Veelgestelde vragen over het detecteren van andere programma's

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van Android Data Recovery, vindt u hier antwoorden in de lijst met veelgestelde vragen.

Dakramen en raamkozijnenGratis download MacGratis download Spelen

Veelgestelde vragen: Android Data Recovery detecteert andere mobiele-telefoonbeheerder? Hoe ermee om te gaan?

Wanneer u Android Data Recovery op uw computer start, maakt het niet rechtstreeks verbinding met uw Android-apparaat. In plaats daarvan gebruikt het ADB (Android Debug Bridge) om de verwerkingsprogramma's te detecteren die met uw Android-apparaat te maken hebben. Wat moet u doen als Android Data Recovery andere programma's detecteert?

Detecteert andere mobiele-telefoonmanager

U moet weten dat het proces van een andere gsm-manager invloed heeft op de apparaatverbinding. Dus als u Android Data Recovery wilt gebruiken om gescande / verloren Android-gegevens te scannen en te herstellen, moet u eerst andere programma's in het promptvenster sluiten en vervolgens opnieuw verbinding maken met uw Android.

Mijn apparaat aangesloten, maar kan niet worden gedetecteerd?
Waarom moet ik de USB-foutopsporingsmodus openen?
Hoe USB USB-foutopsporingsmodus te activeren?
De Android-telefoon moet geautoriseerd zijn
Hoe verkrijg ik rechten voor het scannen van een Android-telefoon?
Hoe om te gaan met uitzondering?
Hoe het apparaatstuurprogramma te installeren?
Waarom zijn er beperkingen aan 6-verschillende apparaten? En wat moet ik doen?