.

3) Jos et löydä yllä mainittuja laitteita, tarkista, onko kaapelin ja USB-portin välinen yhteys vakaa.

4) Jos nämä 3 tapaa eivät toimi, tarkista, onko tietokoneessasi libusb-win[xx]-laitteita. Jos on, voit poistaa sen ja liittää iPhonen uudelleen tietokoneeseen.

Ratkaisu 4. Sammuta Windows Defenderin palomuuri

Etsi Windows Defender palomuuri hakupalkissa ja avaa se. Valitse Ota Windows Defenderin palomuuri käyttöön tai poista se käytöstä ikkunan vasemmassa palkin kohdalla. Napsauta sitten Sammuta Windows Defenderin palomuuri Ja napsauta OK painiketta.

Sammuta Defender Firewall

Ratkaisu 5. Nollaa Winsock

Aloita kirjoittamalla hakupalkkiin cmd ja napsauttamalla Suorita järjestelmänvalvojana -painiketta ja kirjoita Komentorivi ikkuna. Sen jälkeen syötä netsh winsock nollaus ja paina enter näppäintä.

Nollaa Winsock PC

Etkö löydä ratkaisuja ongelmaasi? Ota yhteyttä tukitiimi avuksi!